Mesleki yardım

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar 17 yaşındayım TM öğrencisiyim yazın bişeyin farkına vardım arabalara olduğu gibi uçaklarada aşıkmışım şimdi soruma gelirsek Tm öğrencisi uçaklarla ilgili hangi meslekler yapabilir hava işletmeciliği gibi mesela o olur gibime geliyor teşekkürler

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
valla ben ucağı sadece ucarken görüyorum bende bir şey diyemem :D

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
insanları senin konuna yazmıyolar diye suçlayamazsın :) uça mühendisliği,uçak teknisyenliği olabilir :)
TM olduğunu yazmış muhtemelen bu saatten sonra uçak mühendisliğine geçmesi zor :D:D Ayrıca evet arkadaşım herkes senin konunu bekliyor sanma sakın. Ama yardımcı olmak herkes ister. Yapabileceğin şeyler sadece pazarlama,ticaret vs olabilir bu saatten sonra yani mesela THY de pazarlama okuyabilirsin. Ayrıca lojistik okuyup hava taşımacılığına yönelebilirsin. Ama asla bir uçak kullanamaz ya da kurcalayamazsın. Yaşın da 17 olmuş zaten bu dakikadan sonra bütün bilgilerini silip yeni bir şeylere yönelmen zor

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
TM olduğunu yazmış muhtemelen bu saatten sonra uçak mühendisliğine geçmesi zor :D:D Ayrıca evet arkadaşım herkes senin konunu bekliyor sanma sakın. Ama yardımcı olmak herkes ister. Yapabileceğin şeyler sadece pazarlama,ticaret vs olabilir bu saatten sonra yani mesela THY de pazarlama okuyabilirsin. Ayrıca lojistik okuyup hava taşımacılığına yönelebilirsin. Ama asla bir uçak kullanamaz ya da kurcalayamazsın. Yaşın da 17 olmuş zaten bu dakikadan sonra bütün bilgilerini silip yeni bir şeylere yönelmen zor

ya sınavda artık alan malan yok matematik ve geometri girer azcık ta fizik çalışır girer sınava olur bu iş yani :)

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ahaha ben de tm idim sınavda 300 puan civarında geldi Fm :D yani azıcık zor o dediğin bir de uçak mühendisliği :D:D o hooo

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok ya mühensilik bana göre değil işletme düşünüyorum sadece tabiki kimseyi zorlayamayız yazmıyor diye :) değerli görüşleriniz için teşekkürelr :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
THK Üniversitesi nin galiba Havayolu İşletmeciliği gibi bi bölümü vardı. Biraz araştır, başka üniversitelerde de olabilir.