Maxicep Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Konuşacak başka konu kalmamış demek ki... :D Halbuki cep tel firmaları her dakika bir telefon sürüyor piyasaya..

Kayrabey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Arkadaşlar konunun dışına çıkmadan devam ettirelim yorumları lütfen, [MENTION=287921]Kayrabey[/MENTION] arkadaşım boğazıma kola kaçtı nedir allasen? söz konusu site hakkında yorum, tartışma v.s yapacaksanız tamam ama böyle anlamsız/alakasız iletiler göndermeyin lütfen!

Revengeful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banlıyor admin olmaması gerekn ama admin olan kişiler bkz:revengeful, erol, anıl umut

admin azıttı mmaxicepte "sokakta çıplak bi kadın görürseniz naparsınız "diye

Admin olan mı :D Anıl ve ben admin değiliz. Ayrıca, geçmiş yılların doğum günü konularını hortlatırsan (tek doğum günü konularıda değil, rütbe vs..) yöneticilerin sözlü uyarılarını dikkate almayıp buna devam edersen elbette ban yersin. Ban yedikten sonra bile kuralları çiğniyorsan elbette tekrar yersin banı.. Tüm bunlara rağmen Hort team diye saçma bir grup kurup birçok üyeyi bu "gereksiz" hortlatmalara teşvik edersen ban yersin.
Forumda gereksiz olmadıkça kesinlikle hort yasak değil diyoruz ama gidip 2 yıl öncesinin doğum günü konularını ve çok eski rütbe konularını hortlatmanın nesi mantıklıdır ? Hem yöneticileri uyarılarını sallamadın ve kuralları çiğneyip üyeleri rahatsız ettin hem de orada ben müzik bölümüne mod olmak istiyorum dedin 50 kere.. her neyse..

Bu arada buranın yöneticilerine şimdiden sabır diliyorum kolay gelsin hepsine..

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Burda yönetim sıkıdır bir şeyy olmaz yıllardır burdayım sıkıntı yok maşallah.. :D

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
evet maxicepte de sıkıntılar var sdnde de var...sdn de şu an en büyük problem olarak herşeye android olarak bakılması ve yapılan paylaşımlarla dalga geçmek için millet sıra bekliyormuş gibi...forum olarak sıkıntılarımıza da bakmak gerek....

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
çok kolay tartışma çıkan gereksiz çok gereksiz konuların olduğu nokia fanlarının dolup taştığı bir site tabiki üyeyim iyi de bir site ama dediğiniz gibi yş ortalaması çok hızlı düşen ve buna bağlı olarakta gerekiz olmaya aday bir forum

nsle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam işte artık uzatmayın buraya gelen üyeler memnunlarsa mümkünse geri dönmesinler hem siz hem de biz huzur kazanalım..
Ne burda reklamını yapın ne de adını karalayın..

Yeni forumunuz hayırlı olsun, keyifli forumlar :)

Kayrabey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende son mesajımı yazayım buraya.Bir forumdan başka foruma geçen insanlar eski forumu kötüleyebilir, (kişiliğine göre) hakaret bile edebilir.Kimse kimsenin önünden klavyesini çekmiyor.Sanaldan sektirmek çocuk oyuncağı.Bir çoğunuz ilkokul sıralarında okuma-yazma öğrenme çabasındayken ben bizzat yaşadım bu tür olayları.Neyse sözüm ona olan oldu sıkıntı yok.Herkes nerede mutlu ise orada devam edecek elbet...

Benim üzüldüğüm tek bir nokta var.Bu foruma üye olunup başka forum kötülenip hakaret ediliyor ve bu forumun yöneticileri de buna onay veriyor ve destekliyor.Bakınız bu çok yanlış.Kesinlikle yönetime ve yöneticiye yakışmayan bir tavır.Eğer bu benim başıma gelmiş olsa idi, yetkim dahilinde bir bölümde böyle bir konu açılmış olsa direk olarak çöpe taşır ve açan üyeyi uyarırdım.Yetkim dahilinde değil ise hemen şikayet ederdim.

