Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu bölüm bilgisel olarak ön besleyiciliği yüksek bir bölümdü.sizinde belirttiğiniz gibi sonraki bölümler için zıplama tahtası özelliği taşıyor ve artık lost çözümleniyor.
bölüm sonundaki memnuniyetimi gizleyemem.
adaylardan adayı terketmeyi reddeden jack adaylığını iyice kuvvetlendirdi.Ayrıca karabulut jack'e locke nin aptal olduğunu onun buraya bir amaç için geldiğini düşünerek çok saflık etttiğini söyledi.Aslında lock karadumanın istemedği şeyler düşündüğü için böyle düşünüyordu hakkında...
sayid ve claire zombi gibi olmuşlar.Bence gelecek bölümde desmond hume beklenmedik bir yerde ortaya çıkacak ve işe yarayacak.Sayid onu öldürmedi.
benjamin linus ise ağırlığını iyice kaybetti çok ezik duruyor yahuLostun ilk bölümlerinde ne kadar önemli birisiydi halbuki onu görmek bile heyecanlandırıyordu.
Kwon çifti sonunda kavuştu.Gerçi geridönüşlerde kwon çiftinin kaçamaklarını da gördük
Gelsin 14.bölüm.Ben sadece dün gece 13 bölümü bir kerede izledim keşke biraz daha sabredip bütün bölümle yayınlandıktan sonra başlasaydım izlemeye böyle beklemek çok zor