Moderatörlerin işi kalmayınca....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
En basıt ornek Spybot..

Şu Cümlene yorum yapıcam ama Yalaka diceksiniz Gerçektende öle olalım varsın.

SpyBot kimsenin kalbini kırmaz Tartışmaz Düzgünce Yorum yapar nerden Çıkardın SpyBot'un forumun sahibi gibi davrandığını Bence Sen miyyopsun yada isim bulamadın...

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
ufuk179 ve TazzzY; bizim bazı konularda “forumda mod arkadaşların yanlış yaptığını söylemenizle” yada “bazı modların yanlış yaptığını” söylememizle sizin “bazı arkadaşların sürekli aynı problemi çıkartıyor” söylemi arasında nasıl bir fark varda; sizin ki kişileri töhmet alında bırakma olmuyor da bizimkisi oluyor?
Bu soruyu iyi niyetle soruyorum. Kızgınlık yada sitem yokJ

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
ufuk179 ve TazzzY; bizim bazı konularda “forumda mod arkadaşların yanlış yaptığını söylemenizle” yada “bazı modların yanlış yaptığını” söylememizle sizin “bazı arkadaşların sürekli aynı problemi çıkartıyor” söylemi arasında nasıl bir fark varda; sizin ki kişileri töhmet alında bırakma olmuyor da bizimkisi oluyor?
Bu soruyu iyi niyetle soruyorum. Kızgınlık yada sitem yokJ

İyi niyetle soruyorsan iyi niyetle Cevap veriyim Ben Sadece Fazla büyütmeye gerek olmadığını söyledim Baz arkadaşlar Sürekli aynı şeyleri yapıyor diye bir cümle kullanmadım kendi adıma söylüyorum. Cümlelerimi iyi okursan daha iyi anlıyabilirsin. Cümlelerimi alıntı yaparak gösteririmisin ben nerede Demişim “bazı arkadaşların sürekli aynı problemi çıkartıyor” ?

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Şu Cümlene yorum yapıcam ama Yalaka diceksiniz Gerçektende öle olalım varsın.

SpyBot kimsenin kalbini kırmaz Tartışmaz Düzgünce Yorum yapar nerden Çıkardın SpyBot'un forumun sahibi gibi davrandığını Bence Sen miyyopsun yada isim bulamadın...
Herseye kendı acından bakma ıstersen !!! Genelleme de yapma ıstersen!!
hakaret etme !! anladıgın dılden konusmak zorunda kalmıyım...!

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Mesele şunu dedi bunu dedi...
Şu cezayı verdi bu uyarıyı verdi meselesi değil...

Daha düne kadar sıradan bir üye iken adam gibi mesaj yazan birinin
Moderatör ünvanı alınca Kendini bizlerden üstün görmesi meselesi...

Bunun bana yapılmış ya da başkasına yapılmış olması farketmez...

Geçenlerde bir mod ile tartıştım...

Bana hiç bir ters hareketi olmadı...

Hiç bir konuda karşı karşıya gelmedik...

Ama forumda gözlemlediğim kadarıyla diğer üyelere öyle bir uyarması var ki anam babam sanırsınız Dış İlişkiler Bakanı Yabancı bir ülkeye Nota veriyor...

Burada tek bir sorunun cevabını arıyorum...

Moderatör... dediğimiz kişiler bizim Amirimiz mi? Üstümüz mü? Komutanımız mı?
Eğer bir yönetici derse ki evet biz üyelerin üstündeyiz emir de veririz azar da atarız yetki ve ünvanımızın getirdiği güçle had de bildiririz...

Hemen forumu bir daha gelmemek üzere terk ederim...

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Herseye kendı acından bakma ıstersen !!! Genelleme de yapma ıstersen!!
hakaret etme !! anladıgın dılden konusmak zorunda kalmıyım...!

