M51 hepsi buradan alinirmi

EmirKAYA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Selam arkadaşlar
Hepsi buradan m51 siparisi vercem de
ilk olacak bu yüzden çok kuskulanıyorum
Sizce güvenilir mi ya da başka yerden mi almalıyım önerilerinizi beklerim.
Birde m51 kutu iceriginde bulunan kulaklık kablosuz mu du?
Simdiden teşekkürler..

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Hiçbir şüpheniz olmasın gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ben de 2 yıl önce telefonumu HB'den aldım hiçbir sorun yaşamadım.

Kutu içindeki kulaklık da kablosuz değil normal kablolu.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
M51 kutularından kulaklık mı çıkıyor o_O

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Hepsiburada'nın satıcıya yaptığı rezilliği/dolandırıcılığı herkes okumuştur. En güvendiğim internet alışveriş sitesiydi ama ben bir hata olursa ne satıcının ne de alıcının arkasında duracağını düşünmüyorum artık.
Amazon'u tercih edebilirsiniz. Satıcının amazon.com.tr olmasına dikkat edin sadece. Amazon her zaman alıcının arkasındadır. Tabii suistimal etmeye çalışırsanız ne yaparlar bilmem.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
M51 i canlı olarak gördün mü ? Biraz kaba ve büyük bir telefon . Kalite hisside düşük geldi bana.

Hepsiburada'dan telefon alma konusunda sıkıntı olmaz sen yeter ki modeli içine sindir.

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
Hepsiburada'nın satıcıya yaptığı rezilliği/dolandırıcılığı herkes okumuştur. En güvendiğim internet alışveriş sitesiydi ama ben bir hata olursa ne satıcının ne de alıcının arkasında duracağını düşünmüyorum artık.
Amazon'u tercih edebilirsiniz. Satıcının amazon.com.tr olmasına dikkat edin sadece. Amazon her zaman alıcının arkasındadır. Tabii suistimal etmeye çalışırsanız ne yaparlar bilmem.
Kesinlikle katılıyorum amazon müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.