2020 için En İyi Yeni Yıl Hediyeleri Satın Alma Rehberi

Bu konuyu okuyanlar

DarkOrbits

Asistan
Katılım
12 Ekim 2018
Mesajlar
174
Reaksiyon puanı
30
Puanları
28
Yaş
33
unnamed.png


2020 için En İyi Yeni Yıl Hediyeleri Satın Alma Rehberi

2020 herkes için zor bir yıl oldu. Eminiz ki zamanınızın çoğu ellerinizi yıkayarak, maske takarak, sosyal mesafeyi koruyarak ve evde kalarak geçti. Fakat Yeni Yıl coşkusu yeniden aramızda!

Sevdiklerinize alacağınız hediyeleri düşünerek kendinizi 2020’nin yoruculuğundan biraz kurtarabilirsiniz. Bu yıl da MSI sizinle birlikte. Oyunculardan tasarımcılara, profesyonellere ve öğrencilere kadar, hemen herkese hitap edecek muhteşem hediyeler tavsiye ediyoruz!

Oyuna hemen başlamak isteyenler için, güçlü bir hazır sistem ve monitor en yoğun oyun deneyimi için ideal bir set olacaktır.

unnamed (1).png


Aegis Ti5 - Gaming Dial işlevine sahip en havalı masaüstü bilgisayar ile geleceğe adım atın!

Estetik anlamda futurist ve robotic tasarıma sahip Aegis Ti5, aynı zamanda hem de ön tanımlı senaryolara geçiş yapıp sistem kullanımını anında görmenizi sağlayan yenilikçi MSI Gaming Dial özelliği ile geliyor.

10. Nesil Intel® Core™ i9’a kadar işlemci, DDR4 bellek ve MSI GeForce RTX™ 3080 ekran kartına ek olarak 2.5G + 1G Dual LAN ağ desteğine sahip Aegis Ti5 oyunculara hızlı ve akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.

Thunderbolt 3 üzerinden 8 kata kadar daha hızlı aktarım ile oyun verileri göz açıp kapayıncaya kadar yükleniyor. Mükemmel termal tasarımı olan MSI Dragon Sıvı Soğutma sistemi, masaüstü bilgisayarınızın güçlü donanımından her zaman yüksek performansta faydalanmanıza olanak tanıyor.

Benzersiz görünümü ve harika oyun özellikleri ile Aegis Ti5 kesinlikle mükemmel bir hediye!

Hemen Al

Trident X10th - Benzersiz, en hafif Gaming Masaüstü seçimi

unnamed (2).png


Trident X 10th , 10. Nesil Intel® Core™ i9’a kadar işlemci ve GeForce RTX™ 2080 Super ekran kartı ile en kararlı oyun performansını vaat ediyor.

Yalnızca 10 litrelik iç hacmi ile en kompakt masaüstü oyun bilgisayarınız gittiğiniz her yerde oyun oynayabilmeniz için tasarlandı!

Hemen Al

MAG274QRF-QD - En iyi detaylar ve renkleri sunan güvenilir QD monitör

unnamed (3).png


Oyuncuların monitörde aradığı en önemli 3 özellik tepki süresi, renkler ve detaylardır. Bu özelliklere sahip olmayan bir oyuncu monitörü aslında bir “oyun” monitörü sayılmaz.

MAG274QRF-QD tüm oyunculara mükemmel deneyim yaşatmak için 1 ms GTG tepki süresine sahiptir ve MSI’ın özel Quantum Dot tekniği ile renkleri ve parlaklığı optimize eder. WQHD yüksek çözünürlüklü ekranı çok daha fazla detay sunarak oyunları daha gerçekçi hale getirir.

Ayrıca MSI’ın özel konsol modu sayesinde QHD monitörde 4K sinyalleri Kabul ederek otomatik olarak algılar ve HDR desteği sunar. Böylece konsol oyunlarında bir QHD monitor kullanırken bile en iyi deneyimi yaşatır.

Tüm bu özellikler oyunculara en iyi maceraları yaşatmak için!