Eski forum ile kötü bir mazisi olması, yeni forumda onu kötülemesini gerektirmez.Olaylara objektif bakmayan bir yönetim forumda kesinlikle başarılı olamaz.

Umarım aradığınız mutlu ortamı bulabilirsiniz.Siz sağ biz selamet...

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Severim kendilerini

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Benim üzüldüğüm tek bir nokta var.Bu foruma üye olunup başka forum kötülenip hakaret ediliyor ve bu forumun yöneticileri de buna onay veriyor ve destekliyor.Bakınız bu çok yanlış.Kesinlikle yönetime ve yöneticiye yakışmayan bir tavır.Eğer bu benim başıma gelmiş olsa idi, yetkim dahilinde bir bölümde böyle bir konu açılmış olsa direk olarak çöpe taşır ve açan üyeyi uyarırdım.Yetkim dahilinde değil ise hemen şikayet ederdim.

Öncelikle hoş geldin @Kayrabey :)

Sonrada belirtmek isterim ki burada kimse, kimsenin sitesini kötülemesini desteklemiyor. Öyle saçma bir amacımız olsaydı, sen de gayet iyi bilirsin ki burada senin mesaj yazıyor olmana göz yummazdık. Ama forum içi bir konunuz gelmiş buraya taşınmış, birbirinizle seviyeli konulup - tartıştığınız sürece bu bizi rahatsız etmeyecektir. Aksi olsa Nefret Ettiğiniz Siteler kategorisinin anlamı kalmamış olurdu. SDN Forum'da iyi eğlenceler dilerim...

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Burasi üye dostlarımızın özgürce tartışabildiği bir alan, biz bir kimsenin düşüncesini engelleyip çöpe atmak için görevli değiliz burada , forum kurallarımz dahilinde böyle bir bölüm açılmış ve tartışma ortamı sağlanmış, hiç bir site veya kurumu ne kayıracak ne de söz konusu kuruluşlara hakaret ettirecek değiliz, sizi rahatsız eden mesajlari sizin de dediğiniz gibi raporlarsınız, arkaplanda yönetici arkadaşlar olarak tartışırız ve karara bağlarız.

Tekrar söylüyorum burada kişileri uyarmak ,düşüncelere kilit vurmak veya onları çöpe taşımak değil bizim görevimiz, kurallarmz dahilinde tartışma ortamının düzenini sağlamak.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Maxicep güzel sitedir. İlk başlarda alanında bir numaraydı. Sonra cepforum bir ara bir numarayı aldı. Sonra cepforum intihar etti. Sanırım şuan alanında yine bir numara maxicep. Biraz gereksiz büyük ve kalabalık ama idare eder.

FirstPioneer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konunun dışına çıkmadan devam ettirelim yorumları lütfen, @Kayrabey arkadaşım boğazıma kola kaçtı nedir allasen? söz konusu site hakkında yorum, tartışma v.s yapacaksanız tamam ama böyle anlamsız/alakasız iletiler göndermeyin lütfen!
Maxicep'te böyle yorumlar hep yapılır :) Ve hoş karşılanır :) Bu arada S.a beyler Ben Linux Forumunda takılmaya geldim ama bir de baktım Bütün maxicep Modlar da dahil gelmişler buraya

EDİT : Maxicep'ten bıktım usandım ve adminlerinden de Revengful senden de Erol abinin doğru yere açılan konuları zırt pırt taşımasından da birisine
Diye sorduğum da 7 gün ban almam dan da bıktım beni orda tutanlar arkadaşlarım kankilerim ve abilerimdir yoksa o reklamdan geçilmeyen iğrenç bir tasarıma sahip olan dakka başı kasan inceleme yapamayan her haberinde yanlış olan Portal ** değil açıkçası burayı da sevmiyorum ve bunu da söylüyorum ayrıca kimse tek forumda takılmak zorunda değil benim 3-4 Forumda aktif üyeliğim var heh bi de bu Forumda MeeGo Bölümünün olmaması çok ama çok büyük bir ayıp

