MalesefGoogle play i de oradan yükleyebilirsiniz diye biliyorum
Pubg dahil arkasındaki oyunları biliyorum oynamak istemiyorum free fire da çok kötü bi oyunKıyamet Kombat Arena , Free Fire ,Pubg,League of Legends: Wild Rift,COD Mobile
Teşekkür ederimOlsun bir liste yapıp geliyorum
eğer tablet android değil de harmonyos ise a0k indiremezsin diye tahmin ediyorumMerhaba benim huawei t8 tabletim var bunla oyun oynamak istiyorum sizce bana önerebilecepüniz oyun varmı
Not:Bu tablette appgallery mevcut bundan dolayı oyunlar appgallery de yoksa apk indirecem.
Olsun ben bi yolunu bulurum bizde çözümler tükenmez biz türküz türklerin aklı geç çalışır ama çalıştımı çalışır??eğer tablet android değil de harmonyos ise a0k indiremezsin diye tahmin ediyorum
androidmiş baktım,apk indirirsin ama virüs bulaşma ihtimali varOlsun ben bi yolunu bulurum bizde çözümler tükenmez biz türküz türklerin aklı geç çalışır ama çalıştımı çalışır??
Aklını bu yönde çalıştırarak çok güzel Türk olduğunu ispatlıyorsun(!)Olsun ben bi yolunu bulurum bizde çözümler tükenmez biz türküz türklerin aklı geç çalışır ama çalıştımı çalışır??
Hiçbir zaman bana bulaşmadı düzgün indirdiğin sürece sıkıntı olmaz.androidmiş baktım,apk indirirsin ama virüs bulaşma ihtimali var
Ne kadar Aklın çalışırsa çalişsin harmonyis a apk kuramzsınOlsun ben bi yolunu bulurum bizde çözümler tükenmez biz türküz türklerin aklı geç çalışır ama çalıştımı çalışır??
İndirdiğin apk yı önce virüstotal.com a taratırsan sıkıntı olmazAmong us critical ops stand off 2 golf battle brawl stars pubg mobile coc cr aklıma bunlar geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiçbir zaman bana bulaşmadı düzgün indirdiğin sürece sıkıntı olmaz
Kardeş appgallery sağolsun bu oyunların hiçbiri yokAmong us critical ops stand off 2 golf battle brawl stars pubg mobile coc cr aklıma bunlar geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiçbir zaman bana bulaşmadı düzgün indirdiğin sürece sıkıntı olmaz.
Wild rift hariç hepsini oynadım ve hepsi oldukça eğlencelidirCoDm
PUBG
Pixel Gun 3D
Lol wild rift
Among us
Fancade
8 ball pool
Kafa topu 2
Clash of kings
Fifa
War Robots
Genshin impact
Critical ops
Shadow fight 3
Asphalt 9
Score hero
Score match
World of warships blitz
World of tanks blitz
Golf Battle
Airport city
Stickman legacy
Hungry shark
Criminal case
Megapolis
Among us maalesef yokMousebusters , Batman Series, İnjustice Gods Among Us.
sende bi custom rom atKardeş appgallery sağolsun bu oyunların hiçbiri yok
Teşekkür ederim bakacağım tabi appgalery de varsa adamlar oynanacak oyunların hiçbirini eklememişlerWild rift hariç hepsini oynadım ve hepsi oldukça eğlencelidir
O ne demeksende bi custom rom at
Bende hepsini oynadım bi war robotsu oynamadımWild rift hariç hepsini oynadım ve hepsi oldukça eğlencelidir
Among Us değil ya ; İnjustice God Us Among Us . Ayrı oyun değil.Among us maalesef yok
Bur dada appgalery de olan 2 3 oyun varCoDm
PUBG
Pixel Gun 3D
Lol wild rift
Among us
Fancade
8 ball pool
Kafa topu 2
Clash of kings
Fifa
War Robots
Genshin impact
Critical ops
Shadow fight 3
Asphalt 9
Score hero
Score match
World of warships blitz
World of tanks blitz
Golf Battle
Airport city
Stickman legac
Hungry shark
Criminal case
Megapolis
En azından varBur dada appgalery de olan 2 3 oyun var
Kimi etiketlediniz
HarmonyOS'de Android ama herkese açık olan versiyoneğer tablet android değil de harmonyos ise a0k indiremezsin diye tahmin ediyorum
rom atmayı bilen birisi wpa_supplicantKimi etiketlediniz
Kendisi aktif değilrom atmayı bilen birisi wpa_supplicant