Muvahhid
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Konuşacak başka konu kalmamış demek ki...
Halbuki cep tel firmaları her dakika bir telefon sürüyor piyasaya..

bende buradayım artık türe http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/276337-merhaba-millet.html#post2454217 kayrabey sevdiğim tek yönetici sensin adam akıllı biri kalmadı orada
sabah sabah ne kolası ahmet abi
banlıyor admin olmaması gerekn ama admin olan kişiler bkz:revengeful, erol, anıl umut
admin azıttı mmaxicepte "sokakta çıplak bi kadın görürseniz naparsınız "diye
güzel ya...Burda yönetim sıkıdır bir şeyy olmaz yıllardır burdayım sıkıntı yok maşallah..![]()
Benim üzüldüğüm tek bir nokta var.Bu foruma üye olunup başka forum kötülenip hakaret ediliyor ve bu forumun yöneticileri de buna onay veriyor ve destekliyor.Bakınız bu çok yanlış.Kesinlikle yönetime ve yöneticiye yakışmayan bir tavır.Eğer bu benim başıma gelmiş olsa idi, yetkim dahilinde bir bölümde böyle bir konu açılmış olsa direk olarak çöpe taşır ve açan üyeyi uyarırdım.Yetkim dahilinde değil ise hemen şikayet ederdim.
Maxicep'te böyle yorumlar hep yapılırArkadaşlar konunun dışına çıkmadan devam ettirelim yorumları lütfen, @Kayrabey arkadaşım boğazıma kola kaçtı nedir allasen? söz konusu site hakkında yorum, tartışma v.s yapacaksanız tamam ama böyle anlamsız/alakasız iletiler göndermeyin lütfen!
Diye sorduğum da 7 gün ban almam dan da bıktım beni orda tutanlar arkadaşlarım kankilerim ve abilerimdir yoksa o reklamdan geçilmeyen iğrenç bir tasarıma sahip olan dakka başı kasan inceleme yapamayan her haberinde yanlış olan Portal ** değil açıkçası burayı da sevmiyorum ve bunu da söylüyorum ayrıca kimse tek forumda takılmak zorunda değil benim 3-4 Forumda aktif üyeliğim var heh bi de bu Forumda MeeGo Bölümünün olmaması çok ama çok büyük bir ayıpMal mısın ?
Admin olan mıAnıl ve ben admin değiliz. Ayrıca, geçmiş yılların doğum günü konularını hortlatırsan (tek doğum günü konularıda değil, rütbe vs..) yöneticilerin sözlü uyarılarını dikkate almayıp buna devam edersen elbette ban yersin. Ban yedikten sonra bile kuralları çiğniyorsan elbette tekrar yersin banı.. Tüm bunlara rağmen Hort team diye saçma bir grup kurup birçok üyeyi bu "gereksiz" hortlatmalara teşvik edersen ban yersin. Forumda gereksiz olmadıkça kesinlikle hort yasak değil diyoruz ama gidip 2 yıl öncesinin doğum günü konularını ve çok eski rütbe konularını hortlatmanın nesi mantıklıdır ? Hem yöneticileri uyarılarını sallamadın ve kuralları çiğneyip üyeleri rahatsız ettin hem de orada ben müzik bölümüne mod olmak istiyorum dedin 50 kere.. her neyse..Bu arada buranın yöneticilerine şimdiden sabır diliyorum kolay gelsin hepsine..
Maxicep'te böyle yorumlar hep yapılırVe hoş karşılanır
Bu arada S.a beyler Ben Linux Forumunda takılmaya geldim ama bir de baktım Bütün maxicep Modlar da dahil gelmişler buraya
EDİT : Maxicep'ten bıktım usandım ve adminlerinden de Revengful senden de Erol abinin doğru yere açılan konuları zırt pırt taşımasından da birisine Diye sorduğum da 7 gün ban almam dan da bıktım beni orda tutanlar arkadaşlarım kankilerim ve abilerimdir yoksa o reklamdan geçilmeyen iğrenç bir tasarıma sahip olan dakka başı kasan inceleme yapamayan her haberinde yanlış olan Portal ** değil açıkçası burayı da sevmiyorum ve bunu da söylüyorum ayrıca kimse tek forumda takılmak zorunda değil benim 3-4 Forumda aktif üyeliğim var heh bi de bu Forumda MeeGo Bölümünün olmaması çok ama çok büyük bir ayıp
iyi güldürdün mertAdmin olan mıAnıl ve ben admin değiliz. Ayrıca, geçmiş yılların doğum günü konularını hortlatırsan (tek doğum günü konularıda değil, rütbe vs..) yöneticilerin sözlü uyarılarını dikkate almayıp buna devam edersen elbette ban yersin. Ban yedikten sonra bile kuralları çiğniyorsan elbette tekrar yersin banı.. Tüm bunlara rağmen Hort team diye saçma bir grup kurup birçok üyeyi bu "gereksiz" hortlatmalara teşvik edersen ban yersin.
