Meireles'e 12 maç ceza!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paduwan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
baskani bile cikip ona buna saldiran biri sonucta oyuncularindan da farkli birsey beklemek yanlis olur.

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sen maçı izledin mi? Ne biçim taraftarsın. Verdiği 2 kartta yanlış karar. Kusura bakmada paşalar gibi mücadele eden fenerbahçeyi kesen tek etken hakemdir. ortasahadan top çıkartılmadan faul yapılıyor ama hakem mal olduğu için, yüzüne yağmur yağsa kim tükürdü lan diye bulduğu fenerliye kırmızı göstereceği için görmüyor. Kusura bakma burada nefretini ne kadar kusarsan kus verilen kartta verilen cezada yanlıştır.

Bide gelmişsiniz burada enginin pozisyonuyla karşılaştırıyorsunuz. Engin yakasına yapışıyor, meıreless hakemle konuşuyor, tepki veriyor. İnsanda biraz göz nizam olur ya ayıptır.

Buyrun size işin aslı
http://www.youtube.com/watch?v=T4HUHqEZ3UA

Arkadaşım senin okuduklarını anlama problemin mi var? İzledim ki konuşuyorum, bazıları gibi işkembe-i kübradan sallamıyorum. Verdiği 2 kartta yüzde yüz doğru, doğru değil diyen açsın futbol kurallar kitabını okusun, sen daha neyi konuşuyorsun anlamış değilim. Bana nefret kusuyorsun demişsin ama ben kime nefret kusacağım, fenerlilere mi? :D Kendinizi o kadar önemsemeyin yahu. Asıl nefret kusan varsa o da sizsiniz hakeme karşı. Hakem tarafsız bir maç yönetti diye ortalığı ayağa kaldırdınız. Bir de paşalar gibi oynayan feneri ben göremedim sahada, rıdvan da görememiş, sen hangi maçı izledin Allah aşkına? :D

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sadece görüntüleri izliyorsunuz hiç o lig tv nin uzun videosundaki konuşmaları dinlemiyorsunuz orda tükürmüyor sen (you) diye bağırıyor ağzına iyi bakın meireles in

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sadece görüntüleri izliyorsunuz hiç o lig tv nin uzun videosundaki konuşmaları dinlemiyorsunuz orda tükürmüyor sen (you) diye bağırıyor ağzına iyi bakın meireles in

ona bende dikkat ettim sanki o "you" nun başına f*** eklemiş gibi gelmişti bana. :)

ernesto_che

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya nie herkes tartısıyor onu anlamıom adamlar vermiş cezayı seve seve çekecek.Bizde Engine verilen cezayı çok bulduk ama adam paşa paşa çekti cezasını:)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yanlış gelmiş o senin olmasını istediğin durum ama oyle birşey yok kudur şimdi :)

arkadaşım sen ve senin gibi fenerliler yeterince kuduruyor bana gerek yok. (adam gibi taraftar üzerine alınmasın)

ayrıca yorumları okumadan mesaj yazarsan kime ne dediğini bilmezsin böyle. benim bu konudaki tutumumum ve görüşüm daha önceki mesajlarda var bir zahmet okuda kudurma var mı gör.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ay canım… Tepki veriyormuş hakeme. Ne kadar masumca değil mi (!)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ALLAH aşkına biri şu fenerlilikten gözleri kör olmuş futbolun oyun kurallarından bi haber insanlara yorum yazmasın yenildikleri her maç sonrasında ya başkanları ya teknik direktörleri yada taraftarları binbir bahane buluyorlar başkanları herkes şunu görecek bunu görecek diyor gördüklerini sindiremiyor yenildikten sonra teknik direktörleri fenerbahçeye karşı oyunlar oynanıyor diyor oyuncuları hakeme hepimizin bildiği bir işaret yapıyor belirgin şekilde tükürüyor burda kendi taraftarları kalkmış onu savunuyor yazık böyle taraftarlıkmı olur Kendileri Şike Yapar Şunu Yapar Bunu Yapar Ceza Gelmez Alışmış Kudurmuştan beterdir diyorları biz ve futbolcularımız ne yaparsa yapsın ceza verilmemesi lazım bana kalsa 12 maç ceza bile az sezonu kapatması gerek elin portekizlisi gelip kendini bilmez bir şekilde insan onurunu zedeleyici haraketlerde bulunacak sonrada ben tükürmedim haraket yapmadım hakaret etmedim diyecek bunada kendi gibi olan Fenerbahceli taraftarlar inanır ancak

