Maxicep Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aleranol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tarık abinizin benimle yaşıt olup üniversite öğrencisi olduğundan haberin var mı Yunus? Tarık benim de sevdiğim bir kardeşim ama siz yok yere gaza geliyorsunuz,Tarık resmen bana modluk verecekseniz deyip galeyana getirmiş sizi yine söylüyorum,bunlar yapılmış olsa bile sizin bunları burada dile getirmeniz sizi o adminlerden aşşada bırakmadı

Doğrudur abi ben de buraya kardeş dediklerimizi görmeye geldim ama başka birşey gördüm.. Anlayamıyorum biz aile gibiydik kendi içimizde çözebilirdik bu sıkıntılar benim kulağıma dahi gelmedi gelse elimden geleni yapardım görüşür konuşurdum herkesle biz yeri geliyo Ali abi ile bir saat telefonda görüşüyoruz bu konuları ben pek aktif değilim bu sıralar ama geleceğim yakında inşallah.

Sen de mıd oldun değilmi? Sen admin bile olsan o havaya girmeyeceğini düşünüyordum ama etkilenmişsin sanki. SİZ modların yaptığı çoğu adaletsizlik sayesinde tonlarca kez uyarı aldık. Gir benim profile 30küsür ceza puanım var. Reşwanla pm attığımız aaman fark ettim ki ya çaktırmadan üye banlamaya çalışıyor ya da yaşı çok küçük ve bilgisiz olduğu için hem konuşmaları seviyesiz, siteyi ben kurdum tarzında tuhaf bir karakter. Command maxicepte banımın kalkmasını bekleme sebebim ali abim , sen, türe ve yunus kardeşimdiniz ama şimdi bakıyorum da pek bir önemi kalmamış minicep'in.

godiswatchingus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forumundan uzak durup ihtiyacıma yönelik program varsa indirmek için üyeliğimi devam ettirdiğim bir site.

evroo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
maxicep teyim 2007 yılından beri üyesiyim gereksiz gereksiz konu kapatıyorlar açtığım konular kapatılıyor kendileri sıkı nokiacılar biz ios hakkında konu açıyoruz birtane android fan gelip ortalığı karıştırıyor konu kapatılıyor delirmemek mümkün değil lanet ettim

GuitaristBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sınırsız banladılar o atatürk düşmanı forumdan attıkları iyi oldu

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yalnız soluksuz okudum tüm mesajları, bütün maxicep buraya taşınıp güzel güzel atışmışlar bi ara gaza gelip okuduğum mesaja sesli cevap vermeye başladım güzel sürükleyici tartışma olmuş buraya tasindiysaniz üzüleceksiniz yalnız neden ben bu zamana kadar bu forumda değildim diye

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Valla bende en baştan beri okudum sıkılmadan. Pembe dizi gibiydi :) Devamı olsa devamınıda üşenmeden okurum :)

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Valla bende en baştan beri okudum sıkılmadan. Pembe dizi gibiydi :) Devamı olsa devamınıda üşenmeden okurum :)
aynen pembe dizi gibi olmuş bende pek forumlarda takılmasamda lise yıllarında n80 için maxicepte takılırdım merak ettim girdim konuya bütün yazılanları okudum :D gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum bu arada

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
hoş geldiniz ben burda başladım forum olayına bu site ve forum çok farklı az reklam çok bilgi sade bir tasarım sorduğunuz sorulara adam akıllı cevap veren insanlar ilk hatanızda ceza vermeyen modlar sdn çok farklı çok:D

Roflife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben maxicepten nefret ediyorum arkadaş önüne geleni mod yapıyorlar ciddiyet yok arkadaslar arasinda gruplasma var symbian bolumunde hep java oyunlar var o, o kadar heyecanla beklettiler tasarım berbat oldu. eski neşesi yok kufur eden modlar var (biz yapsak nolur) ama yoneticiler yardimsever ona bisey demiyorum bu arada Revengeful ben sülo :-D

rabbace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu konuyu görüp üye oldum buraya Yunus ve Süleyman. Gençler söylediklerinizde haklısınız veya değilsiniz o konuda bişey demeyeceğim ama oradaki bir sorunu buraya taşımak sanki biraz gereksiz olmuş. Neyse üstünden çok zaman geçmiş zaten eski defterleri açmayayım :)

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
Selamün Aleyküm
bende maxicepten buraya taşındım umarım çabuk alışırım
açık açık söylenmemiş üstü kapalı bir hakaret yüzünden süresiz ban aldım

bence çok abartıldı nedir ya süresiz ban

Reaksiyon puanı
10,315
Selamün Aleyküm
bende maxicepten buraya taşındım umarım çabuk alışırım
açık açık söylenmemiş üstü kapalı bir hakaret yüzünden süresiz ban aldım

bence çok abartıldı nedir ya süresiz ban

ve aleykumselam ve rahmetullah.
hoşgeldin arkadaşım, sefalar getirdin. umarım hakkında hayırlı olur.
burada çok daha geniş ve huzurlu bir ortam bulacağından kuşkum yok.

hulusi98

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Yaş sınırı küçük olmasında sorun yoktur ama yaşı küçük olup saygısız,küstah ve artist olursa kötü olur bunuda belirteyim :)

starss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işin düştüğünde uğranıcak bir site, başka bi işe yaramıyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...