Admin olan mı :D Anıl ve ben admin değiliz. Ayrıca, geçmiş yılların doğum günü konularını hortlatırsan (tek doğum günü konularıda değil, rütbe vs..) yöneticilerin sözlü uyarılarını dikkate almayıp buna devam edersen elbette ban yersin. Ban yedikten sonra bile kuralları çiğniyorsan elbette tekrar yersin banı.. Tüm bunlara rağmen Hort team diye saçma bir grup kurup birçok üyeyi bu "gereksiz" hortlatmalara teşvik edersen ban yersin. Forumda gereksiz olmadıkça kesinlikle hort yasak değil diyoruz ama gidip 2 yıl öncesinin doğum günü konularını ve çok eski rütbe konularını hortlatmanın nesi mantıklıdır ? Hem yöneticileri uyarılarını sallamadın ve kuralları çiğneyip üyeleri rahatsız ettin hem de orada ben müzik bölümüne mod olmak istiyorum dedin 50 kere.. her neyse..Bu arada buranın yöneticilerine şimdiden sabır diliyorum kolay gelsin hepsine..
:D Ya gece gece güldürdün valla beni :p kimse cevap verecek kadar ciddi bulmamış zaten yorumunu heh :(

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Maxicep'te böyle yorumlar hep yapılır :) Ve hoş karşılanır :) Bu arada S.a beyler Ben Linux Forumunda takılmaya geldim ama bir de baktım Bütün maxicep Modlar da dahil gelmişler buraya

EDİT : Maxicep'ten bıktım usandım ve adminlerinden de Revengful senden de Erol abinin doğru yere açılan konuları zırt pırt taşımasından da birisine Diye sorduğum da 7 gün ban almam dan da bıktım beni orda tutanlar arkadaşlarım kankilerim ve abilerimdir yoksa o reklamdan geçilmeyen iğrenç bir tasarıma sahip olan dakka başı kasan inceleme yapamayan her haberinde yanlış olan Portal ** değil açıkçası burayı da sevmiyorum ve bunu da söylüyorum ayrıca kimse tek forumda takılmak zorunda değil benim 3-4 Forumda aktif üyeliğim var heh bi de bu Forumda MeeGo Bölümünün olmaması çok ama çok büyük bir ayıp

Kurumlara hakaret etmeden yorumlarınızı belirtin lütfen, ayrıca burası maxicep veya diğer takıldığınız forumlar değil, anlamsız/alakasız mesajlar gerekli görüldüğü takdirde uyarılır. -Boğazıma kola kaçtı gibi bir mesajın bu konuda ne işi olabilir ?

GuitaristBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Admin olan mı :D Anıl ve ben admin değiliz. Ayrıca, geçmiş yılların doğum günü konularını hortlatırsan (tek doğum günü konularıda değil, rütbe vs..) yöneticilerin sözlü uyarılarını dikkate almayıp buna devam edersen elbette ban yersin. Ban yedikten sonra bile kuralları çiğniyorsan elbette tekrar yersin banı.. Tüm bunlara rağmen Hort team diye saçma bir grup kurup birçok üyeyi bu "gereksiz" hortlatmalara teşvik edersen ban yersin.
Forumda gereksiz olmadıkça kesinlikle hort yasak değil diyoruz ama gidip 2 yıl öncesinin doğum günü konularını ve çok eski rütbe konularını hortlatmanın nesi mantıklıdır ? Hem yöneticileri uyarılarını sallamadın ve kuralları çiğneyip üyeleri rahatsız ettin hem de orada ben müzik bölümüne mod olmak istiyorum dedin 50 kere.. her neyse..

