Merhaba arkadaşlar,
Yeni gaming masaüstü setup’ım için bir klavye, mouse ve mikrofon almayı planlıyorum. Başlıyorum:
Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar!
AlıntıCevap
Rapor etDüzenle
Yeni gaming masaüstü setup’ım için bir klavye, mouse ve mikrofon almayı planlıyorum. Başlıyorum:
- Klavye ve mouse kesinlikle kablosuz olsun istiyorum.
- Mouse’un kavraması, elime tam oturmalı
- Mikrofon konusunda henüz hiçbir fikrim yok, önerilerinize açığım.
- “Mekanik klavye mi, yoksa daha sessiz bir şey mi?” ikilemindeyim. Genel olarak sessiz olmasi tercihim o yuzden mekanikler bana hoş geliyor olsa da bir noktadan sonra gürültü rahatsız edebilir diye düşünüyorum.
- Bütçem maksimum 10 000 ₺. 5 000 ₺ civarında tamamlayabilirsem çok memnun kalırım, ama 10 000 ₺’ye gelecek veya geçecek şekilde kesinlikle bunu almalısın dediğiniz önerileriniz olursa bütçemi esnetebilirim.
- Mouse: MChose G3 Ultra Dual 8K Kablosuz Gaming Mouse
MCHOSE G3 Ultra (Dual 8K) 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-7)
Mchose G3, 8000Hz yoklama hızı sunar ve ortalama 1,25 ms gibi düşük bir gecikme süresiyle her eylemin anında ekrana yansıtılmasını sağlar.
- Klavye: MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah – Mor Mekanik Gaming Klavye
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.
Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar!
AlıntıCevap
Rapor etDüzenle