Hemen Al

Kendi bilgisayarını toplamayı tercih eden sevdikleriniz için MSI, anakartlardan aksesuarlara, kasalardan sıvı soğutmaya, güç kaynağına, hatta oyuncu koltuğuna kadar ihtiyaçları olan her bileşene sahip.

Anakart- Nihai oyun silahınızı yapmak için 1 Numaralı Tercihiniz

MSI, 2020 için hem Intel, hem de AMD tabanlı ürünler arasından 3 anakart seçti.

Bunların her biri, sahip olduğu sıradışı termal çözüm ile daha fazla CPU çekirdeğini destekleyerek daha yüksek performansa olanak tanırken 2.5G LAN ve Wi-Fi 6 bağlantıları sayesinde daha hızlı, daha kararlı bağlantı sunuyor. Tüm bu anakartlar üstün bir oyun deneyimi için güvenilir bir platform oluşturmakta.

Intel

MEG Z490 UNIFY

unnamed (4).png


MEG Z490 anakart, LGA 1200 soketli 10. Nesil Intel® Core™ ve Pentium® Celeron® işlemcileri destekler. Ayrıca özel “Mirrored Power Arrangement” tasarımı ile simetrik güç dizilimine sahiptir. Zero Frozr teknolojisine ve çift rulmanlı yapıya sahip geliştirilmiş bir soğutma sistemi ile gelir.

Simsiyah dış görünümü ile MEG Z490 serisi, mükemmel performansı şık bir kasa içinde tercih eden oyunculara hitap ediyor!

Hemen Al

MPG B460I EDGE WIFI

unnamed (5).png


MPG B460I EDGE WIFI, LGA 1200 soketli 10.nesil Intel® Core™ ve Pentium® işlemcileri destekliyor. Mini-ITX uyumlu olması, on kasa toplarken sınırlardan bağımsız olmak isteyen oyuncular için esnek bir seçim haline getirmekte. MPG B460I EDGE WIFI anakartın en önemli özelliği, sınırlı bütçeye sahip olan, fakat bilgisayar toplamayı seven oyuncular için en iyi seçim olması.

Hemen Al

AMD

MEG B550 UNIFY

unnamed (6).png


MEG B550 UNIFY, AMD Ryzen™ 5000 serisi işlemcilerin gücünü maksimum seviyeye çıkarıyor. AMD Ryzen™ 4000 G-serisi masaüstü işlemcilere destek vermekte. Özel Tümleşik 4 adet M.2 konnektör ve Lightning PCIe Gen 4 çözümü ile 64 Gb/sn’ye varan hızlara olanak tanıyor.

MSI, MEG B550 UNIFY anakartın performansına odaklandığı için bu modelde RGB ışıklandırma yerine simsiyah bir tasarım kullandı. Bu sade estetik, yüksek performans ile mükemmel bir anakartta buluşuyor.

Hemen Al

Bir anakart, diğer bileşenler olmadan en iyi özelliklerini ortaya koyamaz. Bu nedenle PC’nizin en iyi performansı göstermesi için 2020 için seçtiğimiz en iyi bileşenlere de göz atmanızı tavsiye ediyoruz:

MPG SEKIRA 100P

unnamed (7).png


Mini-ITX’ten E-ATX’e kadar anakartlara destek veren, kararlı bir performans ve mükemmel havalandırma için 6 adede kadar sistem fanı kullanabileceğiniz bu kasa, üst kısımda bulunan manyetik filtre sayesinde temizliği de zahmetsiz hale getiriyor.

Güçlendirilmiş “tempered” cam paneli ile öne çıkartılan siyah tasarımı, içindeki bileşenleri muhteşem bir şekilde sergilemenize olanak tanımakta!

Hemen Al

MAG CORELIQUID 360R - Oyun sırasında herşeyi serin tutar

unnamed (8).png


Kurulumun ardından logonun yerini değiştiremediğiniz bir sıvı soğutma sistemi ile uğraşmak zorunda kaldınız mı? MSI sizi çok iyi anladı! MAG CORELIQUID 360R üzerindeki su bloğu kafası 270 dereceye kadar dönebiliyor. Böylece MSI logosu da olması gerektiği gibi görünüyor. Özel olarak tasarlanmış su hatları son derece etkili bir ısı giderimi sağlar. MAG CORELIQUID 360R, yepyeni CPU’nuzun yarattığı baskıya ragmen herşeyin akıcı ve yolunda gitmesini sağlayacak en iyi ürün!

