Yasuobilal2007
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 952
komutanım annem banyo yaptıracak ben ayrılıyorum
Bazen çok boş ve anlamsız konular açılıyor. Creative bunların birçoğunu kilitledi. Senin konun için birşey diyemem ama biraz da bu sebeple demek istedim.Tamam ben gerçek sanmışım. Her neyse sohbet veya geyik için açmadım.
Giysilerini uzağa bırakma. Banyo bittiği anda eynine geçir üşümeyesin.komutanım annem banyo yaptıracak ben ayrılıyorum
ProtonDB'den baktım,GNU/Linux dağıtımlarında stabil oynanabiliyormuş,belki bir ara alırım,sağol @_Zaur_.Fsp drop yanlış işlemci ayarına göre yaşanıyor. Sistem txt dosyasında yarın düzelticem ayarı artık.
Sabit 60 fps alırım bence.
Eğer fps bir anda düşüp yükselirse bu linke bak. Yarın oyunun txt dosyasında Thread ayarı yapıcam benProtonDB'den baktım,GNU/Linux dağıtımlarında stabil oynanabiliyormuş,belki bir ara alırım,sağol @_Zaur_.
Tamamdır,sağol,yaşarsam buradakileri uygularım.Eğer fps bir anda düşüp yükselirse bu linke bak. Yarın oyunun txt dosyasında Thread ayarı yapıcam ben
![]()
FPS / STUTTERING FIX :: No Man's Sky General Discussion
This is a old tip but its worth to check it out to see if it helps any1 who has FPS problems: Go to where you instaled the game; common/no mans sky/binaries/settings and edit with notepad the TKGRAPHICSSETTINGS. Search for NumHighThreads and NumLowThreads and change their values: Since I have...steamcommunity.com
Ya abi sana gıcıkkkk oldum ayrılıyorum forumdan. Umarım Roma imparatorluğuna ajan sızar Darbe yaparak seni hapse atar.Herkes sohbet falan edecekse özel mesaj veya profilinizden etseniz. Oyundan sapmasak lütfen.
Biz muhabbet edip suçlusu sen olacağın için ayrılıyorum.Herkes sohbet falan edecekse özel mesaj veya profilinizden etseniz. Oyundan sapmasak lütfen. Sonra konu kilitlenir ve suçlusu da ben olurum.
Adının Ram_kafasi olmasına rağmen kafanda Ram olmadığı için ayrılıyorumBiz muhabbet edip suçlusu sen olacağın için ayrılıyorum.![]()
Konu 30 mesajı geçmesine rağmen konu alev almadığı için ayrılıyorum.Herkes sohbet falan edecekse özel mesaj veya profilinizden etseniz. Oyundan sapmasak lütfen. Sonra konu kilitlenir ve suçlusu da ben olurum.
Proton 5.21 GE'yi kullanın oyunlar için. Çok güzel.Eğer fps bir anda düşüp yükselirse bu linke bak. Yarın oyunun txt dosyasında Thread ayarı yapıcam ben
![]()
FPS / STUTTERING FIX :: No Man's Sky General Discussion
This is a old tip but its worth to check it out to see if it helps any1 who has FPS problems: Go to where you instaled the game; common/no mans sky/binaries/settings and edit with notepad the TKGRAPHICSSETTINGS. Search for NumHighThreads and NumLowThreads and change their values: Since I have...steamcommunity.com
Aaa volkan abi neden ordaaa?? Onu arıyordum 2 saattir.No man sky indirdim Fps drop yedim. Forumdan ayrılıyorum fps ye küstüm ?
Bu arada oyun vulcan api destekli artık. Fps sayaç açtığımda Fps yazan yerde D3D yazmak yerine vulcan yazıyo![]()
Bizim de GNU/Linux yardım sunucusunda az kişi olduğundan dolayı ayrılıyorum.@İsimyok0808 in discord sunucusuna giremediğim için forumdan ayrılıyorum.![]()
Ppsindeki arabayı alamadığımdan bu forumdan ayrılıyorumAaa volkan abi neden ordaaa?? Onu arıyordum 2 saattir.
Bana bir kaç kez söyle rahatla da bırakmıştı ama başka yerde yapmadığı için forumdan ayrılıyorum. ?Sibraius un birkere de olsa bir mesaja komik ifadesini bırakmasını sağladım hedefim hep buydu hedefimi gerçekleştirdiğim için ayrılıyorum ?