MacOsX Snow Leopard 10.6.3 Kurulum Videosu (Hp Pavilion DV6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Ben o Extra Tikini Kaldırdım Öyle Kurdum ama Üst Çubuk Beyaz Biryerde Ayarmı Yapmam Gerekiyor Lütfen YARDIM. Hiç Güzel Değil Beyaz Beyaz

Bende extra 'dan dolayı öyle oluyordu . Ama sizde eğer o seçeneği seçmediğiniz halde sorunluysa ekran kartınızın sürücüsünden kaynaklanıyor da olabilir. Çünkü bildiğim kadarıyla tam emin değilim ama ekran kartını tanımadımı saydamlık efekti devre dışı kalıyor.

furko_1998

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Snow Leopard Özelleştirme Yöntemleri + Program Kurulumu + Sürücü Güncelleme
adlı videondaki fotoğrafı nerden buldun ya çok kaliteli ve ekranı iMovie yi kullanmışın galiba ama bendeki amlemi ile sendeki amlem farklı sen nerden indirdin bide benim iMovie açılmıyor. iLife 11 i indirdim bir tek o çalışmıyor.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Snow Leopard Özelleştirme Yöntemleri + Program Kurulumu + Sürücü Güncelleme
adlı videondaki fotoğrafı nerden buldun ya çok kaliteli ve ekranı iMovie yi kullanmışın galiba ama bendeki amlemi ile sendeki amlem farklı sen nerden indirdin bide benim iMovie açılmıyor. iLife 11 i indirdim bir tek o çalışmıyor.

Ekranı kaydettiğim program iMovie değil . ScreenFlow isimli bir program. iLife full pakedini torrentten indirmiştim. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Netten aratırsanız onuda bulursunuz.
Buyrun fotoğrafı BURDAN indirebilirsiniz.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Bunu WMvare ile kurabiliriz dimi hocam.
WMvare kurabilmek için WMvare için hazırlanmış özel imaj dosyalar var. Netten aratırsanız bulabilirsiniz. Ama WMvare ile normal pc de alabileceğiiz performansın çeyreğini alabilirsiniz ancak. Bunuda göz önünde bulundurmalısınız..

aytun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım benim dell mini 9 usbden yuklemek için kesinlikle mac lazım.... bulursam deniycem... belki benim gibi netbook kullanan ve mac kurmak istiyenler vardır bir site buldum... bu sitede netbookların hangilerininde hangi donanımın çalıştığını gösteren tablo var belki netbooka kurmak isteyenlere faydalı olabilir..... işte site

http://www.mymacnetbook.com/compatibility-chart/

---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:29 ----------

bu arada merakım daha cok arttı... benim dell mini 9 da hersey sorunsuz çalışıyormuş....:)

---------- Post added 17-02-2011 at 00:19 ---------- Previous post was 16-02-2011 at 22:30 ----------

WMvare ile makinaya os x kurup ordan mac os x usb olustarabilir miyiz? iki işlem yapmak zorunda kalıcaz ama maci olmıyanlar için çözüm olabilir?

zep-lin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm vıdeolara bakarak laptop mac 10.6.3 kurdum hp dv 9000 laptop ama ekran kartını tanıtamadım bunun kext nerden bulabılırız nvıdıa geoforce go 7600 yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden tesekkur ederim

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
slm vıdeolara bakarak laptop mac 10.6.3 kurdum hp dv 9000 laptop ama ekran kartını tanıtamadım bunun kext nerden bulabılırız nvıdıa geoforce go 7600 yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden tesekkur ederim

BURAYA bakın . Natit yada NVEnabler yüklemeyi deneyin. Muhtemelen tanımış olur ekran kartını.

huzzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar acer aspire 5920g model laptop a yükledim iyi güzel de sürücüleri bulamadım bir türlü. ne istediğimi de bilmiyorum aslında. internet sata ve ekran kartı sürücülerini bana bulabilecek olan var mı?

ercsevim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
snow leopard 10.6.3 masaüstü bilgisayarımda boot sırasında normal şekilde kuruluma izin veriyor aynı cd yi kaydettiğim laptobum packard bell ile denediğimde boot ekranındaki elma simgesi gözüktüğü anda reset atıyor kuruluma geçmiyor md5 değerlerini sizin dediğiniz gibi kontrol ettim sorun yok bu konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim

furko_1998

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba ATI Radeon HD 3450 Ekran Kartının Kext'sini Nerden Bulabilirim? Kexts.com'da Yok Da

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ati ekran kartlari sorunlu oluyor yanilmiyorsam kextini bulmak zor.

furko_1998

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaa Sen Snow Leopard USB Boot Edilebilir Olarak Yazdırma Videosunda;

Finder Çubuğuna O Öğeleri Nasıl Ekledin.