Hemen Al

MPG A850GF - Kararlı ve tutarlı elektrik iletimi

unnamed (9).png


Özellikle derli toplu bir kasa isteyenler için kablo yönetimi son derece yorucu olabilir. Bu yüzden MPG A850GF, kendi PC’nizi toplarken herşeyin düzenli olması için sadece en gerekli şeyleri barındırıyor. Ayrıca 10 yıl sınırlı garantiye sahip. Onu tercih etmek için aşırı zeki olmaya gerek yok!

Hemen Al
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI CH120 Gaming Chair - Konfor için tasarlanmış güvenilir bir oyuncu koltuğu

unnamed (10).png


MSI masaüstü bilgisayarınız ve monitörünüz varsa, kendinizi tamamen oyunun içinde hissetmek için tek ihtiyacınız konforlu bir oyuncu koltuğu olacaktır. Tamamen çelik iskeleti, çok açılı, ayarlanabilir kol destekleri ve ergonomik baş yastığı ile CH120 uzun oyun seanslarında yerinizden kalkmak istemeyeceğiniz bir konfor sunuyor.

Hemen Al

Yaratıcı fikirleri olan yetenekli arkadaşlarınız ve sevdikleriniz için, MSI’ın İçerik Tasarım bilgisayarları en iyi armağan olacak. İlham geldiği her an MSI Content Creation serisi muhteşem fikirleri gerçeğe dönüştürmek için yanınızda.

Prestige PS341WU - Tasarımcıların kendilerini ödün vermeden ifade etmeleri için üretilen en iyi monitör

unnamed (11).png


Prestige PS341WU ,34-inch WUHD and Nano-IPS panel ve yüksek çözünürlükle geliyor. MSI Creator OSD ile monitörün tüm ayalarını monitöre dokunmadan yapabilmeniz mümkün.

Hemen Al

Creator P100X 10th - Sade, şık fakat güçlü bir tasarım bilgisayarı

unnamed (12).png


Temiz hatları ve nazik kavisleri ile modern bir tasarım konseptine sahip olan Creator P100 serisi, 2020 yılında Red Dot tasarım ödülüne layık görüldü. Creator P100X 10th, 10.nesil Intel® Core™ i9 işlemcisi sayesinde tasarımcılara benzersiz bir işlem gücü ve fikirlerini gerçeğe dönüştürecek inanılmaz bir platform sunuyor.

Özel Creator Center ve Creator OSD yazılımları ile sistem kaynaklarını kullandığınız programların performansını arttıracak şekilde düzenlerken, aynı zamanda en doğru renk gamı için optimize eder. Süper verimli bir tasarım PC’si ile parlak fikirlerini gerçeğe dönüştürmeyi kim istemez?

Hemen Al

Evden çalışan profesyoneller ve uzaktan eğitim alan öğrenciler için MSI Pro serisi mini PC, monitör ve All-in-One PC ürünleri hem üretkenliği arttırıyor, hem de çalışma ortamını düzenliyor.

MSI Pro serisi programlama, kodlama ve web tasarımı odaklı olarak üretildi.

Pro serisi, hem projenizin tüm detaylarını son derece açık bir şekilde görmenizi sağlıyor, hem de akıcı bir online video ve yayın deneyimi yaşatıyor.

PRO 24X 10M (All In One)

unnamed (13).png


Ürünümüzün ABD medyasından “2020 Yılı için En iyi Tatil Hediyesi” ödülü aldığını gururla duyuruyoruz. Bu muhteşem ürünü sevdiklerinize armağan ederek eğitimlerini ya da evden çalışma deneyimlerini destekleyebilirsiniz!

Hemen Al

Bu kılavuzun sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza yeni yıl hediyesi alırken size yardımcı olacağını içtenlikle umuyoruz. Hediye paketinden MSI çıktığını gören sevdiklerinizin yaşadıkları heyecanı bizimle paylaşmayı unutmayın!

Güncel oyun kodu ve para iadesi promosyonlarımızı görmek için:




 
Üst