Moderatörlük İstiyorum

Denizhan Dakılır Konu Dışına moderatör olsun mu?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Herkes mod olabilecek seviyedemi acaba yada herkes mod olabilir mi bu arkadaşımız yaşı itibari ile istediği görev gerçekten önemli ve bu bir cesaret örneğidir. Tabii ki herkes konu açmasın ama bu açıdan bakarsak konuyu hoş görmemiz lazım derim.

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Küçüklüğünü belli ettin ufaklık ;)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Denizhan Dakılır dedi ki:
Kaybetmicem kendimi beynim fırlamaz yerimden.

Bana herkes olgun ol derken herkesin hayatına yaptığı geçmişte iz bırakan hataları vardır.Ben bu hataları yaptım.Geçmişte izlerini bıraktım.Onları kendi kafamdan silip geldim.
senin geçtiğin yollardan bizde geçtik.Artık düzgün davranacağım dersin 2 gün sonra tekrar sapıtırsın.Yaşın gereği böyle yaparsın.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Akıl yaşta değil baştadır,fakat davranış biçimi ve tavırlar her zaman yaşta kalacaktır.Bir insanın konuşmasından veya tavrından mutlaka kaç yaşlarında olduğunu anlarsınız.Yaşa göre davranıldığıda küçümsenemez bir gerçek.

Benim oyum Hayır bence Denizhan ilgisinin çok fazla olduğunu düşünüyor.Fazla kaptırmış görüyorum zararı şuan için yok ama olmacak anlamına gelmiyor bu.
Sadece bu oylamaya hayır diyorum yoksa Denizhan'ın aklında veya konuşmalarında yanlış bir durum yoktur.Yineliyorum akıl yaşta değil baştadır.

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
vallahi ben bu siteyi bu tempoda kaldıramam çünküm burda benden daha pro kişilr var :)

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
c0lin dedi ki:
vallahi ben bu siteyi bu tempoda kaldıramam çünküm burda benden daha pro kişilr var :)

Pro. Olabilmenin yolu amatörlükten geçer.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Bende evet diyorum. chimera'nın papuçu dama atılsın artık. :)

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
chimeranın papucu dama atılmaz da ...
Denizhan hak ediyor moderatörlüğü bence niye diye sorarsanız bilmiyorum :D

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
bak dakılırcım ben senin işini hallederim yukarda adamlarım var okul harclıgında bıraz kesinti yapman lazm ama. biliyorsun troy a yemek (içkili) ısmarlama gerekecek downsat,berkin, pesi ,chimera ve dıgerleri hep masraf ama merak etme ayarlarız sen harclıgını biriktir gerisini merak etme ben sana banka hesap nosu yollıyacam canım hadi kendine iyi bak...olaylara karısma :)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Denizhan Dakılır deyip geçmeyin.

Künye

Hakkı Alkan
Genel Koordinatör

Berkin Bozdoğan
Genel Yayın Yönetmeni

Editörler

Cem Sünbül - Hakan Aydemir - Saner Apaydın - Güçlü Aydoğdu - Gökhan Alkan

*

Forum Yöneticileri

Bircan Caner Toygu - Ferit Turna

*

Ozan Akçora
PHP ve MySQL Uzmanı

*

Forum Geliştiricileri

Kadir Yılmaz
Özhan Elma

*

Katkıda Bulunanlar

Memik Yanık - Ahmet Usta - Burak Barbak - Denizhan Dakılır

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
emelden dedi ki:
Bende evet diyorum. chimera'nın papuçu dama atılsın artık. :)

İki dakikada benim papucumu dama attınız ya helal olsun valla. :P :D
Denizhan' ın moderatör olması ile ilgili konuyu kendi aramızda konuşuyoruz. Kısa zaman içinde karar açığa çıkacak.. :)

pcman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
cesaretini gonulden tebrik ediyorum.
Ben cok okur ama az yazarim konu ilgimi cekti birseyler demek istedim.

Bircok sitede mod/admin ben de. Hicbirisini ben istemedim yazdigim gordugum hatalari tarafsizca bildirdigimi yazdiklarimin her zaman kimseye kirmadigini dusundukleri icin kendileri verdiler.

Cogu zaman mod olarak hic olmadik mesajlar geliyor en son gelen mesaj "modlar uyyor bu sitede" basligiylaydi konuyu kapatmadim icindeki modlar taraf tutuyor cumlesine de takilmadim. Benim icin yapilan pcman modluktan alinsin basliginada takilmadim.

Birisi sana ayni seyi yaparsa sen de alttan alabilirim, diyor musun ?
Hirslarina kapilmak yerine serin kanli olabilirim diyorsan. Gorusune katilmayanlar, suclamada bulunanlarida oturur dinlerim diyorsan.
Takim calismasinda uyumlu olacaksan, sana ters gelen seyi senden yetkili kisi olumlu karsilarsa sen olabilir, onun dedigi dogrudur diyorsan.
Gururun kirilabilir zaman zaman ama alcak gonullu kalirim seviyemi korurum diyorsan. Basarilar seni mod olarak gormek isterim

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
pcman dedi ki:

Bircok sitede mod/admin ben de. Hicbirisini ben istemedim yazdigim gordugum hatalari tarafsizca bildirdigimi yazdiklarimin her zaman kimseye kirmadigini dusundukleri icin kendileri verdiler.

Cogu zaman mod olarak hic olmadik mesajlar geliyor en son gelen mesaj "modlar uyyor bu sitede" basligiylaydi konuyu kapatmadim icindeki modlar taraf tutuyor cumlesine de takilmadim. Benim icin yapilan pcman modluktan alinsin basliginada takilmadim.

Hirslarina kapilmak yerine serin kanli olabilirim diyorsan. Gorusune katilmayanlar, suclamada bulunanlarida oturur dinlerim diyorsan.
Takim calismasinda uyumlu olacaksan, sana ters gelen seyi senden yetkili kisi olumlu karsilarsa sen olabilir, onun dedigi dogrudur diyorsan.
Gururun kirilabilir zaman zaman ama alcak gonullu kalirim seviyemi korurum diyorsan. Basarilar seni mod olarak gormek isterim

Güzel açıklamışsın teşekkürler,evet denizhan yapabilirmisin? :P

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
lucifer dedi ki:
pcman dedi ki:

Güzel açıklamışsın teşekkürler,evet denizhan yapabilirmisin? :P

ne oldu denizhan bakıyorumda sesin çıkmıyor :D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Konuyu kilitliyorum. Arkadaşımızın üstüne çok geliniyor, heran sakatlık çıkabilir :D

Konuyu zaten görüşüyoruz yönetimle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...