Anladığım Dil sana uygunmudur orasını bilmem Ama benim dilimden konuşamayacağın kesin. Hakaret etmiyorum miyyop gözleri bozuk olana denir bende bir problemin var diye Söyledim Anlayış açına bağlıdır.
Kendi açımdan bakmıyorum Spybotla muhabbetim bile yok. Onu savunma nedenim ne olabilirki Dışadan gördüğümü söylüyorum

Spybot böyle birşey yapıyorsa kanıt,Belge koy o zaman bizde Sözümüzü söyleriz ama Sadece 1 cümleyle bir kişiye çamur atmak olmaz.

ufuk179 ve TazzzY bence yalaka ve forumda yerlerini sağlamlaştırmaya çalışan insanlar. Tabiki yetkililerin suçu yok. Modlara sebepsiz düşman da olun demiyoruz ama bu kadar da avukatlığa gerek yok :D İsim vermek istememiştim ama kendileri dahil oldular konuya.

Evet Yalakayım ben Sen öyle bil Güzel kardeşim Geçen Bir konuya yorum yaptın cevabını alınca sorusuz bıraktın neden dönüp Cevap bulamayınca Hatanı anlıyınca Özür bile dilemedin?

Eğer burada Birinin hatası varsa Buda kanıtlanırsa özür dileyip hatam olduğunu kabul ederim amaa Yalakalık yerini sağlamlaştırma diye bir Hitapta bulunan terbiyesiz insanlar Ben bu forumdan ne karım varki arada girdiğim zaman geçirdiğim güzel bi ortam hiç bi karım yok amacım dahi yok neden bir insanı haksız yere savunuyum 2008 yılından beri buradayım sadece 1 kere uyarılmışımdır.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
İyi niyetle soruyorsan iyi niyetle Cevap veriyim Ben Sadece Fazla büyütmeye gerek olmadığını söyledim Baz arkadaşlar Sürekli aynı şeyleri yapıyor diye bir cümle kullanmadım kendi adıma söylüyorum. Cümlelerimi iyi okursan daha iyi anlıyabilirsin. Cümlelerimi alıntı yaparak gösteririmisin ben nerede Demişim “bazı arkadaşların sürekli aynı problemi çıkartıyor” ?

Siyah olarak gösterdiğim yerden bu sonucu çıkardım, yanıldıysam af ola:)

Şimdi ben moderetörrü eleştirmedim yalakamı oluyorum :D Varsın öyle olalım Böyle boş konulada Kalp kırıcak kadar Boş bir insan değilim. Moderetörün cevabıyla Yorum yazdım Orada Sadece uyarı verildiğnii Söyledi bende Uyarıda Hiç bişi olduğunu söledim. ama bazı insanlar o kadar doluki Hislerini böyle bir Başlık altında belli ediyor O kadar doluysanız açın bir Başlık forum hakkında bölümüne şikayetlerinizi iletin...

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Aha buraya isim vermiştim ama sonra yalaka dedin hakaret ettin diye ceza almamak için sildim.
Belli ediyor bazı insanlar kendilerini :)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Siyah olarak gösterdiğim yerden bu sonucu çıkardım, yanıldıysam af ola:)

Oradan o cümleyi nasıl çıkardın güzel kardeşim. Dikkatli okursan orada İnsanların böyle bir konu altnda bütün hislerini dökmelerini Belirtmişim Suçu varsa Forum hakkındaya Suçu ile belirtebilir Diyorum ama sen '' Bazı'' ibrasi koymuşsun alakası yok.

Sayın UndyingDarkness Merak etmeyin kimseyi şikayet etmem senin ceza alman Benim umrumda değil sadece Hitap ettiğiniz Tabir yanlış ve hakaret niteliğinde Bu tabiri kullanmanız beni ilgilendirmez üstüme alınmıyorum.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Mesele şunu dedi bunu dedi...
Şu cezayı verdi bu uyarıyı verdi meselesi değil...

Bunun bana yapılmış ya da başkasına yapılmış olması farketmez...

Geçenlerde bir mod ile tartıştım...

Bana hiç bir ters hareketi olmadı...

Hiç bir konuda karşı karşıya gelmedik...

Ama forumda gözlemlediğim kadarıyla diğer üyelere öyle bir uyarması var ki anam babam sanırsınız Dış İlişkiler Bakanı Yabancı bir ülkeye Nota veriyor...

Burada tek bir sorunun cevabını arıyorum...

Moderatör... dediğimiz kişiler bizim Amirimiz mi? Üstümüz mü? Komutanımız mı?
Eğer bir yönetici derse ki evet biz üyelerin üstündeyiz emir de veririz azar da atarız yetki ve ünvanımızın getirdiği güçle had de bildiririz...

