Teknolojibizimişimiz
Asistan
P30 pro derim harmonyos la sosyal medya sorununun gitceğini düşünüyorum 1 2 ayı var
İşte burada kullanmadığınız cihazı yorumlamayın. 2 saatte şarj oluyor.P30 Pro nun 11 e göre artıları: 1-60 dk fazla batarya performansı ve 55 dk da dolması.(İphone11 kendi şarj cihazı ile 3,5 saatte, hızlı şarj cihazı ile 1 saat 50 dk da şarj oluyor.) 2-Ekran kalitesinin daha iyi olması 3-Daha iyi ön kameraya sahip olması 4- Arka Kameranın zoom,gece çekimi ve portre modunda daha iyi olması. iPhone 11 in P30 Pro ya göre artıları: 1-Daha güçlü işlemciye sahip olması ve ömrünün daha uzun olması 2-Sosyal medyada daha iyi kalite sunması 3-Daha iyi video performansı (P30 Pro nun video performansı berbat) 4-Arka kameranın gündüz çekimlerinde hem daha kaliteli hemde daha gerçekçi Fotoğraflar çekebilmesi,daha iyi hdr,Daha iyi manzara fotoğrafları.5-İkinci el. İki cihaz arasında İphone11.Senin yerinde olsam İkisinide pas geçer ikinci el Xr alırdım.Xr ın ikinci eli 5500 TL.Hem fiyatı uygun, Hemde 11 kadar batarya performansı iyi.
Kendi şarj cihazı ile 3,5 saatte hızlı şarj ile 2 saatte şarj oluyor.Yazdığımda bir hata yok.İşte burada kullanmadığınız cihazı yorumlamayın. 2 saatte şarj oluyor.
Hızlı şarj ile değil kendi şarj cihazıyla bugün 2 saatte doldurdum.Kendi şarj cihazı ile 3,5 saatte hızlı şarj ile 2 saatte şarj oluyor.Yazdığımda bir hata yok.
Kendi şarj cihazı ile 2 saatte şarj olmuyor.Yüzde 40 ve üzerinde koyarsan birşey diyemem ama yüzde 10 ile 20 arasında koyup yüzde yüz ile çektiğinde 2 saatte şarj olmaz.Hızlı şarj ile değil kendi şarj cihazıyla bugün 2 saatte doldurdum.
HUAWEI cihazlarda özgürlük diye bir şey yok, her şey kısıtlanmış. Androidliği kalmamışŞahsen Android derim ben özgürlüğü Android'den öğrendim.
E oldu yalan mı söylüyorum?Kendi şarj cihazı ile 2 saatte şarj olmuyor.Yüzde 40 ve üzerinde koyarsan birşey diyemem ama yüzde 10 ile 20 arasında koyup yüzde yüz ile çektiğinde 2 saatte şarj olmaz.
Normal şarj aralığında iki saatte dolması mümkün değil.Yüzde 40 ve üzerinde şarj edersen o zaman bir şey diyemem.E oldu yalan mı söylüyorum?
15 yada 10 gibi bir dilimde taktım.Normal şarj aralığında iki saatte dolması mümkün değil.Yüzde 40 ve üzerinde şarj edersen o zaman bir şey diyemem.
Kusura bakma ama inanmıyorum.Youtube da testleri var.İphone 11 kendi şarj cihazı ile 3,5 saatte şarj oluyor.Forumlarda bundan şikayetçi bir sürü insan var.15 yada 10 gibi bir dilimde taktım.
Evde p smart 2018 var 3000 mah batarya 10 watt şarj aleti 2 saatte şarj oluyor. Ama arkadaş iPhone 11' in 3110 mah bataryasını 5 watt la 2 saatte şarj ediyor.Kusura bakma ama inanmıyorum.Youtube da testleri var.İphone 11 kendi şarj cihazı ile 3,5 saatte şarj oluyor.Forumlarda bundan şikayetçi bir sürü insan var.
Onun olayı ne biliyor musun? Ya yüzde 40 larda şarj ediyor yada hızlı şarj kullanıyor.11 in 5w la iki saatte dolması mümkün değil.Evde p smart 2018 var 3000 mah batarya 10 watt şarj aleti 2 saatte şarj oluyor. Ama arkadaş iPhone 11' in 3110 mah bataryasını 5 watt la 2 saatte şarj ediyor.
Ayarlardan baktım. 2.5 saatKusura bakma ama inanmıyorum.Youtube da testleri var.İphone 11 kendi şarj cihazı ile 3,5 saatte şarj oluyor.Forumlarda bundan şikayetçi bir sürü insan var.
İkisi de değil. %10 ile 20 arasında taktım 96-100 arasında çıkarttım.Onun olayı ne biliyor musun? Ya yüzde 40 larda şarj ediyor yada hızlı şarj kullanıyor.11 in 5w la iki saatte dolması mümkün değil.
Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bu iki cihaz dışında maalesef kafamda başka bir cihaz yok, sanırım iPhone 11 alacağım kafamda tek soru işareti ekranın kalitesi. Ekranı mağazada kıyasladıktan sonra kararımı vereceğim.
P30 Pro'yu telefoncuda sıfır ve garantili şekilde buldum ve dediğiniz gibi kendimi biraz daha zorlayıp sıfırını almaya çalışacağım. 5650'den 6800'e kadar çıkmışken 7.200'e çıkıp sıfırını alabilirim diye düşünüyorum.P30 proyu o fiyata nasıl buldunuz? P30 bile bulunmuyor bu fiyatlara. 11 ikinci ele o kadar para vermeyin 7200 e sıfırı satılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca şu en evde p30 ve iPhone 11 var ikisi de güzel cihaz prosu daha da güzeldir. Ama Apple kullanıyorsanız yıllardır ve sosyal medya ağırlıklı kullanacaksanız iPhone 11 alın.
iPhone 11 in ekran kalitesi vasat.Mağazada iyi dersin ama Netflix den yüksek çözünürlüklü bir dizi izlediğinde yada aşırı güneşli bir ortama çıktığında ekranın defoları ortaya çıkıyor.Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bu iki cihaz dışında maalesef kafamda başka bir cihaz yok, sanırım iPhone 11 alacağım kafamda tek soru işareti ekranın kalitesi. Ekranı mağazada kıyasladıktan sonra kararımı vereceğim.
Hani ikinci el alınmıyordu ?İOS a alışkınmışsın zaten. 11 al derim. Soruların varsa alabilirim.
Ekrana çok takılma sen İPhone 11'i 5 sene rahat kullanırsın önemli olan yazılım ve performans zaten bu yüzden İPhone'u seviyorumCevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bu iki cihaz dışında maalesef kafamda başka bir cihaz yok, sanırım iPhone 11 alacağım kafamda tek soru işareti ekranın kalitesi. Ekranı mağazada kıyasladıktan sonra kararımı vereceğim.
İkinci el yazmış mıyım??Hani ikinci el alınmıyordu ?![]()