• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lockerz Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adeemm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu Yüzden Dolayı Paypalımı Onayladım :) Fakat Çok Kişi hayal kırıkLıgına uğrayacak

Bu gece büyük ihtimal beklicez görücezz

Bugün t-shirt geldi :D Umudu kesmiştim valla :D

29062010.jpg

29062010001.jpg

29062010002.jpg

necati t-shirt neye göre geliyodu yaaa :D bununla ilgili bişiler doldurdum ama... :D daha bi haber yok :D

Adres kısmını tam doldurduktan sonra Z-list oldun mu yolluyorlar. Ama bi ara kalkacak diyorlardı t-shirt uygulamasına. Ben 2 ay falan önce z-list oldum yeni geldi.

Tam hatırlamıyorum ama 2 ay oldu galiba.

postayla mı geldi kargoylamı. birde acık mıydı posta yoksa tshirt görünmeyecek sekilde kapalımıydı.
ben evde olmazsan baskası almasın die soruyorum

Postayla gelmiş galiba. Kargoya dair herhangi bir işaret yok. Kapıya bırakıp gitmişler zaten. Annem farketmiş kapıda bişey olduğunu.

Ambalajı ise kargo poşetlerinin yarısı kadar. Kapalı olarak geldi. Açılmamış hiçbir yeri. Açasıya kadar canım çıktı zaten :D İyi kapatmışlar ağzını. Ambalajın üzerinde içinde ne olduğuna dair bilgi var. Yazanlar: T-shirt M-S, Adet 1, Ücret 3.57$, Gift seçeneği işaretli.

iyi bare o kadar bekledik tshirtten olmayalım sonra

PTT kargo ile geliyor gelende evlere Ben T-shirt'ü Ptt binasından gidip aldım eve getirmediler belkide getirdiler kimeyi bulamadım.
Emu eğer mail geldiyse Ptt yakınlardaysa bir uğra :)

email falan gelmedi bana sanırım N3CAT1 de gelmemiş

Hazır olda bekleyin arkadaşlar 00:00 - 01:00 gibi redeem olabilir.

Kritik saatler. Burada yüzlerce kisi zulaya yatmis bekliyor :D bakalim kim ne alabilecek.

Edit *:*:)
Warner arada kafasına göre ötüyo manuel f5 liyorum :)

Bu gece olmasın :D

Paypal hesabım onaylanmadı daha. Hsbc hala onaylamadı 1.95$ lık ücreti. Ekstrede görünse hemen onaylayacam :)

Şimdi paypal hesabı onaylanmadan 500$ üzerindekiler olmuyor dimi ?

Onaysız hesaba PP alanlar var sorun olmaz herhalde
Garantiye almak istersen -500 $pp alırsın

Hsbc internet bankacılığından bakıyorum. 1.95$ lık ücret hala onay bekleyen alışverişler listesinde görünüyor. Ama listede o 4 haneli şifre var. Acaba hsbc onayladığı zaman mı şifreyi paypal sayfasına girebileceğim.

Bilmiyorum..:S

Redeem yarına kaldı galiba

Nerden anladın ki yarına kaldığını.

Geçen ay 12.15 - 12.30 gibi olmamış mıydı?

Tarih ve Saat
27-05-2010, 00:00

Darknes$

Yazdığım mesaj
Redeem koşun

Hımm. O zaman dediğin gibi olacak galiba.

Yarına kalırsa daha iyi olur benim için :)

abi ne warneri ne bilmemneyi hicbisey kurmadim hicbiseyde yapmadim zaten ilk defa redeem bekliyorum Allah yoluna gidiyoruz:D:D

galiba herkes pp alacak ??