Bide O Masaüstünde Saat Yazıyor Onu Nasıl Yaptın Lütfen Söyle Yaa Çok Güzel

ercsevim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
snow leopard 10.6.3 masaüstü bilgisayarımda boot sırasında normal şekilde kuruluma izin veriyor aynı cd yi kaydettiğim laptobum packard bell ile denediğimde boot ekranındaki elma simgesi gözüktüğü anda reset atıyor kuruluma geçmiyor md5 değerlerini sizin dediğiniz gibi kontrol ettim sorun yok bu konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim

zep-lin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doçent bey sizden yardım istiyorum bende pc amd 4800 cift cekirdek islemci gıgebyt anakart 256 mb ekran kartı 4 gb 667 ram var size sorum ben orj mac mini almayı düsünüyorum-intel core 2 duo 2.4islemci -3mb paylasımlı l2 on bellek -1066 mhz sdram max 8 gb -nvda geoforce 320M -256 mb ddr 3 sdram bellek-320 gb hd sata 5400rpm-mac minin özellikleri bu nasıl tavsıye edermısınız

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Yaa Sen Snow Leopard USB Boot Edilebilir Olarak Yazdırma Videosunda;

Finder Çubuğuna O Öğeleri Nasıl Ekledin.

Bide O Masaüstünde Saat Yazıyor Onu Nasıl Yaptın Lütfen Söyle Yaa Çok Güzel

Finder menüsüne aldığım simgeleri özelleştirme videosunda anlatmıştım. Masaüstündeki saatide forumda bi yerde resimli anlatmıştım nasıl yapıldığını.

Kuruluma boot menüsündeyken -v parametresiyle başlamayı deneyin .

doçent bey sizden yardım istiyorum bende pc amd 4800 cift cekirdek islemci gıgebyt anakart 256 mb ekran kartı 4 gb 667 ram var size sorum ben orj mac mini almayı düsünüyorum-intel core 2 duo 2.4islemci -3mb paylasımlı l2 on bellek -1066 mhz sdram max 8 gb -nvda geoforce 320M -256 mb ddr 3 sdram bellek-320 gb hd sata 5400rpm-mac minin özellikleri bu nasıl tavsıye edermısınız

@zep-lin bana sorarsan eğer Mac olsunda ne olursa olsun derim :D Her modeli çok güzel çünkü :)

Buqtery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese tekrar merhaba
şuan itibari ile macosx kurmuş bulunmaktayım :)

daha önce kurmaya çalışmıştım ve hesabınızı yaratın ekranında donup kalıyordu. bu sefer takılı olan mouse çıkardım hiçbirşey takılı olmadan ve hiçbişey seçmeden standart seçili olanlar ile kurulum yaptım. sonra yine hesabınızı yaratın kısmında dondu kaldı. "bu da mı gol değil" diye bağırırken bilgisayarın reset düğmesine bastım. ve sonraaaa hoop nolduysa hakem steve jobs golü verdi sistem açıldı :) çok fazla incelemedim ama anladığım kadarıyla hiç birşey seçmediğim için ethernet çalışmıyor yani internet yok :) galiba ekran kartı da yok :) ama olsun sistem çalıştı ya bugece rahat uyurum artık. yarın denemeye devam o arabayı kamyona yükleyecem :)

kurulum yapmaya çalışan arkadaşlar kurulum yaparken bilgisayara takılı olan aygıtları mouse vs. çıkartmaları işe yarayabilir. bende yaradı daha önce kaç defa kurmaya çalışsam sistem açılmamıştı ama bu sefer açıldı.

ilerki günlerde tam olarak kurulum yaptığımda seçtiğim seçeneklerle birlikte size yazarım...

bu arada nvidia 8600M GS 256 mb 128 bit ekran kartı ve Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet [NoDB] PCI için seçmem gerekenler hakkında bilgisi olan varsa bi el atsın da şu arabayı yükleyelim :)
Laptop modellerimiz aynı. İnş. bende kurmayı deneyeceğim :)

Ama henüz MacOsX Snow Leopard'ın iso yu bulamadım... :crying:

Nerden indirebilirim bilen eden varsa bir PM atabilir mi :) ?????

profiteer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben kurdum fakar nedendir bilmiyorum tam açılacakken bir ekran çıkıyor ve power tuşuna baslı tutup pcyı kapatın ve tekrar açın diye uyarı veriyor.. orayı bir türlü atlatamadım dün gece

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Mac OS X Snow Leopard 10.6.6 (2011/ENG/RUS) Hazard Team...
İntel ve AMD için yayınlanmış...
Acaba bu sefer sorunsuz olarak AMDye kurulabilecek mi?
AMD Athlon 64 x2, MSI K9N nForse 520 başarılı olunmuş...