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
böyle bir iğrençliği kabul etmek de büyüklük ister. malesef.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ALLAH aşkına biri şu fenerlilikten gözleri kör olmuş futbolun oyun kurallarından bi haber insanlara yorum yazmasın yenildikleri her maç sonrasında ya başkanları ya teknik direktörleri yada taraftarları binbir bahane buluyorlar başkanları herkes şunu görecek bunu görecek diyor gördüklerini sindiremiyor yenildikten sonra teknik direktörleri fenerbahçeye karşı oyunlar oynanıyor diyor oyuncuları hakeme hepimizin bildiği bir işaret yapıyor belirgin şekilde tükürüyor burda kendi taraftarları kalkmış onu savunuyor yazık böyle taraftarlıkmı olur Kendileri Şike Yapar Şunu Yapar Bunu Yapar Ceza Gelmez Alışmış Kudurmuştan beterdir diyorları biz ve futbolcularımız ne yaparsa yapsın ceza verilmemesi lazım bana kalsa 12 maç ceza bile az sezonu kapatması gerek elin portekizlisi gelip kendini bilmez bir şekilde insan onurunu zedeleyici haraketlerde bulunacak sonrada ben tükürmedim haraket yapmadım hakaret etmedim diyecek bunada kendi gibi olan Fenerbahceli taraftarlar inanır ancak

Fazla birşey yazmaya gerek yok,burda konuşulan muhabbet Meireles'e verilen ceza ile ilgili.O yüzden konu dışına çıkmıyorum, buyrun belirgin şekilde tükürüyor dediğiniz görüntü,

Hala belirgin biçimde tükürdüğünü düşünüyormusunuz ?

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
derbide galatasaray kazandımı fener hep haksızlığa uğruyor nedense en büyük haksızlığı fener trabzona yaptı adamların şampiyonluğunu elinden aldınız. en büyük haksızlık futbolda buyken tartışılmaz. hakem raporunda yalan yanlış şeyler yazdı bize nispet yapıyor deyip hakemi suçlarsınız. hakem neden yalan şeyler yazsın? bunun cevabını verin bırakın görüntüleri o görüntülerin bi hükmü yok montajda olabilir.

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
derbide galatasaray kazandımı fener hep haksızlığa uğruyor nedense en büyük haksızlığı fener trabzona yaptı adamların şampiyonluğunu elinden aldınız. en büyük haksızlık futbolda buyken tartışılmaz. hakem raporunda yalan yanlış şeyler yazdı bize nispet yapıyor deyip hakemi suçlarsınız. hakem neden yalan şeyler yazsın? bunun cevabını verin bırakın görüntüleri o görüntülerin bi hükmü yok montajda olabilir.

Ne demek görüntülerin bir hükmü yok, o izlediğiniz görüntüler yayıncı kuruluşun kendi görüntüleri, daha açık bir kanıt olabilir mi ? Birde hala montaj olabilir diyorsunuz. İnsanlar duyduğuna mı inanmalı yoksa kendi gözüyle gördüğüne mi ?

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Kartalın çocuğu avladığı videoyu montaj olduğu ortaya çıkmasaydı montaj değil derdik.Hem görüntü değil hakemin raporu önemlidir. TFF görüntülere göre karar veremez.Hem tekrar tekrar soruyorum cevap veren yok hakem neden yalan yanlış rapor yazsın? fener maçlarını yöneten hakemler hep suçlu oluyor.

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fazla birşey yazmaya gerek yok,burda konuşulan muhabbet Meireles'e verilen ceza ile ilgili.O yüzden konu dışına çıkmıyorum, buyrun belirgin şekilde tükürüyor dediğiniz görüntü,

Hala belirgin biçimde tükürdüğünü düşünüyormusunuz ?

Bakın ben sizin o belirttiğiniz videoyu çok izledim hemde galatasaray taraftarı olarak değilde sadece bir taraftar olarak izledim ve hakemin mimiklerine haraketlerine bakarsaniz özelliklede eğer elinizde donanım varsa kare kare izlerseniz açık bir şekilde tükürdüğünü görebilirsiniz ama siz bir fenerbahçe taraftarı olarak izlediğiniz için göremeyişiniz gayet doğaldır birşey diyemem

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bakın ben sizin o belirttiğiniz videoyu çok izledim hemde galatasaray taraftarı olarak değilde sadece bir taraftar olarak izledim ve hakemin mimiklerine haraketlerine bakarsaniz özelliklede eğer elinizde donanım varsa kare kare izlerseniz açık bir şekilde tükürdüğünü görebilirsiniz ama siz bir fenerbahçe taraftarı olarak izlediğiniz için göremeyişiniz gayet doğaldır birşey diyemem

