Türkan saylan'ın hacca gittiğini biliyormusunuz ki misyoner diye konuşuyonuz...muhalif yorum yapatlarında zaten birçoğu fethullah ve cemaatine sempati duyar
Benim anamın baş örtüsüne çaput diyen bir kadına hiçbir borcum yoktur. Bugün burda olsa yüzüne tükürürüm (Allahım sen ne büyüksün ki bu misyonorede istemeye istemeye de olsa başını örttürdün)
Mekanı cennet olsun.
Allah'ın bir kulu'dur kendisi.
İnsanlığa hizmet etmiştir. Kusurlarıda vardır elbet, Şanı yüce Allah'ın Ulu peygamber'inin dahi kusuru olmuştur. Hatasız kul olmaz.
Lâkin bunlara rağmen, Kusur herzaman görenin'dir.
Yorumların hepsini okudum, hâla bir kusurunu görmedim. Lâkin İnsanlığa, topluma ettiği hizmetleri biliyorum.
Kendini Yüce Allah'ın Kullarına adamış bir insan.
MERAK ETMEYİN !
merak etmeyin sesiniz ona gitmez. Yüce Allah böyle bir hizmetkârını boş lakırdılarla rahatsız ettirmez.
Siz insanları yargılamadan, arkalarından beddua etmeden önce. kendiniz insanlığa ışık tutun.
Lafa gelince hepiniz müslümansınız. Lafa gelince Hepiniz Yüce Peygamberimiz Hareti Muhammed (S.A.V)'ın Yüce ismini ağzınızla söylersiniz.
İşler Dönüp dolaşıp, Hakk kuluna hizmete, İnsanlığa hizmete gelince, ağzınız laf yapmayı keserde oturursunuz. herşey lafta kalır.
Öyle müslamanlarsınız ki, Hâla Yüce yaratıcısına kavuşan bir insana. Bu cihandan ayrılan bir insanın arkasından konuşabiliyor, ve Gönüllerinizle kin kusa biliyorsunuz.
Madem öyle Bari o Yüce Peygamber Hazreti Muhammed (S.A.V)'IN Yüce ismini, Allah'ın Yüce yolu İslamın İsmini Ağzınıza almayın.
Şüphesiz ki, Hazreti Muhammed bir kez dahi beddua etmemiştir.
Şüphesiz ki İslam İnsanlığa hizmeti buyurmuştur.
Şüphesiz ki gönüllerimizi arındırmamızı buyurmuştur.