Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
size www.bekarmemurlar.com sitesinin nasil dogdugunu anlatmak istiyorum.bir gün işyerinde bekar bayan arkadaşlara evlenmiyormusunuz diye sordum..onlarda abi nerde ya diye cevap verdiler.bende dedimki askolsun benim sitem bile var.evlendiriyorum..aslinda sitem filan yoktu..öylesine sallamıstım.adi ne diye sorunca dudaklarimdan www.bekarmemurlar.com döküldü.aksam googlede bir arastirma yaptim.200 bini aşkin bekar memur varmiş.kamuda çalışan işçileride sayarsan bayagı bir fazla....Öğretmen bir arkadasim var;ilk orta ve liseyi birlikte okudugum.o da olur dedi.güzel fikir...Onun sayesinde; fikir benden, emek ondan iki kafadar çiktik.yola.işin en ilginç yani biz istanbul da oturmuyoruz.genelde istanbul menşeili olurya arkadaşlik siteleri.biz samsun sporluyuz.saygilarimla..her türlü elşetiriye açiğiz.yeterki siz bizleri eleştirmeye layik bulun ..
süper bir desti izdivaç kanımca. Günümüzde eş arayan bayanlar "memur" olursa iyi olur gibisinden laflar söylüyorlar e daha ne? sicil numaralarınıda almalısınız bence yoksa memur olmayan adamda girip üye olabilir
senin kaç 3Ün 2si mi 2nin 1 i mi
5 yıl var 1.5 yılda askerliği öderim oh tamma işte emekliyim
açık okudum ben birde 2 dil biliyorum ondan dolayı fazla para alıyorum yani
her gün 1000 türlü insanla uğraş dur çekilmez valla. sigortası, garantisi var diye katlanıyoruz yoksa yüzüne bakmam yani
muhabbetleri hayal ettimde babamda memurdu ve memur memuru bulunca işten başka muhabbet etmezdi hatırladığım kadarıyla
alt bölümler açın bence,
ptt memurları, polis memurları...
www.bekarmemurlar.com çok yeni bir iste.ilk açıldıgı günleri bilirim.kısa zamanda 1000 e yakın uye.gayet çok iyi..sessiz ve derinden gidiyorlar.sitenin temasi da bence çok hoş olmuş.hangi toplu nikahtan alindiysa resim süper.