Lumia 920 mi Galaxy s3 mü? Neden ? :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AlpLio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ikisini de kullanmış biri olarak şunu söyleyeyim; eğer fotoğraf ve video çekmek önemli ise senin için Lumia al pişmanlık duymazsın hiçbir zaman. Ama çok mühim bi konu değilse o ikisi s3 al çünkü daha fazla özgürlük sunuyor her anlamda.

gergeryan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S2 ile kıyaslansa daha mantıklı S3 tabi
fanatiklikten başka bir şey değil. S3 süper bir telefon ama sadece 4 çekirdekli olması yüzünden bu telefonu iyi kılmıyor. 32 gb S3 1700 lşra 32 gb lumia 1600 lira. + internet olmadan gps görevi görüyor, gece çekimleri birçok dijital fotoğraf makinesinden iyi, gündüzleri artık hepsi aynı kalite, muhteşem kamerası var. ağır olması dışında çok güzel telefon. ve çok stabil bir telefon. WP8 için 2 çekirdek yetiyor ama android için yetmiyor. Tabi ki android muhteşem ama her yıl formatlaman gereiyor.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
fanatiklikten başka bir şey değil. S3 süper bir telefon ama sadece 4 çekirdekli olması yüzünden bu telefonu iyi kılmıyor. 32 gb S3 1700 lşra 32 gb lumia 1600 lira. + internet olmadan gps görevi görüyor, gece çekimleri birçok dijital fotoğraf makinesinden iyi, gündüzleri artık hepsi aynı kalite, muhteşem kamerası var. ağır olması dışında çok güzel telefon. ve çok stabil bir telefon. WP8 için 2 çekirdek yetiyor ama android için yetmiyor. Tabi ki android muhteşem ama her yıl formatlaman gereiyor.

Telefonlarda kamera bir kıstas değil bence, kamera olmasa bile olur hatta, önemli olan işlemci, ram ve işletim sistemi, WP8 kullandım hatta Surface tablet sahibiyim, WP8'in daha çok emek harcaması gerekiyor, uygulama neredeyse yok.. Bu arada internet olmadan bir çok android telefonda gps görevi görüyor, yani dahili gps modülü bulunmakta.. Her yıl format atmanın gerekli olduğu da yanlış bir bilgi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkezin düşüncesi ve fikri farklı ve saygı duyuyorum ama şçyle bi gerçek var çoğumuz facebook kullanıcısıyız ve internet paketimiz varsa eğer çoğumuz günde 1 veya 2 kere facebook'a gireriz girmem diyen yoktur ve s3 te adobe flash player desteğinin olması bence avantajdır ve istediğin her video yu izleme özgürlüğü sunuyor ayrıca lumia 920 ise bu özgürlüğü kısıtlıyor ayrıca win8 için daha erken değilmi sizce?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben size hemen androidin neden biteceğini açık açık anlatim .. Bakın S3 uygulama veya o tarz şeyler yaparken sadece rami kullanır ve ısınma yapar , ısındığı içinde performansı taş çatlasa 1 yılda çok düşer , ama W8 telefonlarda farklı bir sistem kullanılıyor ve bütün telefondan destek alarak çalışıyor telefon onun için W8 uzun süre için çok iyi ve oyun oynamak istiyorsanız sadce 1 yıl bekleyin ve W8 en az 800.000 uygulama olacak , oyunları çok çok daha kaliteli ve kamerası çoğu fotoğraf makinasına taş çıkartır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben s3 kullanicisi olarak 2-3 uygulama yukleyince telefon ne yapacağını bilemiyor. Evet samsung artik populer, Marketinde binlerce gereksiz arada birkac tane saglam uygulamasi var. Eger bir telefonun macerasini merak ediyorsaniz, bi bebegin büyüdüğünü izlemeyi cok seviyorsaniz android size uygun degil. Ne bir stabil sistemi var ne arti bir ozelligi. Samsung u konuya dahil edersek eger eritilmiş kağıt tan telefon yapan bir firmadan cok fazlasini beklemeyin. Benim gorusumdur ama samsung televizyondan oteye gitmemeliydi. Simdilerde ise hardwarenin yaninda telwfonun software ini da kendi uretecekmis. Bence yeşil çöp kovasindan sikildiysaniz ve elmanin zehrini tatmak istemiyorsaniz wp8 i derin bir arastirma ile size en uygun olanina yonelin derim. He birde, Samsung da yakinda androidi birakacak ve bu s3 ler wp nin yaninda sh250 gibi kalicak. Ben kodlarla telefonda ugrasmam ve sistemin bu kadar acik olmasi cok riskli. Wp8 de sistem dosyalarini bile goremessiniz. Hicbir sekilde bir tarafi tutmuyorum ama bence androidin artik bada dan pek farki kalmamaya basladi. Yenilikci olmak iyidir. Hepinize saygilar, herkesin dusuncesine saygim vardir. Tartisma ciksin diye düşüncelerimi yazmadim.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
wp sever olarak s3 duruyor . lumia 1020 s3 le kyaslanablr

