Modem hizi azaltma

thifhi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaslar ttnet airties bir modem kullaniyorum fakat gecen hafta istanbula tasindik ve interneti de degistirdik fiber nete gectik internet aktive edildi ve modeme 24 mbps hizla internet geliyor fakat modem bu hizi kaldiramiyor fiber modem gerekiyor. Siparisi verdik haftaya gelecek gakat ben bu 1 hafta modeme gelen hizi dusrerek 8mbps hizla da olsa interneti kullanabilirmiyim evetse nasıl yardim ederseniz sevinirim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Meraba arkadaslar ttnet airties bir modem kullaniyorum fakat gecen hafta istanbula tasindik ve interneti de degistirdik fiber nete gectik internet aktive edildi ve modeme 24 mbps hizla internet geliyor fakat modem bu hizi kaldiramiyor fiber modem gerekiyor. Siparisi verdik haftaya gelecek gakat ben bu 1 hafta modeme gelen hizi dusrerek 8mbps hizla da olsa interneti kullanabilirmiyim evetse nasıl yardim ederseniz sevinirim.
Anladığım kadarıyla eski modemin ADSL modem, ADSL modemi FİBER internette kullanamıyorsun, süperonlıne de olay böyle muhtemelen ttnet te de öyle olması lazım.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Airtiesin 6372 gibi hem adsl hem fiber özellikli modemi olsaydı sorun yaşamazdın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Problem de mevcut modemimin fiber neti kaldirmamasi bende modeme gelen internet hizini dusurerek modemin destekledigi bir hizda interneti kullansam yeni modem gelene kadar boyle bir sey mumkun mu diye soruyorum

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merhaba.

Müşteri hizmetlerini arayarak vdsl tanimli olan portunuzu dsl olarak değiştirmeniz gerekir.