Hala hakemin mimikleri diyorsunuz, tükürdüğünü söylediğiniz kişinin önden çekilmiş görüntüsü var bakın, ve hala tükürdüğünü söylüyorsanız hangi boyuttan baktığınızı merak ediyorum kusura bakmayın.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
O hiddet içerisinde ağzındaki tükürük karşı tarafın yüzünü yıkamışsa tartışmaya gerek yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Keser Döner Sap Döner Gelir Seninde Elini Keser. engin baytar ceza aldı diye göbek atıyordunuz az bile ceza aldı diye atıp tuttunuz engin baytarda hakeme çekiçle v.s saldırmadı ? ne değişti ?
O zaman bas bas bağırdık ceza alsın tamam ama bu kadarı ağır dedik ikinci kez tekrarlarsa o zaman misli ile cezalandırılsın dedik atıp tuttunuz

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Galatasaray'lıyım ve checkirge'nin koyduğu videoda tükürmediği açıkca belli oluyor. Yumruk hareketindeki işaret ise vücut diline göre gerçekten de atmosferden etkilendiğin için ''korktuğun için'' bu şekil oldu der gibi.

Benim yorumum bu, bunları gördüm ben, Fenerbahçeli arkadaşların savunmasının yanındayım.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
adamların savunmasına bakın hakemin tiki varmış arkadaşlar tükürmemiş ağzında cıkan sıvı hakeme isabet etmiş savunmaları böyleymiş hahaha bunlar alem ya

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Tükürme değil hani deriz ya tüh Allah seni kahretsin.Öyle söylüyor.Bir de söylediği ve yaptığı hareket Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadında olsa bu kırmızı kartı göstermek biraz sıkardı hareketi.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Kahrolsun ve lanet olsun ki biz sadece takımla mücadele etmiyoruz TFF ile mücadele ediyoruz FENERBAHÇE DÜŞMANLARI ile mücadele ediyoruz..

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
H.Ö beğenmediğim bir hakem. Ben beşiktaşlıyım. Karar oy birliği ile değil oy çokluğu ile alınmış. Tükürük olayını ispatlayan bir görüntü yok. H.Ö portekizce biliyormu ki bana hakaret etti diye yazıyor. Adam işaret dili ile tepkisini anlatmaya çalışıyor.

Ben şahsen FB li oyuncunun açıklamalarına inanıyorum. Bu karar mutlaka düzeltilmelidir. Yazık günah bugün FB li yarın BJK, GS, TS, BS ve diğer takım oyuncularının da başına gelebilir.
Ha esas ceza H.Ö verilmeli ve 12 hafta dinlendirilmelidir.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
H.Ö beğenmediğim bir hakem. Ben beşiktaşlıyım. Karar oy birliği ile değil oy çokluğu ile alınmış. Tükürük olayını ispatlayan bir görüntü yok. H.Ö portekizce biliyormu ki bana hakaret etti diye yazıyor. Adam işaret dili ile tepkisini anlatmaya çalışıyor.

Ben şahsen FB li oyuncunun açıklamalarına inanıyorum. Bu karar mutlaka düzeltilmelidir. Yazık günah bugün FB li yarın BJK, GS, TS, BS ve diğer takım oyuncularının da başına gelebilir.
Ha esas ceza H.Ö verilmeli ve 12 hafta dinlendirilmelidir.
gelebilir değil, geldi zaten. :)

http://forum.shiftdelete.net/galatasaray/272826-engin-baytar-yandi-11-mac-ceza.html

meireles'e verilen ceza ağır olabilir. itiraz edilebilir. ama bunun savunması "meireles bunu yapacak biri değil" veya "özel hayatında çok efendi biridir, tanısanız çok seversiniz" şeklinde yapılmaz.

kaç gündür tüm medyada bir aklama çabası... portekizden bile olaya müdahil olunuyor. şimdi tüm bunlardan sonra tahkim cezayı indirirse baskı altında karar almadığını kim iddia edebilir? peki engin baytar'ın günahı neydi o zaman? Türk olması mı?..

[MENTION=272650]efe77[/MENTION] tabi bu sözlerim sana özel değil. genele... :)

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Göz var nizam var.Görüntülerden adamın tükürmediği açık belli.Hala tükürdüğünü iddia eden varsa gözlerini çizdirsin.Meirelesin yüzü dönük görüntülerde tükürmediği sadece bağırdığı belli oluyor.Ama hakem yersen bir alnını siliyor.Tükürmüş olsa zaten alnına gitmesi mümkün değil.Meireles tükürmediği halde hakem rapora yalan karıştırıp yazabilmesi şerefsizliktir.Hakeme orda bir maç emanet edilmiş.Hakem emanete hiyanet etmiştir.Hakemin düdüğünü asması gerekir.Bunun Fenerbahçeyle Galatasarayla Beşiktaşla veya bir Anadolu kulübüyle hiç alakası yok.Yarın sizinde başınıza gelir sizde çok bağırırsınız.Ha bu sölediklerin olmayan tükürme eylemi içindir.Meirelesin yaptığı el hareketi ve ettiği küfür için en ağır cezayı alması gerekir.Lütfen karışmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...