RocKhan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 15
Grafiksel kullanıcı arayüzü alanında (GUI), sekmeli belge arayüzüne sahip olup sadece bir tek pencerede birden fazla belgeyi açabilmenizi sağlar, sekmeleri kullanarak belgeler arasında geçiş yapılabilir...
"Zenci Türkçe'siyle bu kadar oluyor ama muhtemelen bu şeylerden bahsediyor, tarayıcıdan değil"
Benim bahsettiğim bölüm o konu içinde aşağıda yazıyor, hatta o konuyu sizin bahsettiğiniz tarayıcı ile bitiriyor yani sende haklı sayılırsın.
''Four years later, in 1994, BookLink Technologies featured tabbed windows in its InternetWorks browser. That same year, a text editor called UltraEdit also appeared with a modern multi-row tabbed interface. The tabbed interface approach was then followed by the Internet Explorer shell NetCaptor in 1997''
Öncelikle karşındaki insana hakaret etmeden konuşmayı öğren, 3057 mesaj yazmışsın ama bazı şeyleri öğrenememişsin. Kalkıp pazar payı demişsin zaten benim söylediğim şeyi bana satma. Tüm dünya biliyor ki Firefox, Microsoft'un en büyük rakibidir, rakip olmasının nedeni ise Firefox'un hızı değil, pazar payıdır.Beyniniz bu kadar el veriyor.İşte pazar payında rakibi Firefox bu nedenle tek rakibi Firefox ( Ben demiyorum Microsoft diyor). Ve aynı doğrultuda hedeflenen hız FF 3.6 yı geçmekti Chrome u değil.Bilip bilmeden yorum yazmayın...
Opera ve Chrome ise pazar payı açısından henüz IE'nin rakibi değildir fakat hız bakımından rakibidir, bundan sonra kelimeleri anlaman için daha da açarak yazarım merak etme.
Ben demiyorum microsoft diyor ayaklarına da yatma, onlar zamanında 32bit işletim sistemi yapmayacaklarını da açıkladılar, onların tarihi tarihin en büyük bilimsel gaf'ları ile dolu.
Bu saatten sonra da IE istediği kadar hızlansın, her yıl kullanım oranı düşecektir, bu zamana kadar düştü bundan sonra da düşmemesi için mucize gerekir, hızlı tarayıcı yetmez.
Zaten IE9 Xp'de çalışmayacak dediler, tarihsel hataları yapmaya devam ediyorlar, bu davranış IE pazar payını kafadan %20 veya daha fazlası şeklinde düşürecektir.