Tarih Sevdalısı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Selamünaleyküm hayırlı günler masaüstü bilgisayar arıyorum hazır sistem mı önerirsiniz Kullanım amacım:Hem üst düzey grafikli oyunları (Mount Blade II Bannerlod,Minecraft Sniper Ghost Warrıor serisi,Sniper Elite serisi,Hitman serisi,Red Dead Redemption serisi,Mafia serisi,Call Of Duty Black Ops,Fifa gibi kaliteli oyunları rahat çalıştıracak) hem de premier pro gibi programları rahat çalıştıracak,sessiz bir şekilde çalışacak (Çok belirgin sesli bir şekilde çalışan bilgisayar sesinden hiç hoşlanma),hızlı açılıp kapanacak,kasma donma yapmayacak,ısınma sorunu olmazsa iyi olur,laptoptan hem internet üzerinden hemde bilgisayarın kendisinden rahat donmayacak şekilde video izlemek istiyorum,hafızası da fazla olsun,son olarak birde ben harddisk ya da taşınabilir ssdye boyut olarak yüksek pdfler uzun video,müzik,görsel alanında tarih arşivi yapmak istiyorum birden fazla indirdigimde bilgisayara sorun olurmu?Flash belleğe,harddiske aktarımı hızlı yapacak.Benim düşüncem masaüstü bilgisayar aldıktan sonra yeni bir masaüstü pc alana kadar şu anda alacağım masaüstü pc beni idare etsin diye düşünüyorum.Bütçe 35.000 40.000 45.000 civarı.Sadece sistem toplanacak monitör hoparlör var elimde.