- Konuyu başlatan
Rom atmak ne demekrom atmayı bilen birisi wpa_supplicant
Rom atmak ne demekrom atmayı bilen birisi wpa_supplicant
HarmonyOS sadece açık beta olarak sunuldu ve indirmesi de kolay.eğer tablet android değil de harmonyos ise a0k indiremezsin diye tahmin ediyorum
ben ona birşey demedim ki harmony e apk olmaz dedimHarmonyOS sadece açık beta olarak sunuldu ve indirmesi de kolay.
Appgalery de malesef resimlerinş koymuşlar yani oyun yokBence zorlarsak HarmonyOS'a Play Store yükleyebiliriz ya APK'sı bulunursa niye olmasın
USB den Windows yüklemek gibi ama telefon, dosya uzantısı rom olarak iniyor diye biliyorum.Rom atmak ne demek
"APK dosyalarını kolayca yüklenmesini sağlayan bir işletim sistemi." Huawei kendi söylüyor.ben ona birşey demedim ki harmony e apk olmaz dedim
Niye ki ikiside Android değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?ben ona birşey demedim ki harmony e apk olmaz dedim
hayır değil,tablet zaten androidmişNiye ki ikiside Android değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
emin misiniz,tablet zaten androidmiş"APK dosyalarını kolayca yüklenmesini sağlayan bir işletim sistemi." Huawei kendi söylüyor.
Anlamadım ama benim dediğim şu Google Play Store'un APK'sı bulunursa onu kurarak kalan oyunları oynarsınızAppgalery de malesef resimlerinş koymuşlar yani oyun yok
knk android temelli nasıl değil Huawei Harmony OS is still based on Android OS bu Ubuntu Linux değil demek gibi Huawei Harmony OS is still based on Android OShayır değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
emin misiniz
TeşekkürederimAnlamadım ama benim dediğim şu Google Play Store'un APK'sı bulunursa onu kurarak kalan oyunları oynarsınız
hayır olmaz kurulduğu cihazın adından anlayıp çalışmazAnlamadım ama benim dediğim şu Google Play Store'un APK'sı bulunursa onu kurarak kalan oyunları oynarsınız
Link atamıyorum ama APK destekliyor mu destekliyor. İllaki birileri bunu düşünüp buna özel bir şey hazırlamıştır hani Play Store olmaz başka bir store olur ama yine olur yanihayır olmaz kurulduğu cihazın adından anlayıp çalışmaz
Stranger Things: The GameMerhaba benim huawei t8 tabletim var bunla oyun oynamak istiyorum sizce bana önerebilecepüniz oyun varmı
Not:Bu tablette appgallery mevcut bundan dolayı oyunlar appgallery de yoksa apk indirecem.
teşekkür ederimPlants and zombies, plague inc ben tek bunları biliyorum.