- Reaksiyon puanı
- 104
zlist nedir arkadaşlar. davet ettiğiniz kişiyi kast ediyorsanız bende sıfırbu sayı 20 de olsa 100 de olsa aynı sanırım
20 kişiyi geçtimi 4'er 4'er gidiyor

zlist nedir arkadaşlar. davet ettiğiniz kişiyi kast ediyorsanız bende sıfırbu sayı 20 de olsa 100 de olsa aynı sanırım
Redeem bugün oluyor diyolar sizce?
@emu.... Z-List oldunmu ?
@N3CAT1 Kaç Ptz var?
562 ptz var şimdilik. yeni kayıt olduğum zamanlar mevzuyu tam çakamadım. o yüzden zlist olmadan video izlemiştim biraz. Allah'tan çabuk uyandım da zlist olunca izlemeye devam ettim. %90 ını falan izledim videoların.
bu videolar bence aö,çmıyor arkadaşlar.
bu videolar bence aö,çmıyor arkadaşlar.
iki aydır iphone 64 gb için kasıyordum. puanı onun için bekletiyordum. ocak redeemi zamanı redeeme girdiğimde iphone8gb vardı ve bitmemişti. 64gb'ı kafama takmıştım onu alacaktım. iki ay kastım tam 64 gb puanını topladım bu sefer de puanlar 4 kat arttı. şimdi o iki ay önce almadığım iPhone 8gb'ı bile alamıyorum
yolladım mailinizi kontrol edin
ocakta vardı iphone hatta alan bile var Türkiye'deiyi de iphone yok ki hediyelerde. ipod var. ocakta iphone var mıydı ?
ocakta vardı iphone hatta alan bile var Türkiye'de