Hemen forumu bir daha gelmemek üzere terk ederim...

kardes haklı

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Member wars coming home 2010..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Benim kimseyi kendimden üstün gördüğüm yok. Bana daha ağırını yazan bir kişiye karşılık sert ama net bir ifade kullandım orada.

Bugüne kadar yaptığım, ettiğim her şeyin bir kanıtı var. Alnım açık. yaptığım her işin noktası noktasına hesabımı veririm.

Adamlığıma da laf söyletmem. Hala adam gibi yazıyorum mesajlarımı.

Ayrıca süper moderatör olmadan önce de ben moderatörlüğü bırakacağımı Troy'a bildirmiştim. Ama hem O'nun hem de arkadaşların ricasıyla Süper Moderatörlük görevini kabul ettim. Şimdiye kadar da kimseyi kırmadan, sıradan bir üye gibi davrandım ve üyelerin sorunlarını çözmelerinde yardımcı oldum.

Ama artık bu görevi bırakmanın zamanı gelmiş. Troy'a da mesajla durumu bildirdim. İnşallah kabul eder.

Herkese saygılar...

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Member wars coming home 2010..
terminator_004.jpg

:w00t::w00t::w00t:

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Anladığım Dil sana uygunmudur orasını bilmem Ama benim dilimden konuşamayacağın kesin. Hakaret etmiyorum miyyop gözleri bozuk olana denir bende bir problemin var diye Söyledim Anlayış açına bağlıdır.
Kendi açımdan bakmıyorum Spybotla muhabbetim bile yok. Onu savunma nedenim ne olabilirki Dışadan gördüğümü söylüyorum

Spybot böyle birşey yapıyorsa kanıt,Belge koy o zaman bizde Sözümüzü söyleriz ama Sadece 1 cümleyle bir kişiye çamur atmak olmaz.

Sana sunu dıyorum kı bos yere neden onu ısmını vereyım o zaman ?
Mantıklı dusunursen degıl mı ?
Kımın ne oldugunu herkes bılıyor sen rahat ol...
Spybot'un da oyle...

bılıp bılmeden konusmak bazen ıyı olmayabılıyor...

zamanı gelınce hersey daha da bellı olur o zaman gorururm sızlerı...

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Sana sunu dıyorum kı bos yere neden onu ısmını vereyım o zaman ?
Mantıklı dusunursen degıl mı ?
Kımın ne oldugunu herkes bılıyor sen rahat ol...
Spybot'un da oyle...

bılıp bılmeden konusmak bazen ıyı olmayabılıyor...

zamanı gelınce hersey daha da bellı olur o zaman gorururm sızlerı...

Neyin zamanı Bekliyoruz Varsa bi kanıt koy ortaya Bende Hatam var özür dilerim derim ama Baştan sağma laflarla Bir insanı gözümün gördüğünden başka sana nasıl anlatırım?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
quasimodo nun başına gelen olayın bir benzerini bende yaşadım Alia tarafından uyarı aldım.. nedenini sordum Konu başlığı küçük harfle olduğu için dendi uyarı bana biraz ağır geldi açıkcası ilk defa hatalı bir mesajımda böyle bir uyarı ile karşılaştım Alia ya tepki gösterdim o da bana sadece uyardık kötü bir niyetimiz yok diye mesaj attı art niyetli biri olmadığına kaanat getirerek konuyu uzatmadım forumun yoğunuğundan olsa gerek bu gibi tavırları haklı görüyorum...

Yalan değil bazı moderatörleride bana sempatik geldikleri için seviyorum...

Ama şuda bir gerçek bazen Sdn üyelerini koyun yerine sokan mesajlarda görebiliyorum astığım astık kestiğim kestik türü tavırlar bu foruma dibe indirir o yüzden bazı mesajlarınızı gözden geçirmeniz gerekli... Karar verelim biz bir Ailemiyiz yoksa Sokak çocuğumu...

Mesela alttaki konuya youtube hakkında bir mesaj bıraktım zaman efendisi online olduğu sırada yazdım sağduyu ile cevap vermesini beklerken umursamazlık ile karşılaştım...
http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/134900-forumdaki-bazi-duzenlemeler.html

Artık bende umursamıyorum açıkcası bazen hataları söylememek gerekiyormuş bunu anladım bu forumda...