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Samsungun tipsiz telefonlarını bırakın artık, Nokia her türlü öper Samsungu.Kısaca Lumia bin basar her samsung modeline.

maotheniger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben s3 kullanicisi olarak 2-3 uygulama yukleyince telefon ne yapacağını bilemiyor. Evet samsung artik populer, Marketinde binlerce gereksiz arada birkac tane saglam uygulamasi var. Eger bir telefonun macerasini merak ediyorsaniz, bi bebegin büyüdüğünü izlemeyi cok seviyorsaniz android size uygun degil. Ne bir stabil sistemi var ne arti bir ozelligi. Samsung u konuya dahil edersek eger eritilmiş kağıt tan telefon yapan bir firmadan cok fazlasini beklemeyin. Benim gorusumdur ama samsung televizyondan oteye gitmemeliydi. Simdilerde ise hardwarenin yaninda telwfonun software ini da kendi uretecekmis. Bence yeşil çöp kovasindan sikildiysaniz ve elmanin zehrini tatmak istemiyorsaniz wp8 i derin bir arastirma ile size en uygun olanina yonelin derim. He birde, Samsung da yakinda androidi birakacak ve bu s3 ler wp nin yaninda sh250 gibi kalicak. Ben kodlarla telefonda ugrasmam ve sistemin bu kadar acik olmasi cok riskli. Wp8 de sistem dosyalarini bile goremessiniz. Hicbir sekilde bir tarafi tutmuyorum ama bence androidin artik bada dan pek farki kalmamaya basladi. Yenilikci olmak iyidir. Hepinize saygilar, herkesin dusuncesine saygim vardir. Tartisma ciksin diye düşüncelerimi yazmadim.

Her ihtiyarcı karşılayabilecek uygun fiyat ve satış sonrası hizmet ile Türkiyenin Mobil pazarında en önde gelen firmadır şuan Samsung. Bence siz telefon kullanmayı bilmiyorsunuz. Samsung Android ile yoluna devam edecektir. Bunun yanı sıra Windows Run Time işletim sistemi kullanan modellerde piyasaya sürülecektir. Bunlar Xe500 ve Xe700 Gibi ativ tab olarak adlandırılan İntel işlemcili tablet pc ler üzerinde yaygın olarak kullanılacaktır. (Mevcutta 8 ve 8.1) Piyasadaki en geniş ürün ağı yanı sıra Teknoloji mağazalarının göz bebeği olan samsung piyasaya yeni süreceği 30 derece eğilebilen Oled Flexible LCD panelleri ile de çığır açacaktır. Milyarlar verip ben bunu düşürürsem ekran kırılırmı sorusuna cevap arayan teknoloji dehalarını da üzülerek seyrediyorum.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
S3 den uzak dur daha doğrusu Samsung dan uzak duralım :) Nokia Lumia 920.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Hazır SDN okuru konuyu hortlatmışken, Acaba o S3 ü yere göğe sığdıramayanlar, bugun o makinenin güncelleme almayacağı bileselerdi ne yazarlardı mesela.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S3 ün güncelleme alamaması samsung un ayıbı. ama kusura bakma da birader 8.1 ile bile windows android e yetişemiyor. windows phone ları övcez diye kendinizi yırtıyorsunuz. adamlarda güney kore haritası bile yok. aç telefonunu indirmeye çalış bakalım bulabilecek misin?

Sen şimdi kalkar güney kore de ne işim var diyebilirsin. kusura bakma da herkesi kendinin bir kopyası sanma. koreye lumia telefonla giden çok adam gördüm. yeni almışlar hatta çalışır mı die bilmiyorlar bile.

lafın özü başka firmalara laf sokarak, onların yanlışlarından destek alarak lumia tavsiye etmeniz kadar saçma bir şey olamaz.

ben bunları bunları yapıyorum. benim için gayet yeterli diyeceğinize dünyadaki en iyi mobil platformu kullanıyormuş gibi tripleriniz komedi ötesi.