LİSEYE BAŞLICAM KAYIT

Lise BAŞLANGIÇÇ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Allah kolaylık versin kardeşim ne diyim çok berbat bir ortamdır lise o 4 yıl çok zor geçecek ergenlerle dolu bir ortam düşün ne demek istediğimi anlarsın ben tam 10 yıl önce başlamıştım liseye düşün bir de sizin nesil daha beter ben nasıl bu kadar şikayet ediyorsam bir de sizin ortamı düşünemiyorum geçmiş olsun
abooo moral darma duman

Lise BAŞLANGIÇÇ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle selamlar :) Teog sistemi geldiğinde otomatik kayıt sistemi'de geldi.Teog'un ilk öğrencisiydik :) bizde okulun kapısında ismin'e bakıyordum zaten orada sınıfın,numaran yazıyor daha sonra müdür yardımcısı veya müdür'ün odasına gidiyorsun senin o okulda okuduğuna dair bir kağıt imzalatıyor ders seçimi ve bu kadar :).Bu arada 4 yıl kolay gelsin :)
Not:Kayıt tarihi geçti diye biliyorum ya kazandığın lise'desin ya da evine en yakın lise
ben bir lise müdürü ile görüştüm özel olarak dedi sen o liseyi kazandın ototmatikman oraya aktarıldın kayıdın felan silinmez diyor

Nesgrejb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ben bir lise müdürü ile görüştüm özel olarak dedi sen o liseyi kazandın ototmatikman oraya aktarıldın kayıdın felan silinmez diyor
Dediğim gibi hocam otomatik kayıt sistemi hayat kurtarıyor :D galiba benim gitme nedenim ders seçimi idi(görsel,müzik) şimdiden kolay gelsin 4 sene :)