Tüm SDN üyelerine saygılar sevgiler

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Ama artık bu görevi bırakmanın zamanı gelmiş. Troy'a da mesajla durumu bildirdim. İnşallah kabul eder.

Herkese saygılar...
beyler AliA size 0 puan veriyor diye laf yapıyorsunuz
ben tamamını renkli yazmamama rağmen başka bir moderatör tarafından 2 puan ceza almışdım bişey demedim :lol:

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Yazık başka bişey demiyorum sana..:)
asıl sana yazık adam gıbı cıkıp ortaya hatalarını kabul et o zaman herkeste bılsın...
Modlugu herseyden ustun gorup hatalarını soylemıyorsan o da senın kısılıgıne kalmıs bırsey...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Benim kimseyi kendimden üstün gördüğüm yok. Bana daha ağırını yazan bir kişiye karşılık sert ama net bir ifade kullandım orada.

Bugüne kadar yaptığım, ettiğim her şeyin bir kanıtı var. Alnım açık. yaptığım her işin noktası noktasına hesabımı veririm.

Ayrıca süper moderatör olmadan önce de ben moderatörlüğü bırakacağımı Troy'a bildirmiştim. Ama hem O'nun hem de arkadaşların ricasıyla Süper Moderatörlük görevini kabul ettim. Şimdiye kadar da kimseyi kırmadan, sıradan bir üye gibi davrandım ve üyelerin sorunlarını çözmelerinde yardımcı oldum.

Herkese saygılar...
İnşallah kabul etmez ...

2-3 kişiye mi bakıyorsun abi sen,bu forum 100bin kişi 2-3 kişi sana laf söylüyor diye bırakırsan olmaz şimdi.Salla onları.Sen işini en layığıyla yapıyorsun.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338

Herkese saygılar...

Biz burada kelle istemiyoruz...

Saygı istiyoruz...

Kusura bakma ama ÇOCUK değiliz...

Bizim de bir gururumuz var...

Sen burada moderatörlük yapıyorsun...

Zaman emek harcıyorsun...

Ve bunu hiç bir şey karşılığında yapıyorsun...

Ancak forumda hatalar olacak...

Hatalar uyarılacak düzeltilecek...

Bunlar da kimsenin bir problemi itirazı yok...

İtiraz edilen insanlara karşı sergilenilen tutum...

Bir LÜTFEN kelimesinin daha esirgenmesi...

Arkadaşlar Böyle Konular Açmayalım Lütfen demek ile

Böyle Konular Açmayın Yasak demek arasında dağlar kadar fark var...

Bir konu kapandı nedenini sordum en son yazan moderatör arkadaşa...

Sağ olsun çok tatlı bir dille kendisinin kapatmadığını konunun kapanması gerektiğini düşünmediğini iletti ve konuyu kapatan arkadaşa rica edeyim konuyu açsın dedi...

Ardından kapanan konuya senin mesajın geliyor...

Direk küfretsen daha iyiydi...

Ben burada hizzaya sokulması gereken bir kişi değilim...

Hatam varsa münasip bir dille hatamı söyle düzeltme imkanı tanı...

Bana posta koyma...

Bunu kendim için değil tüm üyeler için söylüyorum...

Dediğim gibi biz burda kelle isteyen yeniçeri ocağı değiliz...

Elimizde silah da yok yetki de yok...

Tüm yetkiler sizde...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
İyi niyetle sorulan bir sorudan, kötülük aramayın cevapta.. .

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
yok be eye of the tigerla daha çok sarıyo konu :D

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Şimdi bir arkadaş Spybot a kendini forumun sahibi gibi görüyor demiş.Gülerim sana:D hadi attın kafadan usturuplu at.Hiçmi moderatör bulamadın kardeşim Spybot dan başka? Uydurma uydurma kanıt göster :)
Şimdi bunları yazdım diye Spybot'un yalakası demeyin Allaha şükür benimde alnım açık hiç bir moderatörede yalakalık yapmam bilesiniz (bu böyle biline) :)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
biraz fazla alıngan olunmuş gibi ya. yani size kızmamış, azarlamamış. sadece kurallar gereği büyük harfle başlayınız denmiş. abartılacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...