Sen maçı izledin mi? Ne biçim taraftarsın. Verdiği 2 kartta yanlış karar. Kusura bakmada paşalar gibi mücadele eden fenerbahçeyi kesen tek etken hakemdir. ortasahadan top çıkartılmadan faul yapılıyor ama hakem mal olduğu için, yüzüne yağmur yağsa kim tükürdü lan diye bulduğu fenerliye kırmızı göstereceği için görmüyor. Kusura bakma burada nefretini ne kadar kusarsan kus verilen kartta verilen cezada yanlıştır.
Bide gelmişsiniz burada enginin pozisyonuyla karşılaştırıyorsunuz. Engin yakasına yapışıyor, meıreless hakemle konuşuyor, tepki veriyor. İnsanda biraz göz nizam olur ya ayıptır.
Buyrun size işin aslı
http://www.youtube.com/watch?v=T4HUHqEZ3UA
sadece görüntüleri izliyorsunuz hiç o lig tv nin uzun videosundaki konuşmaları dinlemiyorsunuz orda tükürmüyor sen (you) diye bağırıyor ağzına iyi bakın meireles in
ona bende dikkat ettim sanki o "you" nun başına f*** eklemiş gibi gelmişti bana.
yanlış gelmiş o senin olmasını istediğin durum ama oyle birşey yok kudur şimdi
Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Raul Meireles'e verilen 12 maçlık ceza hakkında TFF Başkanı Demirören ve yöneticileri ile yaklaşık 1 saat 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdiler. Aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü, Portekizli oyuncuya verilen cezaya da bugün itiraz etti.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/78933/tffde-yildirim-zirve
ALLAH aşkına biri şu fenerlilikten gözleri kör olmuş futbolun oyun kurallarından bi haber insanlara yorum yazmasın yenildikleri her maç sonrasında ya başkanları ya teknik direktörleri yada taraftarları binbir bahane buluyorlar başkanları herkes şunu görecek bunu görecek diyor gördüklerini sindiremiyor yenildikten sonra teknik direktörleri fenerbahçeye karşı oyunlar oynanıyor diyor oyuncuları hakeme hepimizin bildiği bir işaret yapıyor belirgin şekilde tükürüyor burda kendi taraftarları kalkmış onu savunuyor yazık böyle taraftarlıkmı olur Kendileri Şike Yapar Şunu Yapar Bunu Yapar Ceza Gelmez Alışmış Kudurmuştan beterdir diyorları biz ve futbolcularımız ne yaparsa yapsın ceza verilmemesi lazım bana kalsa 12 maç ceza bile az sezonu kapatması gerek elin portekizlisi gelip kendini bilmez bir şekilde insan onurunu zedeleyici haraketlerde bulunacak sonrada ben tükürmedim haraket yapmadım hakaret etmedim diyecek bunada kendi gibi olan Fenerbahceli taraftarlar inanır ancak
derbide galatasaray kazandımı fener hep haksızlığa uğruyor nedense en büyük haksızlığı fener trabzona yaptı adamların şampiyonluğunu elinden aldınız. en büyük haksızlık futbolda buyken tartışılmaz. hakem raporunda yalan yanlış şeyler yazdı bize nispet yapıyor deyip hakemi suçlarsınız. hakem neden yalan şeyler yazsın? bunun cevabını verin bırakın görüntüleri o görüntülerin bi hükmü yok montajda olabilir.
Fazla birşey yazmaya gerek yok,burda konuşulan muhabbet Meireles'e verilen ceza ile ilgili.O yüzden konu dışına çıkmıyorum, buyrun belirgin şekilde tükürüyor dediğiniz görüntü,
http://www.youtube.com/watch?v=T4HUHqEZ3UA
Hala belirgin biçimde tükürdüğünü düşünüyormusunuz ?
Bakın ben sizin o belirttiğiniz videoyu çok izledim hemde galatasaray taraftarı olarak değilde sadece bir taraftar olarak izledim ve hakemin mimiklerine haraketlerine bakarsaniz özelliklede eğer elinizde donanım varsa kare kare izlerseniz açık bir şekilde tükürdüğünü görebilirsiniz ama siz bir fenerbahçe taraftarı olarak izlediğiniz için göremeyişiniz gayet doğaldır birşey diyemem
Biz bu yüzden büyüğüz renktaşımKahrolsun ve lanet olsun ki biz sadece takımla mücadele etmiyoruz TFF ile mücadele ediyoruz FENERBAHÇE DÜŞMANLARI ile mücadele ediyoruz..
gelebilir değil, geldi zaten.H.Ö beğenmediğim bir hakem. Ben beşiktaşlıyım. Karar oy birliği ile değil oy çokluğu ile alınmış. Tükürük olayını ispatlayan bir görüntü yok. H.Ö portekizce biliyormu ki bana hakaret etti diye yazıyor. Adam işaret dili ile tepkisini anlatmaya çalışıyor.
Ben şahsen FB li oyuncunun açıklamalarına inanıyorum. Bu karar mutlaka düzeltilmelidir. Yazık günah bugün FB li yarın BJK, GS, TS, BS ve diğer takım oyuncularının da başına gelebilir.
Ha esas ceza H.Ö verilmeli ve 12 hafta dinlendirilmelidir.