Nihat Doğan Felsefesi & Nihat Doğan Olmak & Özlü Sözler & Geyikler & Survivor Sözleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Nihat Doğan :) Bu devirde delilikle gündeme geliniyor ...

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Adam bi şekilde gündemde

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Her nekadar dengesiz olsasda bukadar insanı güldürebiliyorki konuya bukadar yoğun ilgi var :)

srtdrk

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İlk zamanlar her gördüğümde gülmekten yarılıyordum :D ama aynılarını okuya okuya insan bıkıyo.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
zannediyorum ki o bizlerle dalgasını geçiyor hemde hiç farkettirmeden..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Nihat Doğan Olmak; serçe parmağının ötmesini beklemektir...

Nihat Doğan Olmak; SBS'de 3 yanlış 1 doğruyu götürmesin diye bütün soruları boş bırakmaktır.

Nihat Doğan Olmak; internet cafede 3G ile internete bağlanıp, cafe sahibine atar yapmaktır.

Nihat Doğan Olmak; canlı para yarışmasına katılıp paranın kalbi atmıyor diye stüdyoyu terketmektir!

Geçenlerde Karadeniz'e gitmiştim, inanır mısınız deniz masmaviydi!

Gözlerim o kadar iyi görüyor ki 190 milyon km ötedeki güneşi bile görebiliyorum!

_Neotwo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gerçekten bu adam kendi kendini marka yaptı...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nihat Doğan'ın merakla beklenen "doğayla imtihanı" başladı, ortalık yıkıldı

616752_detay.jpg

Show TV'de Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yayınlanan "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" yarışması başladı. Yarışma, ilginç açıklamalarıyla ve siyaset hevesiyle gündemden düşmeyen Nihat Doğan'ın yarışmacı olması sebebiyle merakla bekleniyordu.

Nihat Doğan, "Survivor bizim namusumuz, biz halka karşı sorumluyuz" sözleriyle işi ciddiye aldığını gösterdi!

TWITTER YIKILIYOR!
Nihat Doğan'ın performansı beklentileri boşa çıkarmadı. Yaptığı her hareket, söylediği her söz sosyal medyada karşılığını buldu. Öyle ki, programın daha başında Nihat Doğan, Twitter'da en çok adı geçenler arasına girdi, hakkında yazılan "tweet"lerin hızına yetişilmiyor. Bazılarını yakaladık:

- bütün programlarını iptal edip türk halkı için programa katılıyor büyük fedakarlık.

- Nihat Doğan'ın Pascal Nouma'ya Hacı abi demesi ahahahaha!

- Nihat Doğan o helikopterin pervanesine takılsın iice bi dönsün bi kendine gelsin artık.

- Survivor adasında 10. dakikasını geçiren Nihat Doğan: "Deniz olacağını zaten bekliyorduk."

- tamam hadi bitti oyun,nihat doğan'ı bıraktınız adaya,kurtulup dönebilirsiniz artık..

- Nihat Doğan adaya indikten sonraki ilk fantastik açıklamasını yaptı: "Denizi zaten bekliyorduk."

- baltalı ilah!! nihat doğan!

- nihat doğan helikopterden atladıktan sonra adaya doğru değil, okyanusa doğru yüzmüş doğrumu

- Nihat doğan adada 55 gün kalırsa, saçı sakalı uzatır, yurda döndüğünde elinde dominikten getirdiği asasıyla kendini mesih ilan eder.

- üzgünüm ama nihat doğan gerçek, bilin istedim.

- Nihat Doğan : Bizim arabamızda geri vites yok !

- ah nihat doğan kendini bize karşı sorumlu hissediyormuş, rahat uyku uyuyabilirim o zaman bu gece oh

- nihat doğan survivoru namus meselesi yapmış hobareyy

- survivor da yanan meşale ile birlikte nihat doğan ın sevinç gözyaşlarına boğulması beni benden aldı yok böle bişey...

- Nihat Doğan: Pascal çok stratejist bir arkadasımız hepimizin icinde farklı bir power vardi ve kazandık başardık mutluyuz...

