• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Msn kamera davetini red ediyor

nadanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc msn live yükle ayrıca plus da
arkadaşım ile kamera da görüşüyoruz

ancak gönderdiği web kabul et davetini otomatik olarak
benim pc red ediyor

sistemde bir şeyi de değiştirmedim neden böyle bir hata veriyo
acaba msn kaldırdım tekrar yükledim
hatta format ta makinaya aynı sorunu tekrar verdi

msn nin son versiyonunda kamerayla ilgili tuhaflıklar var sanırım..

@nadanxx, dün bende bayağı bir cebelleştim. Ama ensonunda azmin zaferi galip geldi. Gerçi aynı sorunu ben MSN ve aMSN arasında yaşadım. Versiyon farklılıklarınız varsa böyle bir sorun olabilir.

MSN son sürümde bariz saçmalamış.Yok kamera hatası verir,yok oturum açılmaz.

bence sürümde bi hata olabilir msn sil yeniden kur

anti Virüs proğramıda engel olabilir bazen...

Bildiğim kadarıyla antivirüs programıyla bir ilgisi yok. Sanırım versiyon farklılıkları yüzünden kaynaklanıyor bu sorun.

Versiyonlarla alaksı olmadığı az önce tarafımdan denenerek onaylandı. Anti virüsle alakası var mı bakalım şimdi.

kişi resminin altındaki kamera işaretinden değil de yukarıdaki Görüntü den deneyebilirsin. Msn i kapatıp açmak bile çare olabiliyor bazen.

Aynı sorun bendede mevcut malesef. Msndeki avatarlar sağ tarafa alındığından beridir hep sorunlu oldu bu msn. Eskiden hiç böyle durumlar yoktu. Git gide dahada berbatlaşıyor WLM !

Google Talk'a veya Skype'a geçmek için sanırım yavaş yavaş ortam hazırlanıyor.

Sorun kullandığın işletim sisteminin stabil çalışmayışından ve MSN'ye plus gibi yamalar eklemenden kaynaklanıyor.