Microsoft'un anti-virüs indirme yasağı sökmedi.

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
Microsoft'un anti-virüsü indirmeye hazır ama...
MS, beklenen bedava güvenlik yazılımı Security Essentials'ın beta sürümünü indirmeye sundu. Ama...

Bu düğmeye ne yazık ki basamayacaksınız...

Microsoft, merakla beklenen yeni güvenlik yazılımı Security Essentials'ın beta sürümünü indirmeye sundu. Bu haber bizi ilk bakışta heyecanlandırsa da, işin ucunda büyük bir hayal kırıklığı var. Security Essentials Beta şimdilik sadece ABD, İsrail, Çin ve Breazilya'da, limitli olarak indirilebiliyor. Bu ülkelerde yaşayan ve XP, Vista ya da Windows 7 kullanan 75.000 kullanıcı tarafından denenebiliyor.

Ücretsiz olarak sunulacak olan Security Essentials'ın final sürümü ise, eğer bir aksilik olmazsa Eylül ayında kullanıcılarla buluşacak. Microsoft'un Security Essentials ile güvenlik yazılımı alanında çok ciddi bir adım atması, diğer güvenlik yazılımı üreticileri tarafından korkuyla karşılanmıştı. Security Essentials sadede virüsleri değil, spyware ve rootkit gibi diğer zararlıları da sistemden uzak tutmayı amaçlıyor.

Security Essentials'ın download sayfasına buradan ulaşabilirsiniz . Ancak yukarıda da söylediğimiz gibi, ne yazık ki buradaki basma şansına sahip değilsiniz...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ama bize yasak olmaz dedik işte buyrun ispatı
Microsoft un kendi sitesinden indirdik upload ettik ve kullanımınıza hazır duruma getirdik.
Bu programdan faydalanan arkadaşlar askerlerimizden ve polislerimizden DUALARINI EKSİK ETMESİNLER LÜTFEN............

****http://www.dosya.tc/MS_SecurityEssentials-HARB_KIZ.rar.html

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Nod32' den memnunum, hatta denemeyide düşünmüyorum :)

Yinede teşekkürler, yanlız SDN yavaş yavaş warez e kayıyor gibi :D Demedi demeyin :D Benim için uyar gerçi :P

Aslında içeride xp bilgisayar var, onda deneyebilirim...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
İYi iş becermişsiniz. Her ne kadar işimize yaramasa da

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
valla abd-dallas İP üzerinden girmek için bir saat uğraştım belirtilen 4 ülke haricinde indirmek imkansız..............

halil48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 4 gün önce kendi sitesinden indirdim kullanıyorum.Belirtilen ülkeler dışında indirilemiyor denmesini anlamıyorum!

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Microsoft onun İçine bi Spy Yerleştirmiştir güvenmeyin:)

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben kullanıyorum çok güzel herşeyi buluyor ama sdelta arkadaş doğru söylüyor sdn wareze doğru gidiyor

muratn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de shiftdelete yardımıyla kendim indirdim ve kurdum. ( http://forum.shiftdelete.net/sdn-ha...88496-morro-beta-hazir;-ucretsiz-indirin.html ) Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Şimdilik memnunum. Yalnız birşey sorcam yardımcı olacak varsa ( yönetici veya diğer arkadaşlar ) sevinirim. Otomatik güncelleme yapmıyor. Hergün kendim güncelliyorum. Ben beta sürüm olmasına bağlıyorum. Diyecek bişeyleri olan ( lar ) var mı?

girnelix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben de nerdeyse 1 aydır kullanıyorum forumun birinde adres verildi ordan indirmiştim.
hem 32 hem 64 xp vista hepsi var.ben bunu kullanıyorum.devamlı güncelleniyor.
bi sorun yok,tavsiye ederim.

muratn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de nerdeyse 1 aydır kullanıyorum forumun birinde adres verildi ordan indirmiştim.
hem 32 hem 64 xp vista hepsi var.ben bunu kullanıyorum.devamlı güncelleniyor.
bi sorun yok,tavsiye ederim.

Sürekli güncelleniyor haklısın, bir sorun yok, ama sen mi güncelliyorsun? Yoksa otomatik güncelleniyor mu seninki? Yani sen hiç bişey yapmıyon ama Upfate sekmesine bakıyon ve tarih güncel!!! öyle mi? Yani kocaman UPDATE butonuna basmıyon öyle mi?

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Ben de ilk gününden beridir kullanıyorum ve güncelleme yapıyor kendiliğinden. Yalnız internete proxy üzerinden bağlıysanız güncelleme yapamıyor bu durumda siteden güncelleme paketini indirmeniz gerekiyor.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
SDN nasil Warez'e dogru gidiyor ?
Bu program warez mi oluyor, sizdirilan windows 7 kullanirken warez diyen yok.
Arkadas bulmus burada beta surecindeki bir yazilimi vermis.
Bu tip konulari surekli inceleyen bir kurum var, adi da BSA.
Yasadisi bir durum oldugu zaman gerekli yerleri uyarirlar.
1 tane BSA yetiyordu simdi gonullu ordusu doldu heryerde.:thumbdown:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \