Mısır'ı tartışalım mı? (ANKET)

Mısır Meselesi, SDN Forum'da tartışılmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
At' la deve değil aga, sdn benim hayatımın önemli bir parçası değil. Fakat haksızlığa gelemiyorum. Bana da saçma bir sebepten ceza verdiler yakın zamanda. Güya hakaret etmişim.

Birkaç kişi toplanıp, başkasının mesajını haksız yere de olsa şikayet edince basıyorlar cezayı. Hiç muhakeme yok, düşünme yok. @azen63 'e de aynısı yapılmış. Bunu sevmiyorum ve tepki gösteriyorum.

% 100 haklısın.
Hayırlısı olsun.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
tartışmaya gerek var mı körü körüne bilgisini paylaşım yapacak olanlar benim dediğim doğrudur diyip gerçeği göremeyecek olanlar varken. :wink:

WolfeXtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sisi ve ordusunun yaptığı kalleşliğin tartışması bile olamaz. Ezilenin yanında olmak vicdani bir sorumluluktur. İdeolojik fikirleri bir kenara bırakmak gerekiyor. Hangi dinden olursa olsun fark etmez. aynı hassasiyet gösterilir. bu dünyanın sağduyulu insanlara ihtiyacı var. Mısır'daki olaylar gezi olaylarına benzemez. gezi olayları biraz tartışılır ama katliamın tartışılacak yanı yoktur. Mesele, Mısır'da herhangi partinin ya da topluluğun kazanması değildir. Asıl mesele zulmün bir an önce durmasıdır. Mısır'da karşıt görüşlerin de birbiriyle hoşgörü içinde yaşamasını istiyoruz. Ama darbe taraftarı olmak tek kelimeyle vicdansızlıktır.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Hiç gereği olmadığını düşünüyorum. Gezi olayını da tartıştırdık ama yine kalpler kırıldı yine hırgür çıktı. Bunda da aynısı olacak.

Ayrıca Gezi Türkiye meselesiydi. Bize ne Mısır'dan? Hiçbir Mısırlının Türkiye hakkında bir eylem yaptığını gördünüz mü?

Kesinlikle karşıyım.
budur..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu başlık altında başlamış zaten tartışma

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bu konu anketti konu kilitleyip yeni konu açmak gerek tabi açılacak uygun bölüm varsa oraya açılmalı böylece mesaj silinmesi olmaz
mısır bizi ilgilendirmezse ne ilgilendirir?

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bazı insanların cehaletlerini yüzlerine vurmak isterdim ama acıyorum gerçekten bir insan böyle acınacak durumdayken ona bir tekme atmak da bize yakışmaz, cehalet de bir yere kadar!

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bazı insanların cehaletlerini yüzlerine vurmak isterdim ama acıyorum gerçekten bir insan böyle acınacak durumdayken ona bir tekme atmak da bize yakışmaz, cehalet de bir yere kadar!

Yani biz konuyu Tartışmayalım dedik diye tekme atmış oluyoruz değil mi :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yani biz konuyu Tartışmayalım dedik diye tekme atmış oluyoruz değil mi :D

Hayır henüz olayı fark eden yok, bazı mesajlar o kadar bilgisizce yazılmış ki insan kendini zor tutuyor, mesajları yazanların renkli kullanıcı adlarından dolayı üyeler ses çıkarmıyor olabilir saygı duyarım.

erdems

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elbet bu dünyaya tekrar Türk'ün elinden adalet hakim olacak inşellah

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Daha arapcılık yapmayın diyen var ne tartışılacak ya Kilit bu konuya direk kilit sansür olan yerde zaten tartışma olmaz..

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
tartışmak!! vahşetin,adaletsizliğin,katliamın tartışması değil,toplu protestosu olur.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
tartışmak!! vahşetin,adaletsizliğin,katliamın tartışması değil,toplu protestosu olur.
Evet neyin tartışması. ideolojileri ırkları bir kenara bırakın. insanız hepimiz. empati yapalım. Aynı oyunlar bizim için de oynanabilir.
Yalnız ve çaresiz kalmak.. Düşününce kötü hissetiriyor.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
konuyu tartışmayarak, sadece teknolojiye hizmet etmeye devam etmek sanırım daha mantıklı olacak. oylama ve şu ana kadar gelen yorumlar da bunu gösteriyor. konuya katılan ve görüş bildiren herkese, mesajları denetleyerek hakaretleri silen moderatör arkadaşlara da teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...