Moderatörlerin işi kalmayınca....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Mod. Larda İnsan Elbet Hataları Olacaktır Tabi Diğer Kullanıcılarda

Bu Tamamen Hoşgörü Meselesidir . ! Mod. Biri Çok Fazla Konuya Alakadar Her Seferinde Aynı Şeyleri Tekrar Yazmak Veya Görmek Sabır Zorlayan Şeyler Uzaktan Davulun Sesi Hoş Gelir
Bir İnsanın Kişiliğine Yani Bir Kullanıcının Kişiliğine Bir Şey Söylenmicek Şekilde Bu Çerçevede O Kadarda Sert Karşı Tavır Alıncak Bir Şey Değildir!

Sanki Cephe Oluşmuş Gibi Mesajlar Var Çok Gereksiz!

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Benim kimseyi kendimden üstün gördüğüm yok. Bana daha ağırını yazan bir kişiye karşılık sert ama net bir ifade kullandım orada.

Bugüne kadar yaptığım, ettiğim her şeyin bir kanıtı var. Alnım açık. yaptığım her işin noktası noktasına hesabımı veririm.

Adamlığıma da laf söyletmem. Hala adam gibi yazıyorum mesajlarımı.

Ayrıca süper moderatör olmadan önce de ben moderatörlüğü bırakacağımı Troy'a bildirmiştim. Ama hem O'nun hem de arkadaşların ricasıyla Süper Moderatörlük görevini kabul ettim. Şimdiye kadar da kimseyi kırmadan, sıradan bir üye gibi davrandım ve üyelerin sorunlarını çözmelerinde yardımcı oldum.

Ama artık bu görevi bırakmanın zamanı gelmiş. Troy'a da mesajla durumu bildirdim. İnşallah kabul eder.

Herkese saygılar...

Konu ne olursa olsun, AliA arkadaşımızın foruma çok büyük bir emeği geçmiştir. Allah ondan razı olsun. Her daim yolu açık olsun. Ayrılma kararını duymak benim açımdan üzücü olmuştur. :(

Kendisinin ne kadar alçak gönüllü bir insan olduğunu biliyorum. Kendi adıma AliA'ya teşekkürleri iletiyorum. Çünkü; forumda bu kadar saat online kalıp, sorunlarla uğraşıp, birde paylaşım yapmak herkesin harcı değildir.

Herkesin alındığı veya yanlış gördüğü bir mesele olabilir. Bunu delilleriyle uygun üslup ile iletmesi gerekir. Mod'ların şevkini kırmak insanlığımıza yakışmaz.

Bu forumda bir tek kişiye ufak bir eleştiri yaptığımda bana söylemediği laf kalmıyor. Bunlar hergün onlarca insanla uğraşıyor. Forumu düzenliyorlar. Bunlara karşı biraz daha esnek olmamız gerekir. Tolerans vermemiz lazımdır.

Hemen eleştirmek kolaydır. Ama işin içine empatiyi soktuğumuzda daha sakin olacağımızı düşünüyorum.

Saygılarımla.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
demekki açtığımız bir konu diğer arkadaşlarında kenarda bekleyen sorunlarını gündeme getirmesine sebeb olmuş
Konyu açmadaki nedende tek bir mod veya modlar üzerine yoğunlaşmak asla değildir Alia kardeşimiz tekrar ediyorum içimizden biridir görevi gereği biraz gergin oluyor
aslında bu sorunların hepsini toparlamakta fayda var
aşırı hassasiyet ve tepki ilk planda zaten ufak bir konunun buralara taşınması bu yüzden
bunun benzerini olur olmaz kilitlemelerde görüyoruz memleket meseleleri dahi siyaset gerekçesiyle kilitleniyor cumhurbaşkanı meclis başkanı siyaset politika dışıdır onların haberlerinede kilit
birde tartışma olduğu zaman bazı arkadaşlar bunu şahsileştiriyorlar eleştiriler kişiliğe geliyor buda yanlış burada sadece avatarlarımız var
bir harfin ufak veya büyük olduğu farkedilebiliyorsa

Sarımsağın bir faydası daha bulundu!

bu gündemi oluşturuyorda

Ermeniler kaybetmemek için her yolu denemiş
Alemci_Dayı
Dün 20:31
Yazan Alemci_Dayı
036
thread_dot_lock.gif
icon13.gif
Tuhaf oylamaya Ankara'dan sert tepki
quasimodo
Dün 20:20
Yazan quasimodo
024
thread_dot_lock.gif
icon1.gif
'Tasarının oylanması gündemde değil'
quasimodo
Dün 20:02
Yazan quasimodo
013
thread_dot_lock.gif
icon13.gif
Soykırım Tasarısı'nda Ermenilerin dediği oldu

bunlar kilit yiyiyorsa işte problem buradadır
bunun konusu burası değil deniyorsa

