Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adres kısmını tam doldurduktan sonra Z-list oldun mu yolluyorlar. Ama bi ara kalkacak diyorlardı t-shirt uygulamasına. Ben 2 ay falan önce z-list oldum yeni geldi.
Postayla gelmiş galiba. Kargoya dair herhangi bir işaret yok. Kapıya bırakıp gitmişler zaten. Annem farketmiş kapıda bişey olduğunu.
Ambalajı ise kargo poşetlerinin yarısı kadar. Kapalı olarak geldi. Açılmamış hiçbir yeri. Açasıya kadar canım çıktı zaten İyi kapatmışlar ağzını. Ambalajın üzerinde içinde ne olduğuna dair bilgi var. Yazanlar: T-shirt M-S, Adet 1, Ücret 3.57$, Gift seçeneği işaretli.
PTT kargo ile geliyor gelende evlere Ben T-shirt'ü Ptt binasından gidip aldım eve getirmediler belkide getirdiler kimeyi bulamadım.
Emu eğer mail geldiyse Ptt yakınlardaysa bir uğra
Hsbc internet bankacılığından bakıyorum. 1.95$ lık ücret hala onay bekleyen alışverişler listesinde görünüyor. Ama listede o 4 haneli şifre var. Acaba hsbc onayladığı zaman mı şifreyi paypal sayfasına girebileceğim.