Alpercan Çağlar
Öğrenci
ders çalışmak günlük işler için macbook air 2016 almayı düşünüyorum oyun olarak belki sadece cs:go oynarsam oynarım o kadar ısınma donma v.b. sorun yaşadınızmı?
eyvallah saolasın adamsınben kullanıyorum. günlük kullanımlar için harika bir cihaz. ancaaak, cs:go yu açar açmaz fanlar bildiğin uçak pervanesi gibi çok ses çıkarıyor. ayrıca kaliteyi ne kadar düşürsem de oyun sırasında fps düşüklüğü yaşıyorum. buna ek olarak da benimki i7 ilemcili olanı. sonuç olarak ders için günlük kullanım için çok güzel ve kısa yolları vs harika. ama oyundan bir performans bekleme
Çok fark etmez zaten hızı bence ama 13 inch alman daha güzel olur bence 11 inch çok küçük güle güle kullan şimdideneyvallah saolasın adamsınbende böyle kullanıcı yorumu istiyordum iyi oldu , ben malesef i5 1.6 ghz olan modelini alıcam ama onunda iş göreceğini düşünüyorum 0.6 ghz pek fark etmez heralde , madem oyun oynanmıyor yapacak birşey yok günlük işlerimi rahat rahat yapabileyim yeter tekrar çok saol
![]()
eyvallah valla saol , 11 inch olanı zaten klavyeli tablet gibi gerek yok 13 inch daha iyi , yorumun için tekrar teşekkürlerÇok fark etmez zaten hızı bence ama 13 inch alman daha güzel olur bence 11 inch çok küçük güle güle kullan şimdiden![]()
eyvallah saol , ya sana bir sorum daha olucak macbook airin ekranı kötü diyorlar işte retina ekran değilmiş falan gerçekten abarttıkları kadar kötü bir görüntüsümü var ekranın ?Önemli değilgüle güle kullan