Anket) Dünya ayaktayken Türkiye ayaktayken mışıl takılmak (
multipage.gif
1 2 3)
quasimodo

bunun konusuda kilit altına alınmıştır

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
İnsanoğluna yaranmak pek de mümkün değil, istediğin kadar emek ver, bir çırpıda siliverir. Çiğ süt emdik ne de olsa. Muhalif sesleri MOD yaparsanız kanımca sorun çözülecektir.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
İnsanoğluna yaranmak pek de mümkün değil, istediğin kadar emek ver, bir çırpıda siliverir. Çiğ süt emdik ne de olsa. Muhalif sesleri MOD yaparsanız kanımca sorun çözülecektir.

Yok ***** ***** Apachi!

Şu an itibariyle forumda tek bir mesaj daha atmam... :mad:

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Alia gidiyorsa yerine quasimodo'yu mod yapalım. Nasılsa quasimodo abimize kolay gelir bu işler :D

Not: Alia seni Ultra Moderatör olarak görmek dileğiyle...

hayır hüsnüzannınızdır
eğer bir konuda hadis varsa uymak zorundayız
vel ehli vel ehli sadaka resulullah
işin ehli vardır şu anda başındadır Alia kardeşimiz genç ve azimlidir aynı zamanda zamanının büyük bölümünü siteye ayırabilen en önemlisi sabırlı
şu anki çalışmalarımız zaten bize yetiyor artıyor
tabi destekte bu kardeşlerimizden desteksiz olmuyor
ha o zaman niye şekva ettik dertlerimizi anlatmaya vesile oldu

diyeceksinizki ehline teslim edilmediğinde ne olur

işte ona yorum getirmiyorum

sabayon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
şu anda yapılan son baskınla birlikte
ÇEKİÇ Darbe planları ortaya çıkmıştır
Bazı üyelerin yönetimi ele geçirmek istemeleri ve buna yönelik hazırlıklar önceden tesbit edilmiş ve engellenmeye çalışmıştır
Kimi vatandaşlar İSİM VERİN diyerek basını/yönetimi/orduyu azarlamış
Kimi Ordu mensupları ise sadece YAZIK demişlerdir

Bu duruma isyan eden HALK hükümeti düşürme çalışmaları planlamaktadır..

Ve son gelişme Bir generalin İSTİFA mektubu gündemde yöneticiler ve halk şaşkınn...

Gelişmelerle tekrar karşınızda olucaz.. :D:D
balyoz :D:D
ama hep baştakiler haklıdır diye bi düşünce saçma halkta gereken tepkiyi mutlaa koymalıdır koyacaktırda(şimdi son kelime başımı agrıtmaz inş. uygunsuz laf diye:) ) neyse ortam yumuşamışken fazla germeden kapatmak iyi çünkü bu tartışmanın kimseye faydası olmadığı gibi kutuplaşmalara gruplaşmalara neden oluyor bu ilerisi için daha kötü bi durum olur

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
İşler sarpa sarıyor. Herkes birbiriyle öpüşüp sarılsın kucaklaşsın. Kendi aramızda ayrımcılık yapmayalım daha fazla. Aynı ortamı soluyup düşman olmayalım kardeşlerim. Hepimiz insanız hata yapabiliriz ama kötü insan değiliz bu yüzden herkes birbirini sarsın :flowers: :clover:

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Off teletabiler :s.Daha bu konuya girmeyelim bari :D

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41
spy'a laf atmayın spy'ın daha kimseyle doğru düzgün tartışmaya girdiğini bile görmedim

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Forum kurallarını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Ayrıca bu o arkadaşımızın ilk hatası değil. Bunu kendisi de biliyor. Kimseye ayrıcalık yapmıyoruz. Hakaret dışında daha kimseye bu nedenlerden dolayı ceza vermedim ben mesela. Hep uyarı verdim, rica ettim dikkat etmeleri yönünde.

O kurallar boş yere konmamış oralara.

bu kişi ben oluyorum galiba:)

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Keşke bu konu yerine başka konu Hit yapsaydı bugün.

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41
ciddi ciddi mahsun paylaşmışsın :D bende şimdi back metal bir şeyler paylaşmışsındır dedim :D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
işi olmayan bir üye nin konusu diye bende açıyım istersen :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
konuyla ilgili açıklama yapılmış. yazılanlardan konunun çok dışına çıkıldığı ortada. konu kilitlenmiştir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...