• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lumia 920 Eldivenle Bile Kullanılıyor!

çok güzel bir telefon bravo Tolga Abi incelemelerin devamını beklerim:)

820 ninde böyle bir özelliği var mı? birde kamerasının sabitleme özelliği varmı , 920 deki gibi.

Chip bile yapmamıştır bu kadar MS ve Nokia reklamı hayırlı işler SDN.

Reklam diyenler reklamsa ne olmuş? iPhone ya da s3 incelemeleri yapılırken reklam değilde Nokia incelemesi olunca mı reklam demek aklınıza geliyor.
Bu gün gittim mağazada kendim kullandım telefonu gerçekten süper bir telefon, kendi reklamını kendi yapıyor zaten telefon.

Pek rahat kullandığını söyleyemicem valla.Bayağı bir cebelleşti ekranla :)

Eldivenle dokunabilmeyi PureMotion HD+ ile pek ilişkilendiremedim.

Tolga bey kışı getirmiş valla montuda sıkı sıkı giymiş o kahverengi çocuğa takıldı kafam hava çok mu sıcak çok mu soğuk o sırada :D

Bugün ben kalın örgü eldiven ile parmağımı sağlam bastırınca ekran algıladı... tam da tuşlu telefonuma geçeyim derken biraz daha ince eldiven alıp kışı dokuna dokuna geçirme kanaatindeyim şimdilik :)

dokunmatik olan her telefon o deri eldivenleri algılar. neyin reklamı bu anlamadım, nokia'dan reklam parası mı alınıyor diye düşündürtüyorsunuz harbiden.

dokunmatik olan her telefon o deri eldivenleri algılar. neyin reklamı bu anlamadım, nokia'dan reklam parası mı alınıyor diye düşündürtüyorsunuz harbiden.

Yahu benim c7 neden algılamıyor o zaman? Ya da arkadaşımın s3'ü. Bir özellik var ki tanıtılıyor.

Eski rezistif ekranlı dokunmatik telefonlara bastırırsan o farklı tabi. Ama yeni telefonlarda genellikle kapasitif ekran var ve bastırmayla çalışmıyorlar. :)

şuan hangi teknoloji sitesine girseniz lumia 920 ile ilgili testler var. hepsi mi reklam parası alıyo. bırakın gidin Allah aşkına. beğenmeyen de görmezden gelsin. telefon türkiyede olduğu gibi bütün dünyada yok satıyor tabi ki yapılacak bu kadar detaylı incelemeler.

benim iphone 4s de algılamıyor o ne olcak ?

benim eldivenler yarım :D parmak kısmı açık. o yüzden sorun olmuyor. :D

ona bakarsak eski telefonumda LG GM 735 Windows mobile 6.1 de eldivenle ben kullanıyordum :)

Amiral gemisi olan bir telefon için eldivenle kullanılması çok büyük bir özellik değil bir çok orta sınıf akıllı telefon bunu yapıyor zaten.

eldivenle kullanabilenler yazmış bile benim yerime cevap. :)