Buqtery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Snow Leopard 10.6.3ü indirdim.Normal boot ettim. kurulumun ilk aşamasında çıkan o sürüngen hayvanda takılıp kalıyor. 10 dakika filan bekledikten sonra da read error diye hata veriyor. :( Ne yapmak lazım?

Buqtery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonunda kurdum :)

Bu seferde internete bağlantıda sıkıntı var. Broadcom kablosuz sürücüm. Uygun sürücüyü yüklüyorum ama lan kablosunu taktığımda açılmıyo?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla bende kurdum ama beğenmedim :D şahsen ubuntuyu tercih ederim :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Kurulumda reset sorunu yaşayanlar için ; İlk mesaja BusRatio kullanımı resimli olarak eklenmiştir :)

+

Mac OS X 10.6.6 Sürümü İçin Türkçe Dil Dosyası Yayınlanmıştır !
DOWNLOAD/INDIR :turned:

MadeXeL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Bütün kurulum işlemlerini tamamladım. Tekrar kurduğum Mac'in DVD'sini silmek amacıyla taktım ve Disk Utilities kısmından kurulu olduğu kısmı Erase ile sildim. Ardından ise "Unmount" seçeneğine tıkladım. Bu esnada çok ciddi bir hata oluşmuş bilgisayarımı yeniden başlatınca sürekli re-start atmasından fark ettim. Bütün sürücü harf değerleri bir harf sonrasına değişmiş. Kurulu sistem sürücüm yani C: değilde D: ismini almış, bundan dolayı Windows 7 açılmıyor ve Boot ekranında iken bu değerleri eski haline getirmem gerekli.
Saygılarımla

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Merhabalar,
Bütün kurulum işlemlerini tamamladım. Tekrar kurduğum Mac'in DVD'sini silmek amacıyla taktım ve Disk Utilities kısmından kurulu olduğu kısmı Erase ile sildim. Ardından ise "Unmount" seçeneğine tıkladım. Bu esnada çok ciddi bir hata oluşmuş bilgisayarımı yeniden başlatınca sürekli re-start atmasından fark ettim. Bütün sürücü harf değerleri bir harf sonrasına değişmiş. Kurulu sistem sürücüm yani C: değilde D: ismini almış, bundan dolayı Windows 7 açılmıyor ve Boot ekranında iken bu değerleri eski haline getirmem gerekli.
Saygılarımla

Sorunu tam olarak algılamadım ama buna benzer bişey ben yaşamıştım. Sabit diskimin harf yerleri değişmişti. Ve C olan bölüm E olarak görünüyordu. Bir türlü formatla filanda düzeltemedim. En son Gparted diye bişey buldum. Bu aslında usb'den kurulan linux bir işletim sistemi boyutu yaklasık 150MB . Ve ben sorunumu bununla çözmüştüm. C olan kısma boot flagı işaretledim. Daha sonra restart ettiğimde herşey düzelmişti. Sizde böyle bişey deneyin. Eğer sisteminiz açılmıosa elinizdeki dvd ile açabilirsiniz. Bunun için kurulum ekranındayken F8'e basın ordan başlamak istediğiniz bölümü seçin.

bbugdayci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar iatkos s3 v3 indirdim md4 değerlerini kontrol ettim 55 ile başlıyor dvd ye çektim oda öyle aynı md5 değerlerine sahip ancak pc başlarken boot ekranında bir kaç saniye durup windows ekranına geçiyor.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Ya arkadaşlar iatkos s3 v3 indirdim md4 değerlerini kontrol ettim 55 ile başlıyor dvd ye çektim oda öyle aynı md5 değerlerine sahip ancak pc başlarken boot ekranında bir kaç saniye durup windows ekranına geçiyor.

Açılış seçeneklerinin yani First Boot kısmının DVD oldugundan emin olun. Muhtemelen açılış HDD'ye ayarlı olduğu için görmüyordur.

bmayn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim bilgisayarımda pavillion dv6(6922et) daha önce kurulumu başarılı bi şekilde yapmıştım fakat var olan sistemim (win7) açılmadı bu videodaki customize ayarlarını yaparsam aynı anda çift işletim sitemini kullanabilirmiyim ?
bide bu kez mac'i harici diskimde bi bölüm ayırsam ve ona kursam olurmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...