Forumda gereksiz olmadıkça kesinlikle hort yasak değil diyoruz ama gidip 2 yıl öncesinin doğum günü konularını ve çok eski rütbe konularını hortlatmanın nesi mantıklıdır ? Hem yöneticileri uyarılarını sallamadın ve kuralları çiğneyip üyeleri rahatsız ettin hem de orada ben müzik bölümüne mod olmak istiyorum dedin 50 kere.. her neyse..
Bu arada buranın yöneticilerine şimdiden sabır diliyorum kolay gelsin hepsine..
adam gibi paylaşımmı var ve odada birinin resminin asılmasıyla ilgili 20 sayfa tartışan bi forum orasıVay be siz üye olun istediğiniz bilgiyi alın,programı indirin,modlara danışın yardım etsinler sonrda gelin buraya modlar şöyleydi böyleydi.Yaptığınız ikiyüzlülüktür kim alınırsa alınsın kardeşim.
Orda öyle burada böyle olan insan doğru bir insan değildir.
Göstertmeyin bana mesajlarınızın ve PM lerinizin dökümünü..Her şeye rağmen ben kin ve nefret beslemeyen bir insanım hakkımı helal ediyorum yolunuz açık olsun.Size burada iyi eğlenceler.
Adminlerden kusura bakmamalarını istiyorum konuya yeterince yazıldı çizildi.Kolaylıklar diliyorum.
(Geçmiş sayfada kullanılan hırsız kelimesi üst düzey bir yöneticiye hiç yakışmamış.Varsa bir sorun bu ülkenin bağımsız mahkemeleri var.)
adam gibi paylaşımmı var ve odada birinin resminin asılmasıyla ilgili 20 sayfa tartışan bi forum orasıVay be siz üye olun istediğiniz bilgiyi alın,programı indirin,modlara danışın yardım etsinler sonrda gelin buraya modlar şöyleydi böyleydi.Yaptığınız ikiyüzlülüktür kim alınırsa alınsın kardeşim.
Orda öyle burada böyle olan insan doğru bir insan değildir.
Göstertmeyin bana mesajlarınızın ve PM lerinizin dökümünü..Her şeye rağmen ben kin ve nefret beslemeyen bir insanım hakkımı helal ediyorum yolunuz açık olsun.Size burada iyi eğlenceler.
Adminlerden kusura bakmamalarını istiyorum konuya yeterince yazıldı çizildi.Kolaylıklar diliyorum.
(Geçmiş sayfada kullanılan hırsız kelimesi üst düzey bir yöneticiye hiç yakışmamış.Varsa bir sorun bu ülkenin bağımsız mahkemeleri var.)
reşwan mod değil artıkYazık ya 2 Milyon Üyesi olan bi siteye yazık ediyorsunuz Sizin gibi Modlar'dan dolayı iğrençleşiyor orası o sıcak ortam (Modlardan bahsediyorum ) En kral Mod Reşwan'dır kim ne derse desin
Adama illa küfür mü ettireceksin kardeşim sen?adam gibi paylaşımmı var ve odada birinin resminin asılmasıyla ilgili 20 sayfa tartışan bi forum orası
Bir kez yazmanız kafi iken alışkanlıklarınızdan ötürü defalarca yazıyorsunuz halen.Bu hiç değişmeyecek sanırım.adam gibi paylaşımmı var ve odada birinin resminin asılmasıyla ilgili 20 sayfa tartışan bi forum orası
adam gibi paylaşımmı var ve odada birinin resminin asılmasıyla ilgili 20 sayfa tartışan bi forum orası
adam gibi paylaşımmı var ve odada birinin resminin asılmasıyla ilgili 20 sayfa tartışan bi forum orası
reşwan mod değil artıkadmin oldu
evt reklamlarda başka sorun by*cambaz adlı liseli arkadaş burada herkes göçe başladıgerginlik yaratmaya yok arkadaslar her sitenin kuralları modları adminleri aynı olacak diye bir şey yok. Son zamanlarda batırdılar iyice adblock kullanmak zorunda kalıyoruz sayesinde