- Nihat Doğan ve Survivor. Bu adam belki burada doğal seleksiyona uğrar. Gaia'nın bir şekilde ayıbını örtmesini bekliyorum
- Issız adaya düşsem yanıma almayacağım şeyler listesinin ilk üçünü nihat doğan dolduruyor !
- nihat doğan'lı survivor yüzünden, uzun haftalar boyunca cumartesi günleri evde oturabilirim.

http://www.haberturk.com/medya/haber/616752-survivor-bizim-namusumuz

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Bu adam Komik olmadığı halde güldürüyor :D:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Nihat Doğan: "Survivor bizim namusumuz, biz halka karşı sorumluyuz..."

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
öff hiç sevmem bu adamı saçma sapan konuşuyor. Demeki bu konuşmaları ilgi görüyor yoksa herkes deli derdi...

yesil34

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya bırakın bu işleri adam geçinmenin yolunu buldu acun da tüyünü dikti tamamdır artık tutabilene aşkolsun:D yakında kitabı da cıkıcakmış ilgililere duyrulur:D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ahahha :D:D twitler harikaymış dün akşam ki
adam pala ile ev yapcak...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Akrep sokan Nihat Doğan için Survivor destanı: "Nihat Doğan öldü mü? / Issız Acun kaldı mı? / Nouma kobrayı saldı mı? / İmdi yürek yırtılır"

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Nihat Doğan, kendisinden özlü sözler duymak için sabırsızlıkla "Survivor"ın başlamasını bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmadı. Her hareketi, her sözü sosyal paylaıım sitelerinde yankı uyandıran ıarkıcının ilk yorumu "Survivor bizim namusumuz, biz halka karşı sorumluyuz" oldu!

Cenk Eren: Benim tanıdığım Nihat 10 gün sonra o adada sıra gecesi bile düzenletir Acun’a

Hazal Kaya: Sette mobil TV’den “Survivor”ı izliyoruz. Nihat Doğan konuştukça Yusuf haykırıyor.

Elif Güvendik: Ünlü değil yamyammm bunlar.

Seren Serengil: Nihat o Dagi fanila türü beyaz tişörtünü mayosunun içine sokmasaymış keşke!

Ece Vahapoğlu: “Survivor”a Nihat Doğan’ı düşünen beyni tebrik ediyorum. Herkes yarıımadan çok onu konuıuyor. Nihat da şeker be, izlettiriyor.

Manolya Onur: Nihat Doğan veya başka biri... Size hiçbir zararı, kötülüğü olmamıı insanlarla bu kadar alay edilmesi, aşağılanması beni çok üzuyor.

Pınar Dilşeker: Nihat olmasa valla seyretmem. Nihat Doğan’dan ne istiyorsunuz yaa... Reyting yapıyor mu, evet... Konuşuluyor mu, evet. Eee daha ne... Rahat bırakın çocukcağızı.

Kaynak

---------- Post added at 11:16 ---------- Previous post was at 09:40 ----------

Bu yarışma birçok kişiyi Nihat Doğan hayranı yaptı :D

Dragunov

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ölüyorum bu adama ya :) , vazgeçilmez programım oldu artık :D

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Eğer katılanlara bir ücret veriliyorsa maaş gibi Nihat Doğan en yüksek parayı almalı :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Nihat Doğan: Halkım beni 3D izlesin ki ben de onlara sarılabileyim. :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Nihat Doğan BEST FM canlı yayında :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ferhat'a neden Şirin için dağları deldin diye sorulamazsa, bana da vatanını niye bu kadar çok seviyorsun diye sorulamaz...
(Nihat Doğan-Survivor)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Adam üstad olacak yakında,vayy be ne söz

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
"Ev yaparken her kafadan bir ses çıkıyor. Ya kardeşim, önce bu evin bir stabilitesini çıkaralım..." (Survivor yarışmacısı Nihat Doğan 'fizibilite' demeye çalışıyor.)

"Taner, senin adını Hiperstar koyuyorum. Ajda Pekkan'ı bile bitirdin. Senin yanında sinek ikili gibi kaldı o..." (Survivor'da Nihat Doğan'dan Taner'e)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Nihat Doğan: Aslan gibi atım ben!
Survivor

:D