Öneri Yeni Gaming Masaüstü Setup – Klavye, Mouse Ve Mikrofon Tavsiyesi (10 Bin TL Bütçe)

CrowLine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Yeni gaming masaüstü setup’ım için bir klavye, mouse ve mikrofon almayı planlıyorum. Başlıyorum:
  • Klavye ve mouse kesinlikle kablosuz olsun istiyorum.
  • Mouse’un kavraması, elime tam oturmalı
  • Mikrofon konusunda henüz hiçbir fikrim yok, önerilerinize açığım.
  • “Mekanik klavye mi, yoksa daha sessiz bir şey mi?” ikilemindeyim. Genel olarak sessiz olmasi tercihim o yuzden mekanikler bana hoş geliyor olsa da bir noktadan sonra gürültü rahatsız edebilir diye düşünüyorum.
  • Bütçem maksimum 10 000 ₺. 5 000 ₺ civarında tamamlayabilirsem çok memnun kalırım, ama 10 000 ₺’ye gelecek veya geçecek şekilde kesinlikle bunu almalısın dediğiniz önerileriniz olursa bütçemi esnetebilirim.
Şu anda iki seçenek gözüme çarptı; yorumlarınızı çok merak ediyorum:
  • Mouse: MChose G3 Ultra Dual 8K Kablosuz Gaming Mouse

MCHOSE G3 Ultra (Dual 8K) 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-7)

Mchose G3, 8000Hz yoklama hızı sunar ve ortalama 1,25 ms gibi düşük bir gecikme süresiyle her eylemin anında ekrana yansıtılmasını sağlar.
    www.gaming.gen.tr
    www.gaming.gen.tr
  • Klavye: MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah – Mor Mekanik Gaming Klavye

MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3)

Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.
    www.gaming.gen.tr
    www.gaming.gen.tr
Bu ikisi hakkında düşünceleriniz nedir? Alternatif önerileriniz veya farklı tercih ettikleriniz olursa duymak isterim!

Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar!

AlıntıCevap
Rapor etDüzenle