Tarık abinizin benimle yaşıt olup üniversite öğrencisi olduğundan haberin var mı Yunus? Tarık benim de sevdiğim bir kardeşim ama siz yok yere gaza geliyorsunuz,Tarık resmen bana modluk verecekseniz deyip galeyana getirmiş sizi yine söylüyorum,bunlar yapılmış olsa bile sizin bunları burada dile getirmeniz sizi o adminlerden aşşada bırakmadı
Doğrudur abi ben de buraya kardeş dediklerimizi görmeye geldim ama başka birşey gördüm.. Anlayamıyorum biz aile gibiydik kendi içimizde çözebilirdik bu sıkıntılar benim kulağıma dahi gelmedi gelse elimden geleni yapardım görüşür konuşurdum herkesle biz yeri geliyo Ali abi ile bir saat telefonda görüşüyoruz bu konuları ben pek aktif değilim bu sıralar ama geleceğim yakında inşallah.
Sen de mıd oldun değilmi? Sen admin bile olsan o havaya girmeyeceğini düşünüyordum ama etkilenmişsin sanki. SİZ modların yaptığı çoğu adaletsizlik sayesinde tonlarca kez uyarı aldık. Gir benim profile 30küsür ceza puanım var. Reşwanla pm attığımız aaman fark ettim ki ya çaktırmadan üye banlamaya çalışıyor ya da yaşı çok küçük ve bilgisiz olduğu için hem konuşmaları seviyesiz, siteyi ben kurdum tarzında tuhaf bir karakter. Command maxicepte banımın kalkmasını bekleme sebebim ali abim , sen, türe ve yunus kardeşimdiniz ama şimdi bakıyorum da pek bir önemi kalmamış minicep'in.