• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

M2 Ödüllü Trojan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Arkadaşlar acilen kaliteli bir trojana ihtiyacım var güzel kaliteli bir trojan yapabilirseniz bana özelden ulaşın ödül olarak Samsung EVO 960 500G M2 SSD koyuyorum lütfen buraya yok efendim dava aç falan yazmayın lütfen sadece kaliteli insanlar iletişime geçsin

Avatarındaki adamın rolüne bürünmüşsün.

Fazlasıyla gereksiz bir konu daha.
Bu dolandırılma mevzusuyla ilgili kaçıncı konu oluyor?
Eğer bunu yaparsanız bunu sizin yaptığınız, burada açtığınız konulardan belli olacaktır zaten.

1: Bu trojanı adama atarsan suçlu durumuna düşersin
2: Bu trojanı senin için yapıp bizlerden biri atarsa hakkımızda yasal işlemler bile başlatılabilir
3: Adamla uğracağına polise git

Elimde konuşmalar olsa yapıcam fakat yok ben teklifimi yaptım isteyen yardımcı olur

Arkadaşlar acilen kaliteli bir trojana ihtiyacım var güzel kaliteli bir trojan yapabilirseniz bana özelden ulaşın ödül olarak Samsung EVO 960 500G M2 SSD koyuyorum lütfen buraya yok efendim dava aç falan yazmayın lütfen sadece kaliteli insanlar iletişime geçsin
adam ın antivirüs ü vardır elbet o antileri geçmek herkesin yapacağı iş değil
büyüyünce cf yarışması yapacan gibi sen
cf =capture the flag

Niye ki abicim bu adama dolandırılanlar hala var sitesini kapatıp cikicam kötü bir amacım yok
Elalemin derdi seni mi gerdi derler biz de bu forumda trojan bulamazsın onun için hiç burada arama yine avlanırsın demedi deme!

konu 5 dakika içerisinde kilitlenecek gibi

Bence böyle bir iş için ssd verilmez/çok fazla. Githubda bir sürü açık kaynak kodlu trojanlar var. Hepside beleş.

Tamir etme işini bir geç kanka sen. O çipleri mi tamir ettin? Kontrolcüyü mü? PCB'yi mi yaptın? Bu minnacık parçayı tamir ettiysen buralara fazlasın.

Ne kadar mantıklı bir kişiye saldırı yapmak? Yada ne kadar yasal?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...