Soru Masaüstü Pc Önerisi

Tarih Sevdalısı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamünaleyküm hayırlı günler masaüstü bilgisayar arıyorum hazır sistem mı önerirsiniz Kullanım amacım:Hem üst düzey grafikli oyunları (Mount Blade II Bannerlod,Minecraft Sniper Ghost Warrıor serisi,Sniper Elite serisi,Hitman serisi,Red Dead Redemption serisi,Mafia serisi,Call Of Duty Black Ops,Fifa gibi kaliteli oyunları rahat çalıştıracak) hem de premier pro gibi programları rahat çalıştıracak,sessiz bir şekilde çalışacak (Çok belirgin sesli bir şekilde çalışan bilgisayar sesinden hiç hoşlanma),hızlı açılıp kapanacak,kasma donma yapmayacak,ısınma sorunu olmazsa iyi olur,laptoptan hem internet üzerinden hemde bilgisayarın kendisinden rahat donmayacak şekilde video izlemek istiyorum,hafızası da fazla olsun,son olarak birde ben harddisk ya da taşınabilir ssdye boyut olarak yüksek pdfler uzun video,müzik,görsel alanında tarih arşivi yapmak istiyorum birden fazla indirdigimde bilgisayara sorun olurmu?Flash belleğe,harddiske aktarımı hızlı yapacak.Benim düşüncem masaüstü bilgisayar aldıktan sonra yeni bir masaüstü pc alana kadar şu anda alacağım masaüstü pc beni idare etsin diye düşünüyorum.Bütçe 35.000 40.000 45.000 civarı.Sadece sistem toplanacak monitör hoparlör var elimde.

Qamoinas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
eğer güzel bir hazır sistem bulabilirsen alabilirsin hocam

Qamoinas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
bunda işlemci soğutucu seçiceksin kendine sadece

bu ikiside güzel sistemler

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
21

hocam bence o kadar para vermenize gerek yok bu sistem istediğiniz her oyunu 1080p full ayarlar rtx açık oynatır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stratos Prime | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 Ti 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com

bütcenize uygun bu var depolamayı özelleştirmeler kısmından artırmanızı öneririm