Vergiyi sorun etmeyin o kadarda adam xbox aldı vergi vs. alınmadı şuana kadar tr den ürün alıpda vergi ödüyen birini görmedim
Tshirt kapıcatım bu redeem de birdahakined psp veya paypala yönelirim
bu paybal işi nasıl oluyor. paybal alınca paybal hesabındaki parayı nakit olarak çekebiliyor muyuz yoksa internette alışverişte falan mı kullanabiliyoruz.
banka hesabına aktarıp çekebiliyosun sanırım
yani ay içinde 3-4 defa ya da daha fazla redeem mi olacak. ya da devamlı açık olacak da istediğimiz zaman mı alabileceğiz.
bu paybal işi nasıl oluyor. paybal alınca paybal hesabındaki parayı nakit olarak çekebiliyor muyuz yoksa internette alışverişte falan mı kullanabiliyoruz.
En garanti en hızlı yapılan ödeme paypal oluyor
ister alışveriş istersende parayı çekebilirsin.
Siteye giriş var...şuan siteye giriş yapılamıyor sanırım
Eee hayat bu... Hep siz banlayacak değilsiniz ya... Banlayanı banlarlar... :lol:ben giriş yapmıyorum. banlamış olmasınlar arkadaşlar![]()
yok öyle bir kural herkes istediği mesajı yazabilir istediği iletişim adresini verebilir, sonuçta burada önemli olan üyelere yardım etmek değil mi ?Crazzy.x boşuna yazmışsın sadece buraya davetiye isteyenler yazıyor onun dışında davet göndermek için email adresi ve web adresi vermek yasak... Bu mesajın birazdan silinir...
yok öyle bir kural herkes istediği mesajı yazabilir istediği iletişim adresini verebilir, sonuçta burada önemli olan üyelere yardım etmek değil mi ?
Arkadaşım web adresi reklama girer mail adresine spam girmesine razı olan mail adresini koyar yardımcı olur neden yardımcı oldun diye soramayız.O zaman web adreslerimizi de yazalım davetiye için neyse...
Arkadaşım web adresi reklama girer mail adresine spam girmesine razı olan mail adresini koyar yardımcı olur neden yardımcı oldun diye soramayız.