Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sizleri tebrik ederim. Gerçekten çok güzel bir site olmuş. Her kim yaptıysa ellerine sağlık. Bazı yerlerde ufak tefek editlenmesi gereken yerler var ama hiç sorun değil. Sonuçta amatör kişilerin böyle profesyonel çalışmalar çıkarması çok güzel.
Başarılarınızın devamını dilerim diyecektim ki başarılarınız zaten devam ediyor galiba http://www.yarindansonra.net de reklamınızı vermişsiniz. Öyle bir sitede reklam da iyi olmuş. Hepinizi alkışlıyorum :walkman::walkman:
Zaten mantık evliliği yapıyor millet duygusallığı bırakalı çok olmuş sizde fırsattan istidade zaten sdn gezilecek beş site deyince oda teşvik etmiş resmen ne diim ki idari mahkemesine gitmesinde kimseler
Amaç evlilik olduğuna göre bunu bir meslek adı altında lanse etmek yanlış. Evlilik ayrı şey meslek ayrı şey. Zaten evlilik konusunda da kendini bilen bir insan, kimseyi mesleğine göre nitelendirip önyargılarına göre tercih yapmaz.
Memurlardan nefret eden insanlar olabilir, unutmayın baştaki nasıl olursa sondakiler de öyle olur. Baştakileri de siz belirliyorsunuz, biz değil. Ayrıca hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Uzun vadeli bakılırsa memurluk, tüm meslek grupları içinde en çok para kazandıran bir iştir. Ancak bunu para harcamasını bilen ve sorumluluk sahibi bir insan için söylüyorum. Düzenli bir geliri, unvanına göre belli bir saygınlığı, ağırlığı olan ve işinizi düzgün yaptığınız takirde helal para kazanabileceğiniz şerefli bir meslektir. O yüzden bunun ağırlığını her insan taşıyamaz. Bir memur, orada bir kamu hizmeti için bulunduğunun amacı ve bilinci içerisinde değilse orada eğreti duracak, iş sahiplerinin mağdur olmasına ve o kurumu temsil eden biri olarak vatandaşın o kamu kurumuna güveninin sarsılmasına yol açacak. Bürokrasiyi, memurun ne yapacağını veya ne yapmayacağını idareciler tayin ettiğine göre, idarecileri siyasi iktidarlar atadığına göre, sizlerin oy verirken sorumlu bir vatandaş olarak, alacağınız kamu hizmetini düşünüp ona göre bir yönetimi işbaşına getirmeniz gerekir, yani bunda birinci derecede sorumluluk sahibi yine sizlersiniz.
Konu evlilikse şayet, şahsen memurlar, doktorlar vb.ayrılmasına ve mesleğine göre bir havuz oluşturulmasına karşıyım. Kendim gibi memurla da evlenirim, sigortalı işçiyle de, veya işsizlede evlenebilirim, niye kendimi bu şekilde daraltayım ki. Ancak yine de siteyi yapanları kutluyorum, şimdilik maddi bir kazanç beklentisi yok, en azından azda olsa insanların hayat arkadaşını bulmasına vesile olması açısından bir fırsattır. Görevi gereği insanlarla mesafeli olmak zorunda olan ve sosyal çevresi bu şekilde sınırlanıp rutin bir hayata sürüklenen memurların arkadaş ve eş bulma konusunda sıkıntı çektiği de bir gerçek.
Valla ben uyelerden para alma taraftarı degilim.ortagım ne der bilmem.zaten sayımız artınca.elbette bize çok güzel yerlerden teklif geleçektir.en kötü ihtimalle adsenseden tıklama usulu siteyi çeviririz.
ne mahkemesi ya.devlet memurunun zararina bir iş mi var yoksa:d
daha ne olsun evlendiriyosun ya ..
bu arada 4clisi var sözleşmelisi var ücretlisi vekili vhki si var varda var aklıma bir memur kız arkadaş geldi dedim seni evlendirim kankamla dedi ne iş yapar benzinlik marketinde çalışıyor güdersinde bak efendidir dedim bana ne dese iyi asker olsun polis olsun) epey evde kalmıştıda mantık evliliği yaptı mutlumudur bilmem gitti gül gibi kankam herşeyde bir hayır vardırda iyi olursa Allahtan kötü olursa site sahibinden bilinir ben sölim.