Microsoft office 2010 indir

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serosyus

Öğrenci
Katılım
20 Kasım 2009
Mesajlar
14
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Açıklama
Microsoft Office Professional 2010 un beta sürümünü yayınlayan Microsoft iş yaşamında en çok tercih edilen yazılımını daha basit, etkili ve hızlı iddialarıyla kullanıcılarla buluşturdu.

Bu yayınlanan ilk beta sürüm olduğu için kararlı bir sürüm değildir. Kullanımdan önce kullanıcıların belge yedeklerini almaları tavsiye edilir. Programın kararlı sürümü 2010 yılının ilk 6 ayı içerisinde yayınlanacaktır.

Microsoft Office 2010 un en önemliği özelliği fikirlerinizi ifade edebileceğiniz ve problemleri çözümleyebileceğiniz diğer insanlarla iletişime geçebilmeniz. Program PC, web veya akıllı telefonlar üzerinden Office belgelerinize istediğiniz yerden ulaşmanızı sağlıyor.

Microsoft Office in diğer bir özelliği belgelerinizi senkronize ederek verimliliği artırması. Bu sayede belgelerinizde hangi platformda değişiklik yaparsanız yapın. Her an değişiklikleri görüntüleyebileceksiniz.

Önemli: Bu yayınlanan ilk beta sürüm olduğu için kararlı bir sürüm değildir. Kullanımdan önce kullanıcıların belge yedeklerini almaları tavsiye edilir.

Yönlendirildiğiniz sitede "Get It Now" linkine tıkladıktan sonra Microsoft Live kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra gerekli alanları doldurarak beta sürümünü indirmeniz gerekmektedir.

 

Erdem-FB

Dekan
Katılım
25 Ağustos 2009
Mesajlar
5,746
Reaksiyon puanı
28
Puanları
38
bizim hoca 2003ten basşka bişi kullandırtmıyo ve bizim hoca 2010 a karşı o yüzden mahrumuz :(:( :D:D:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar

Üst