• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lockerz Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adeemm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 sini de arttıracaklarına sadece ürün puanlarını 2x arttırsalar da aynı şeydi..

bu arada Günlük çektikleri kısa videoları da eklemişler video kısmına..

Modemini resle 5 tane mail aç.
Lockerz'ina gir 5 ine de referans yolla.
Çerezleri sil her modem resleyişinde 1 mailinle üyeliği kabul et. her kabul ettikden sonra modemi resleyip çerezleri sil tekrar kabul et..
20 dk'nı almaz.
benim 19 referansda fake 1 tanesi normal 2 aydır birşey olmadı t-shirtde geldi..

milleti kandırmaya gerek yok :) hakınla kazan :)

Tartışmaya gerek yok :D invites için kafa çalıştırmak yeterli :D

Ben de üye oldum. bakalım hayırlısı...

Arkadaşlar benden ufak bir hatırlatma bu videoların 2 kat puan olayı sadece bugün için geçerliymiş. Lockerz'in sitesinde öyle yazıyor.. İzlemeyen varsa videolarını bu fırsatı bugün değerlendirsin...

Arkadaşlar benden ufak bir hatırlatma bu videoların 2 kat puan olayı sadece bugün için geçerliymiş. Lockerz'in sitesinde öyle yazıyor.. İzlemeyen varsa videolarını bu fırsatı bugün değerlendirsin...

evet hocam bugün için :) zlist olmama daha çok var hiç olmasın izleyeyim bari :)

benim 3 tane hesabım var 2 tanesi z-list birinde hiçbir videoyu izlemedim diğerinde bütün videoları izlemiştim.şimdi video izliyorum :D :D

30 saniyeliklerden izlemeye başlayın:D

İstediğin herkes gönderebilir:D

ŞOK ŞOK ŞOK
1 Davetie isteyen biz 10 davetiye gönderiyoruz

Toplu davetiye gönderebilirz:D

7/24 hizmeyinizdeyinz

+ Bonus :D verilir. :D

Bazıları davetiye dağıtımı için site kurmuş :D Dönen rant'a bakar mısınız... :D

z-listler yaşadı biz yine avcumuzu yalamaya devam ediyoruz

:) 2 günde hatta 1,5 günde 350 puan

forumun birinde lockerz konusunu hortlattım. 5 kişi üye yaptım. bir de videolarla beraber iyi coştuk. 700 küsurdu 1100 küsur oldu puanım :)