Millete Hayırlı uğurlu olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
İlk konuşmada öptüyse ağa bu kızdan korkulur.

En iyisi numarasını bana ver sorayım neden seni öptüğünü. Bak korkma en fazla yürürüm ama oraya gelemediğimden belki kızı bizim buraya davet edip olayın nasıl gerçekleştiğini öğrenirim.

CaptainFire

Asistan
Reaksiyon puanı
214
Hayırlı uğurlu olsun,maalesef benim olmadı.Hayatım boyunca sınıfda dalga geçildim.O yüzden kimse yanıma yaklaşmıyor.Arkadaş yok,güven yok.

®Shift®

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,812
Kız başka sen baska ilde üniv okursanız büyük ihtimal bir çift boynuzun olur ? Hayırlı olsun şimdiden ?
ikimizde Bursadayız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

11'e veya 12'ye giden bi' insanın bu şekilde yazacağını düşünmüyorum. Troll bir konu...
İnanmassan inanma kardeşim ben aşığım aşık.

İlk konuşmada öptüyse ağa bu kızdan korkulur.

En iyisi numarasını bana ver sorayım neden seni öptüğünü. Bak korkma en fazla yürürüm ama oraya gelemediğimden belki kızı bizim buraya davet edip olayın nasıl gerçekleştiğini öğrenirim.
Ben size demiştim zauru çağırmayın azerbeycandan bursaya gelir Aylinimi:relaxed: bbenden alır.

Beni kız öpse yarın derki hamileyim
Dudaktan değil yanaktan.

hemde sokakta.

Elini çabuk tut adamım kızı kaçıracaksın
Kayınpederim olacak kişinin haberi yok.

Son düzenleme:

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
İlişki uzmanları şaşırdı. İlk defa sevgilisi olan bi adam konu açıyor? Ters tepkime yaratabilir. Bilime ters bir konu bu. Normalde açılamıyorum gibi konular olurdu. Ameyzin.

Son düzenleme:

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,315
Mutluluklar dilerim kardeşim. Darısı benim başıma. (Şu doktoru beğenen bir Allah'ın kulu çıkmadı ya, dünya üzerinde hiçbir şey beni mutlu edemez artık.?)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
Peki anlat bize nasıl tanıştın? nasıl öptü? nefesini tuttu mu öperken? Öperken göz göze geldiniz mi? Sarmaş dolaş oldunuz mu?

Anlat be kardeş burada içim içimi yedi

®Shift®

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,812
Peki anlat bize nasıl tanıştın? nasıl öptü? nefesini tuttu mu öperken? Öperken göz göze geldiniz mi? Sarmaş dolaş oldunuz mu?

Anlat be kardeş burada içim içimi yedi
Abi valla aynı okula gidiyoduk herhalde bana karşı duyguları vardı bende onu seviyodum ama yok yani sanıyodukki karşılıklı duygu değil sonra ben bir gün şansımı deneyiyim dedim 19 mart günü okul çıkışında dolaşmaya gidellimmi deedim o da tamam dedi sonra eve gbıraktım onu sonrada ben eve geldim ve bi daha deniyeyim dedim ona wp den kalp attım gördü yazmadı 28 mart günü yemeğe gidelimmi dedim burgerkingde burger yedik sonra çıkışta beni yanağımdan öptü veorda bana seni seviyorum dedi ve evet göz göze bakıştık orda. Arkadaşlar troll gibi ama değil.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Abi valla aynı okula gidiyoduk herhalde bana karşı duyguları vardı bende onu seviyodum ama yok yani sanıyodukki karşılıklı duygu değil sonra ben bir gün şansımı deneyiyim dedim 19 mart günü okul çıkışında dolaşmaya gidellimmi deedim o da tamam dedi sonra eve gbıraktım onu sonrada ben eve geldim ve bi daha deniyeyim dedim ona wp den kalp attım gördü yazmadı 28 mart günü yemeğe gidelimmi dedim burgerkingde burger yedik sonra çıkışta beni yanağımdan öptü veorda bana seni seviyorum dedi ve evet göz göze bakıştık orda. Arkadaşlar troll gibi ama değil.
Kardeşim, benim yapamadıklarımı o yaşta yaptın helal olsun.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
Filme götür, bu defa sağlam davran. (anlarsın sen ) sjdjjdjs
Yarın öbürgün kızın babası sana kızımı vermiyorum diyemiycek :D

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Türkiye'de, kız bulmak zor. Evet çok var ama genel olarak bizlere yok :D.
Ama Rusya'da işler öyle değil.

®Shift®

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,812
Tabi AYLİNİM ne zaman annesine açıklar bilememem bende ne zaman açıklayacağımı bilmiyorum.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
Her erkek bir çiçektir. Kız seni koklamış merak etme :D ahsgshaha

Fakat çoğu erkekten çiçek kokusu gelmez o ayrı :S

Aman aman sanırım karıştırdım :D ahdhshha

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Ben bir konu açtım; Rabbim yaratıyor.
Gibi güzel bir kız bulmazsam, evlenmem. O yüzden yalnızım. :D
Dünyaya bir kere geliyoruz.

®Shift®

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,812
Bi daha ne zaman yemeğe çıkalımmı diyeyim yada başka birşey pazartesi dondurma yiğcez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...