Montblanc, Samsung Galaxy Note 4 için Özel Kalem ve Deri Kılıf Üretti

Bu konuyu okuyanlar

mmrtylmz

Doçent
Katılım
24 Mayıs 2014
Mesajlar
532
Reaksiyon puanı
45
Puanları
28
Dünyanın en köklü dolma kalem üreticilerinden Montblanc, şimdi de Samsung Galaxy Note 4 için şık kalemler ve deri kılıf üretti.

montblanckalem.png

Dolma kalem tutkunları ve koleksiyonerlerinin her zaman gözde markalarından biri olan Montblanc, iPad'den sonra şimdi de Samsung Galaxy Note 4 için özel tasarım kalem ve deri kılıf üretti.

1906 yılında kurulan Alman dolma kalem üreticisi Montblanc, üstün el işçiği ve kullandığı özel materyaller sayesinde dolma kalem tutkunları için her zaman ayrı bir yerde olmuştur. Günümüzde ise şık saat markaları gibi Montblanc de teknolojiye ayak uydurarak dijital ürünleri de yelpazesine katmaya başladı. Geçtiğimiz yıl iPad'e özel kalemlerini piyasaya duyuran Montblanc, şimdi de birbirinden şık kalem modelleri ve deri kılıfı Galaxy Note 4 kullanıcılarına sunuyor.

Montblanc'in, Samsung Galaxy Note 4 uyumlu Starwalker serisi dijital kalemlerinin fiyatı ise 350$'dan başlayarak 1200$'a kadar çıkıyor. Deri kılıfların fiyatı ise tam 245$. Şık görünümleriyle Galaxy Note 4 serisine ayrı bir hava katan ürünler fiyatlarıyla da, piyasada bulunan en pahalı akıllı telefon aksesuarlarından biri.Montblanc'in, Samsung Galaxy Note 4 için ürettiği yeni ürünlerin tanıtıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

[video=youtube;vhLPeOoR72k]http://www.youtube.com/watch?v=vhLPeOoR72k[/video]
 
Üst