• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Masaüstü Şifreleme Arıyorum ...

bjkli_58

Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin...Ben cafeciyim aradım proğram masaüstü şifreleme..Pc den 1 dk lığına kalkacam zaman hemen bi proğramı açıp masaüstü şifrelenmesi..Bildiğiniz tavsiye ettiğiniz bi proğram varsa rica ediyorum..Şimdiden sagolun

En kolay yolu windowsa şifre koy.
Açılıştaki kullanıcı şifresi. Kalkacan zaman win+L kombinasyonu direk kilitleme yapacaktır. Şifreni girer açarsın sonra...:icon_1:

Nasıl cafe çalıştırıyorsunuz siz merak ettim. Ekran koruyunu aç, ona şifre koy. Arkadaşın dediği gibi kullanıcına şifre koy, kalkarken kilitle. Ne gerek var 3rd party yazılıma...

Aradaşlar teşekkür ederim.Güzel çalıştırıyorum çünkü benim değil arkadaşımın cafesi..Yani o çalıştırıyor ama benden yardım istdi...sagolun

Aradaşlar teşekkür ederim.Güzel çalıştırıyorum çünkü benim değil arkadaşımın cafesi..Yani o çalıştırıyor ama benden yardım istdi...sagolun
hangisini çalıştırıyorsun anlamadım ! ayrıca o arkadasın cafe programı kullanmıyormu ya da şöyle söyliyeyim ana pc e mi şifre koydunuz :D bende bi cafeci olarak banada lazım olabilir onun için soruyorum.

Winkilit diye bir program var. İşini görür. Ancak, Ctrl+Alt+Delete yapınca program kapanıyor.

Windows media playerde 11 de war + ekran koruyucusunun şifreleme özelligi war + bi pro yüklemene gerek yok ...

tam bilmiyorum ama bi program varmış Usb takılıyken yüklüyormussun sonra usbyi çıkrınca kilitleniyormuş

desktop_lock_xp-84949-1.jpeg