Hakemi tanıman birşey değiştirmez... Birisi hakeme fiziki saldırıda bulunur 11 maç yer digeri tükürdü diye 12 maç aslında herşey ortada. Gerçek olan şu Meireles 12 maç yok ama en son sözü herzaman Fenerbahçe söyler.Halis Özkahya'yı şahsen tanırım, lisede futbol turnuvamızın finalini yönetmişti.. Bi daha görürsem mutlaka sorarım
@codding , maçın özetini izle..
Video koydum o kadar zahmet edip izlesen görürdün tükürmediğini. bir kişi yav he he demiş sadece onun yazdığını mı görüyorsun? yoksa benim yazdıklarımı görmek istemiyor musun da görmezden geliyorsun?Yav yalnız Fenerli arkadaşlarım cidden ayıp ediyonuz. İlk yorumlarda bakıyorum herkes aslan kesilmiş birşeyler söylüyor Meireles'i savunuyor, @AliA arkadaşım video koyduktan sonra olay " Yav he he. " ye dönmüş. Yapmayın etmeyin, ayıptır.
Demin yazdığım araya kaynadı sanırım tükürmediğinin kanıtı.
3.26 önden çekim :
http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim
1 maç da çift sarıdan kırmızı yediğinden dolayı var, toplam 12 maç.
Ayrıca hakeme tükürdüğü de net bir şekilde belli görüntülerde.
Federasyon çok yanınızda durdu bir zahmet biraz karşınızda olsun.
onuda kabullenelim artık demi?
o kadar video koyduk daha fotoğraf koyuyolarsiz devam edin gençler tatmin edin kendinizi
Şunu unutuyorsunuz, engin hakemin yakasına yapıştığı için 11 maç ceza aldı..
Meireless ise karttan dolayı 1 maç, hakeme gay işareti yapmaktan 3 maç, tükürmekten 8 maç aldı..
Bu mantığa göre bence bu cezanın 4-5 maça inmesi lazım. Gay hareketinde onun kültüründe öyle bir anlamı olmayabilir ya da başka birşey demek istemiş olabilir( hatta birisine gay demek sadece homofobiklerin olduğu bir ülkede hakaret sayılır da neyse) ancak tahkim bunu es geçer cezayı verir. ama olmayan bir tükürüğün cezasını kesinlikle iptal etmelidir.