S
SDN Okuru
SDN Okuru
:blink:eeee ee 920 mi s 3 mü
fanatiklikten başka bir şey değil. S3 süper bir telefon ama sadece 4 çekirdekli olması yüzünden bu telefonu iyi kılmıyor. 32 gb S3 1700 lşra 32 gb lumia 1600 lira. + internet olmadan gps görevi görüyor, gece çekimleri birçok dijital fotoğraf makinesinden iyi, gündüzleri artık hepsi aynı kalite, muhteşem kamerası var. ağır olması dışında çok güzel telefon. ve çok stabil bir telefon. WP8 için 2 çekirdek yetiyor ama android için yetmiyor. Tabi ki android muhteşem ama her yıl formatlaman gereiyor.S2 ile kıyaslansa daha mantıklı S3 tabi
fanatiklikten başka bir şey değil. S3 süper bir telefon ama sadece 4 çekirdekli olması yüzünden bu telefonu iyi kılmıyor. 32 gb S3 1700 lşra 32 gb lumia 1600 lira. + internet olmadan gps görevi görüyor, gece çekimleri birçok dijital fotoğraf makinesinden iyi, gündüzleri artık hepsi aynı kalite, muhteşem kamerası var. ağır olması dışında çok güzel telefon. ve çok stabil bir telefon. WP8 için 2 çekirdek yetiyor ama android için yetmiyor. Tabi ki android muhteşem ama her yıl formatlaman gereiyor.
Ben s3 kullanicisi olarak 2-3 uygulama yukleyince telefon ne yapacağını bilemiyor. Evet samsung artik populer, Marketinde binlerce gereksiz arada birkac tane saglam uygulamasi var. Eger bir telefonun macerasini merak ediyorsaniz, bi bebegin büyüdüğünü izlemeyi cok seviyorsaniz android size uygun degil. Ne bir stabil sistemi var ne arti bir ozelligi. Samsung u konuya dahil edersek eger eritilmiş kağıt tan telefon yapan bir firmadan cok fazlasini beklemeyin. Benim gorusumdur ama samsung televizyondan oteye gitmemeliydi. Simdilerde ise hardwarenin yaninda telwfonun software ini da kendi uretecekmis. Bence yeşil çöp kovasindan sikildiysaniz ve elmanin zehrini tatmak istemiyorsaniz wp8 i derin bir arastirma ile size en uygun olanina yonelin derim. He birde, Samsung da yakinda androidi birakacak ve bu s3 ler wp nin yaninda sh250 gibi kalicak. Ben kodlarla telefonda ugrasmam ve sistemin bu kadar acik olmasi cok riskli. Wp8 de sistem dosyalarini bile goremessiniz. Hicbir sekilde bir tarafi tutmuyorum ama bence androidin artik bada dan pek farki kalmamaya basladi. Yenilikci olmak iyidir. Hepinize saygilar, herkesin dusuncesine saygim vardir. Tartisma ciksin diye düşüncelerimi yazmadim.