asdwe3361
Asistan
4 yıldır note 2 kullanan ve son zamanlarda telefonun sacmalıklarına katlanamayan bir kardeşinize hangi modeli sebebiyle birlikte açıklarsanız çok sevinirim.Ayrıca sadece 2 model 6s ve s7 üzerinden yorum yaparsanız teşekkür ederim.
Bende s7 de yoğunlaştım.Hala note 4 bile güncelleme alabiliyor samsung tarafında.Iphonede 32 lik bile alsan zamanla yetmeyebilir.s7 de sd kartla öyle bir sorunun kalmıyor.Ayrıca ben fotoğraf çekmesini seven birisi olarak dar açı ve hafızadan dolayı 6s ikinci alternatif gibi duruyor.Xz ye gelecek olurdak sony nin herseyden önce servisi gercekten sıkıntı ve tasarımını sevemedim.şimdilik s7 gibi duruyor ama 6s i alternatif olarak düşünüyorum.Bakalım forumda birileri belki bizim gormedigimiz şeyleri söyleyebilir beklemekte fayda var.bende bu soruyu düşünüyorum benim listede ise XZ de katıldı bu üçlüden yada ikiliden hangisi uzun ömürlü olur bilemiyorum ama yazılım sony iphone iyi donanımda hepsi kötü değil 6s s7 xz 32 gb ile geliyor 6s kameraları dar açı kötü çekmiyor s7 iyi xz belirsiz performans olarakta 2 yılda kimse sorun yaşatmaz geliyor ama yazılımda samsung patlar diye düşünüyorum
rez4 yıldır note 2 kullanan ve son zamanlarda telefonun sacmalıklarına katlanamayan bir kardeşinize hangi modeli sebebiyle birlikte açıklarsanız çok sevinirim.Ayrıca sadece 2 model 6s ve s7 üzerinden yorum yaparsanız teşekkür ederim.