Mal_DLDER Hakkında Bilgi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TEGİN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
İyi günler arkadaşlar.Bir sorum ve isteğim var...Son bir iki gündür antivirüs programım sürekli uyarı veriyor.Ve Mal_DLDER adında bir şey buluyor.Bir pencere açılıyor ve bulduklarını listeliyor.Yüzlerce buluyor.Bulduklarının sonunda Deleted yazıyor.Bu Mal_DLDER nedir ,ne yapmam gerekiyor ?Şu anda da tarama yapıyor ve sürekli listeliyor....Bilgisi olan varsa bilgi ve yardım lütfen ...:crying:
Antivirüs Trend Micro ....:confused1:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Trend Micro Pek Başarılı Bir Antivirüs Değil Başka Bir Antivirüs Kullanmanı Öneririm

1-Eset Smart Security
2-Kaspersky
3-Antivir
4-G-Data

gibi

Mal_DLDER u ne olarak Kodluyor Virus mu Trojan mı Açıklama kısmında yazar?
Gerçi Hiç Kullanmadığım Bir Antivirüs Trend Micro Ne Desem Boş

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Herhangi bir açıklama yazısı yok ama başlık olarak Virüs/Malware Name in altında bu isim var ...

EK : Şu an da tarama bitti ve JAVA_BYTEVER.AT adında başka bir virüs ya da malware buldu...Yardım lütfen...Format lazım mı arkadaşlar..Hepsinin sonunda DELETED yazıyor ama yine de fikirlerinizi alayım dedim...

hariciadam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mail Order olabilir gibi bişeyde geldi aklıma an itibari ile...

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Antivirüs programı değiştirmenin temel mantığını çözememekle beraber, her firmanın virüse ayrı isim taktığını belirtmek isterim. Bahsi geçen virüs'ün Trend Micro tarafından konulan ismi o. Diğer antivirüs tarayıcılarının tanıma şekli, tehdit biçimi ve bulaştığı yerler aşağıda gösterilmiştir. Safe mod ile temizleme, başlangıç öğelerini kontrol etme, çalışan uygulamaları (virüs) durdurup manuel temizleme seçenekleri mevcuttur. Kolay gelsin.

169g40p.png

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
benimde Trend micro lisanlı.iyi olduğunu düşünüyorum.yukardan anladığım kadarıyla sonradan gönderilecek virüslere bir kapı açılmış , az miktardaki bilgim dahilinde.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
benimde Trend micro lisanlı.iyi olduğunu düşünüyorum.yukardan anladığım kadarıyla sonradan gönderilecek virüslere bir kapı açılmış , az miktardaki bilgim dahilinde.

Aynen öyle arkadaşım. Kapıyı kapatmazsan içeri giren pislikleri gün boyu temizlemek zorunda kalırsın.

Listeye biraz dikkat ederseniz virüs olmadığını görürsünüz.