Bu arada buranın yöneticilerine şimdiden sabır diliyorum kolay gelsin hepsine..
iyi güldürdün mert :D senin yaptığına ne demeli bütün dağılan konulardaki mesajları siliyodun ben şikayet edince siz dağıtcaksınız ve bende silcemmi dedin aşalayıcı bir tavırla bu dediğini praetor a ulaştırdım ama hala bişey yapmadı ilginç müzik bölümüne artık mod olmak istemiyorum zaten sevgili eşin orada hiçbirşey yapmaksızın mod olarak varlığını göstermekte

FirstPioneer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazık ya 2 Milyon Üyesi olan bi siteye yazık ediyorsunuz Sizin gibi Modlar'dan dolayı iğrençleşiyor orası o sıcak ortam (Modlardan bahsediyorum ) En kral Mod Reşwan'dır kim ne derse desin

35caldion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vay be siz üye olun istediğiniz bilgiyi alın,programı indirin,modlara danışın yardım etsinler sonrda gelin buraya modlar şöyleydi böyleydi.Yaptığınız ikiyüzlülüktür kim alınırsa alınsın kardeşim.
Orda öyle burada böyle olan insan doğru bir insan değildir.
Göstertmeyin bana mesajlarınızın ve PM lerinizin dökümünü..Her şeye rağmen ben kin ve nefret beslemeyen bir insanım hakkımı helal ediyorum yolunuz açık olsun.Size burada iyi eğlenceler.
Adminlerden kusura bakmamalarını istiyorum konuya yeterince yazıldı çizildi.Kolaylıklar diliyorum.
(Geçmiş sayfada kullanılan hırsız kelimesi üst düzey bir yöneticiye hiç yakışmamış.Varsa bir sorun bu ülkenin bağımsız mahkemeleri var.)

GuitaristBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vay be siz üye olun istediğiniz bilgiyi alın,programı indirin,modlara danışın yardım etsinler sonrda gelin buraya modlar şöyleydi böyleydi.Yaptığınız ikiyüzlülüktür kim alınırsa alınsın kardeşim.
Göstertmeyin bana mesajlarınızın ve PM lerinizin dökümünü..Her şeye rağmen ben kin ve nefret beslemeyen bir insanım hakkımı helal ediyorum yolunuz açık olsun.Size burada iyi eğlenceler.
Adminlerden kusura bakmamalarını istiyorum konuya yeterince yazıldı çizildi.Kolaylıklar diliyorum.
(Geçmiş sayfada kullanılan hırsız kelimesi üst düzey bir yöneticiye hiç yakışmamış.Varsa bir sorun bu ülkenin bağımsız mahkemeleri var.)
adam gibi paylaşımmı var ve odada birinin resminin asılmasıyla ilgili 20 sayfa tartışan bi forum orası

adam gibi paylaşımmı var ve odada birinin resminin asılmasıyla ilgili 20 sayfa tartışan bi forum orası

Yazık ya 2 Milyon Üyesi olan bi siteye yazık ediyorsunuz Sizin gibi Modlar'dan dolayı iğrençleşiyor orası o sıcak ortam (Modlardan bahsediyorum ) En kral Mod Reşwan'dır kim ne derse desin
reşwan mod değil artık :D admin oldu

nsle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adama illa küfür mü ettireceksin kardeşim sen?
Madem beğenmiyorsn çık git forumdan. Takılma bir daha orda. Burda kur bakalım hort team'ini ne kadar barınabileceksin.. Hee barındırırlarsa da sabırlarından ötürü sdn yönetimini tebrik ederim.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sitenin yas sınırı düsük ve bi kız gördüklerinde herkes konuya giriyor sacma salak seyler iste :D
ama zaman iyi gecer :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
1920x1080 çözünürlükte çok kötü görünüyor maxicep, bu bile girmeme sebebi benim için :)

