Modern Warfare 2 Kurulumu

CodFan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ben bugün MW2 orjinal aldım geldim ama sabahtan beri kuramıyorum :blush:

İlk cdyi taktım steami kurdu, steamde online oluyorum sonra devam ediyorum ama şöle bişey çıkıyo

hatash.jpg

Niye kurulmuyo anlamadım, bilen varmıı ???

CodFan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar resimle gösteriyim, adım adım şöle yaptım:

cap1is.jpg

caps22.jpg

caps3.jpg

caps4w.jpg

hataul.jpg

En sonda böyle bi hata çıkıyo. Bunu nasıl düzgün yükliycem????? :(

akrepzeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hatanın cevırısı: kurulum sırasında gereklı olan ınternet serverlarına baglanamıyor.güvenlik duvarı ayarlarını resetle.ya da baglantıya ızın ver.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
İnternete bağlı olduğundan emin ol. Güvenlik duvarlarını deneme amaçlı kapat. Antivitüs yazılımın eğer nod32, kaspersky yada norton ise onlarıda kapat. Daha sonra önce stem programını çalıştır. Settings kısmında 3. sekemeden steami türkçeye çevir. Daha sonra cd den gerekli adımları tekrarla.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Olmadi, download region'u ( indirilen bölgeyi ) baska ülke yap dene. Steam server'iyle baglanti kuramadigi icin böyle hata veriyor.

Nasil yapcaz diyorsan buyur kardesim: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9926-WIGB-5488

Eger buda olmazsa sorun steam'dede olabilir. Suan Holiday Sale oldugun herkes oyun alip indiriyor. Bende download'larin yavas olmasindan sikayetciyim :biggrin:

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
gereklili izinleri (güvenlik duvarı filan işte bide girerken windows buna izin versinmi diye soruyo yok havvalını ev alan ı filan ona izin ver ) kontrol et net bağlantın asla gitmesin SORUN NETTE