Bella Ciao
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,193
her konuda dalaşırdık.Hangi konuda?
kabul etmelyim çoğu tartışmayı ben başlatmıştım.
her konuda dalaşırdık.Hangi konuda?
Metak ettim. Örnek bir konu var mı?her konuda dalaşırdık.
kabul etmelyim çoğu tartışmayı ben başlatmıştım.
şifremi hatırlamıyorum.Metak ettim. Örnek bir konu var mı?
iyi haber şifremi buldum, kötü haber mesaj sayım düşümüş, ve konuları bulamadımşifremi hatırlamıyorum.
Hiç belli olmaz Dişi sinek bile görmediyse olabilir ?11'e veya 12'ye giden bi' insanın bu şekilde yazacağını düşünmüyorum. Troll bir konu...
ikimizde Bursadayız.Kız başka sen baska ilde üniv okursanız büyük ihtimal bir çift boynuzun olur ? Hayırlı olsun şimdiden ?
İnanmassan inanma kardeşim ben aşığım aşık.11'e veya 12'ye giden bi' insanın bu şekilde yazacağını düşünmüyorum. Troll bir konu...
Ben size demiştim zauru çağırmayın azerbeycandan bursaya gelir Aylinimi bbenden alır.İlk konuşmada öptüyse ağa bu kızdan korkulur.
En iyisi numarasını bana ver sorayım neden seni öptüğünü. Bak korkma en fazla yürürüm ama oraya gelemediğimden belki kızı bizim buraya davet edip olayın nasıl gerçekleştiğini öğrenirim.
Dudaktan değil yanaktan.Beni kız öpse yarın derki hamileyim
Kayınpederim olacak kişinin haberi yok.Elini çabuk tut adamım kızı kaçıracaksın
Abi valla aynı okula gidiyoduk herhalde bana karşı duyguları vardı bende onu seviyodum ama yok yani sanıyodukki karşılıklı duygu değil sonra ben bir gün şansımı deneyiyim dedim 19 mart günü okul çıkışında dolaşmaya gidellimmi deedim o da tamam dedi sonra eve gbıraktım onu sonrada ben eve geldim ve bi daha deniyeyim dedim ona wp den kalp attım gördü yazmadı 28 mart günü yemeğe gidelimmi dedim burgerkingde burger yedik sonra çıkışta beni yanağımdan öptü veorda bana seni seviyorum dedi ve evet göz göze bakıştık orda. Arkadaşlar troll gibi ama değil.Peki anlat bize nasıl tanıştın? nasıl öptü? nefesini tuttu mu öperken? Öperken göz göze geldiniz mi? Sarmaş dolaş oldunuz mu?
Anlat be kardeş burada içim içimi yedi
Kardeşim, benim yapamadıklarımı o yaşta yaptın helal olsun.Abi valla aynı okula gidiyoduk herhalde bana karşı duyguları vardı bende onu seviyodum ama yok yani sanıyodukki karşılıklı duygu değil sonra ben bir gün şansımı deneyiyim dedim 19 mart günü okul çıkışında dolaşmaya gidellimmi deedim o da tamam dedi sonra eve gbıraktım onu sonrada ben eve geldim ve bi daha deniyeyim dedim ona wp den kalp attım gördü yazmadı 28 mart günü yemeğe gidelimmi dedim burgerkingde burger yedik sonra çıkışta beni yanağımdan öptü veorda bana seni seviyorum dedi ve evet göz göze bakıştık orda. Arkadaşlar troll gibi ama değil.
Filme götür, bu defa sağlam davran. (anlarsın sen ) sjdjjdjsAbi valla aynı okula gidiyoduk herhalde bana karşı duyguları vardı bende onu seviyodum ama yok yani sanıyodukki karşılıklı duygu değil sonra ben bir gün şansımı deneyiyim dedim 19 mart günü okul çıkışında dolaşmaya gidellimmi deedim o da tamam dedi sonra eve gbıraktım onu sonrada ben eve geldim ve bi daha deniyeyim dedim ona wp den kalp attım gördü yazmadı 28 mart günü yemeğe gidelimmi dedim burgerkingde burger yedik sonra çıkışta beni yanağımdan öptü veorda bana seni seviyorum dedi ve evet göz göze bakıştık orda. Arkadaşlar troll gibi ama değil.
Abi tövbe de ya.Yarın öbürgün kızın babası sana kızımı vermiyorum diyemiycek
Vermezse, kaçırırız sana.Abi tövbe de ya.
Sen forumu boş ver, kıza günaydın mesajı at kalpli falanAbi tövbe de ya.
Uyudun mu? Xd.Sen forumu boş ver, kıza günaydın mesajı at kalpli falan
Kızı bırak, beni al. Bu ne ince düşüncedir böyle? Helal olsun.şimdimi. bide lavbodadır mesajı annesi görür.