35caldion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bir kez yazmanız kafi iken alışkanlıklarınızdan ötürü defalarca yazıyorsunuz halen.Bu hiç değişmeyecek sanırım.
Ayrıca siz forumun sadece bir kesiminde boy gösterdiğiniz için yapılan tüm yorumları o bölümden ibaret sanıyorsunuz.Yaparlar 100 sayfa yorum da yaparlar asılan bir resimle ilgili çünkü bölümün gerektirdiği odur.Dosya bölümlerinde incelemde bulunduysanız orada da dosya hakkında yorumlar vardır.
Bu mesaj olayını aşırı abartan üyelerimiz olabiliyor kenidizinde içinde olduğu gibi.Biz cezasını veririz.Sonra isterse gelip eski hatalarını yapmamak ve yeni hatalar üretmemek kaydıyla canımız ciğerimiz olabilir.

Vee sonra da kötülediğiniz sitede hala yorumlarda bulunuyor,üyelere şirin gözükmeye çalışıyorsunuz.Sürekli ufak yaştaki üyelerimizi kötülüyor her fırsatta bunu dile getiriyorsunuz.Kusura bakmayın ama hal ve hareketleriniz erişkin kişi modeline uymuyor.

by*cambaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende by*cambaz son olarak 90 günlük ban yiyince siteden ayrıldım bu arada hakkı abinin dediğine katılıyorum burda bi haberi okuyorum 10 dakika sonra aynısı o sitede

reşwan mod değil artık :D admin oldu

guitaristboy abi sende burada transfer oldun hayırlı olsun

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
gerginlik yaratmaya yok arkadaslar her sitenin kuralları modları adminleri aynı olacak diye bir şey yok. Son zamanlarda batırdılar iyice adblock kullanmak zorunda kalıyoruz sayesinde

GuitaristBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gerginlik yaratmaya yok arkadaslar her sitenin kuralları modları adminleri aynı olacak diye bir şey yok. Son zamanlarda batırdılar iyice adblock kullanmak zorunda kalıyoruz sayesinde
evt reklamlarda başka sorun by*cambaz adlı liseli arkadaş burada herkes göçe başladı

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
+1 2009-2011 özellikle de 2010-2011'de çok yararlı paylaşımlar yapmıştım s60v5 bölümü benden bilinirdi, ufak bi hakaret yüzünden bi süre ban yedim siteden soğudum hesabım açılınca sonucunu bile bile hıncımı aldım SÖZDE moderatorlerden adminlerden.

süresiz ban attılar, pişman değilim değmez-miş o siteye harcadığım emeklere.

ayrıca yaş seviyesi oldukça düşmüş geçen telefona uygulama bakmaya girdim eski tadı da kalmamış

aleranol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhab beyler bakıyorum da tanıdığım herkez burada merhabalar. Bildiğiniz gibi bende kudurmuş bir şahıs yüzünden banlandım destek verdiler sağolsunlar 1 aylık banlayarak beni neyse uzun iş ama maxicepten cidden 2 kere soğudum. 1. Si sürekli genel bölümlere "Yardım, help pls!" tarzı konular açılması ve seviyesiz bilgisiz kişilerin artmasıydı. 2. Seferde ilk bıkmamın ardından 2-3 ay geçince ynsemre türe gibi bazı arkadaşlarımı özledim. Girince bi baktım herkez android işlemci falan diyo hala aynı yobazlık. Dedim yanlışları düzeltim iyi kötü bildiğimi bu siteden öğrenmişim bir nebze insanlar android işlemci demesin dite başladım atıp tutan tuhaf android fanlarına girişmeye. Bi baktım adam yardırmış bana lalfları ben hala tatlı dil ile yanlış bilgilendiriyorsun falan derken ban yedim ergenliğe bile girdiğini sanmadığım reşwan yüzünden. Neyse zaten türe falan da burda mutlu olucağım gibi geliyor. Sdn nin ne kadar seviyeli olduğunu azbuçuk biliyorum. Aşırı insanlar varsa da modlar sanırım onları uyaracaktır. [MENTION=39279]yns[/MENTION]emrekose kardeşim ilk mesajında bahsettiğin haksız yere banlanan benim galiba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...