- Reaksiyon puanı
- 298
Benbi salaklık yaptım hiç dershane araştırmadım , şuan 8 . sınıfım lgsye hazırlanmam gerek lütfen ankara içi çok fazla ücreti olmayan ( 9 binin altında ) lütfen bilen varsa .
Sınav, çözüm ve final dershaneleri kalitelidir evinin yakında varsa araştırabilirsin.Benbi salaklık yaptım hiç dershane araştırmadım , şuan 8 . sınıfım lgsye hazırlanmam gerek lütfen ankara içi çok fazla ücreti olmayan ( 9 binin altında ) lütfen bilen varsa .
İstanbuldaki büyükşehir belediyesinde ücretsiz kurslar var mesela, Ankara'da da mutlak vardır... Keşke daha önceki senelerde sorsaydın, büyükşehir belediyeleri her dönem ve sene ücretsiz destek ve hazırlık kursları veriyolar. Aç bir telefon belediyeye veya internet sitesinden bak. Öyle para vermeye gerek yoktu.Benbi salaklık yaptım hiç dershane araştırmadım , şuan 8 . sınıfım lgsye hazırlanmam gerek lütfen ankara içi çok fazla ücreti olmayan ( 9 binin altında ) lütfen bilen varsa .
8. Sınıfta 9bin üstü dersane mi vardı ben 3300 e gitmiştim 1.5 seneBenbi salaklık yaptım hiç dershane araştırmadım , şuan 8 . sınıfım lgsye hazırlanmam gerek lütfen ankara içi çok fazla ücreti olmayan ( 9 binin altında ) lütfen bilen varsa .
sınav şaka gibi 13 bin lira istemiş , final ise 15 bin lira bunlar zaten hemen evimin yakınında ilk bunları sordumSınav, çözüm ve final dershaneleri kalitelidir evinin yakında varsa araştırabilirsin.
ne yazikki8. Sınıfta 9bin üstü dersane mi vardı ben 3300 e gitmiştim 1.5 sene
onu ölçmek için para istiyorlarAslında dersanaler senin seviyeni ölçüp o derece para isterlerYani bilgine güveniyorsan bir seviye belirleme sınavlarına gir ve dereceni yüksek tut, % 50ye kadar indirim bile olur.
kaç para istiyolar?onu ölçmek için para istiyorlar![]()
9 bin tlkaç para istiyolar?
Benbi salaklık yaptım hiç dershane araştırmadım , şuan 8 . sınıfım lgsye hazırlanmam gerek lütfen ankara içi çok fazla ücreti olmayan ( 9 binin altında ) lütfen bil
Kanka şey yapabilirsin az şubesi olan dershaneler ön yargı ile yaklaşma gayet iyi eğitimleri var ikisinide tecrübe ettimsınav şaka gibi 13 bin lira istemiş , final ise 15 bin lira bunlar zaten hemen evimin yakınında ilk bunları sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne yazikki
buldum dershaneKanka şey yapabilirsin az şubesi olan dershaneler ön yargı ile yaklaşma gayet iyi eğitimleri var ikisinide tecrübe ettim
Hayırlı olsun kaça buldunuz ?buldum dershane
6000 aylık 600 kültür dershanesiHayırlı olsun kaça buldunuz ?
Tabi şuan karantinada olduğum için gidememekteyim.6000 aylık 600 kültür dershanesi
6000 tl mi ?6000 aylık 600 kültür dershanesi
600 aylıkAylık
6000 tl mi ?